29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jejda Avalonko velká gratulace a hodně zdraví a ať to Vojtíšek rychle dožene!!!!
Není tady
Tygří dopiš mi prosím do nástěnky TP 4.12. 2007 je to moje třetí dítko a jsem z města Choceň. Jména zatím vybraná vůbec nemáme a asi to bude tuhý boj:-)) díky za dopsání
Není tady
Jééé gratuluji Avalonce k Vojtovi, ať roste jako z vody a nemáš o něj strach
A vám holky gratuluji ke střelečkům, líp jste si vybrat nemohly, fakt hezký
Není tady
Tigger - ahojky, chtěla bych jen nahlásit do seznámku jméno našeho andílka - už je to 100% bude to Karolínka
Není tady
tygriku, mas me tam dvakrat, mi staci jeden porod, termin mam napsany 31.7. ale je to posunute na 5.8.:-)
Není tady
makca napsal(a):
tygriku, mas me tam dvakrat, mi staci jeden porod, termin mam napsany 31.7. ale je to posunute na 5.8.:-)
No to věřím že to bude stačit jednou
Předtím jsem tě přehlídla jak činži, pardon
Není tady
AHOJKY, prosím o zapsání termín porodu 24.10. věk 44 Ach joooo jsem tady nejstarší tak doufám že mě po tak dlouhém snaženíčku nevypíkáte moje.
Není tady
Nevypíkáme
Máš to tam
A kolikáté těhotenství to je?
Upravil(a) Tigger (29. 4. 2007 21:11)
Není tady
tygriku dík, mam desne breptani a preklepy jelikož zajíždím nového laptíka prosím jedná se o třetí teho a vše upřesním až jak mi dopadnou genetické testy na genetiku jdu 2.5 a tak jsem zvědavá jak to vše dopadne.
Není tady
susan napsal(a):
tygriku dík, mam desne breptani a preklepy jelikož zajíždím nového laptíka
prosím jedná se o třetí teho a vše upřesním až jak mi dopadnou genetické testy na genetiku jdu 2.5 a tak jsem zvědavá jak to vše dopadne.
dopadne to dobře, neboj.... už brzy budeš mít výsledky a klid... držím palce!!!!
Není tady
Tygří, prosím o dopsání na nástěnku u zimňátek. Věk 38, Jindřichův Hradec, čekáme 3.dítko a TP asi 20.12. Děkuji.
Není tady
Ahojky Tigger, omlouvam se a se zpozdenim oznamuji, ze se nam narodila 22.3.2007 Simonka, tak uz mne konecne taky muzes smazat . Holky, poradte jak si mam udelat cas na babinet a pritom pecovat o dve cacorky?
Dikec
Není tady
Pseudonym mi poslala nenápadnou skromnou zprávišku do do soukromé pošty, takže já si dovolím jen informovat vás, že jsem Pseudonym sundala z nástěnky, páč se jí 27. 4. ve 23:25 narodila holčička Lucinka vážící 2,75 kg a měřící 47 cm.
Hodně zdraví, štěstí a radosti!
Není tady
jejda, tak to vsem novym miminkum prejeme hlavne zdravicko:-)
Libson, to bych taky rada vedela, doufam ze nez porodim tak budes mit recept jak to vsechno stihat vcetne babinetu:-)
Není tady
ahoj Tigříku,
prosila bych změnu termínu na 12.9. a jestli ten "výstupek" na ultrazvuku nekecal, tak to bude kluk - Lukášek
moc díky
Není tady
Tigger napsal(a):
No takže ještě jinak v pěti měsících žiješ prvním rokem, ale jeden rok ti bude až za 7 měsíců
Famozka je tedy těhotná JEDENÁCTÝM TÝDNEM, ale 11 týdnů těhotná bude za týden.
A aby v tom byl ještě větší chaos, je určitě těhotná teprve 9 týdnů, páč k tomu mudr možná přičetl ještě 14 dní
kdyby někomu nebylo jasné.....
Ja si myslim, ze jestlize je tehotna 10 tydnu + 1 den - je tehotna JEDENACTYM TYDNEM, to znamena, ze je V JEDENACTYM TYDNU.
Není tady