29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No takže ještě jinak v pěti měsících žiješ prvním rokem, ale jeden rok ti bude až za 7 měsíců
Famozka je tedy těhotná JEDENÁCTÝM TÝDNEM, ale 11 týdnů těhotná bude za týden.
A aby v tom byl ještě větší chaos, je určitě těhotná teprve 9 týdnů, páč k tomu mudr možná přičetl ještě 14 dní
kdyby někomu nebylo jasné.....
Upravil(a) Tigger (12. 4. 2007 12:19)
Není tady
takže já jsem těhoná ani nevím jak dlouho jelikož ovu jsem měla později naž je standart
no taky díky tomu mám asi už 5 různých termínů
tygře ještě sem hoĎ jak je to s měsícema...to se taky neumím dopočítat...
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
takže já jsem těhoná ani nevím jak dlouho jelikož ovu jsem měla později naž je standart
![]()
no taky díky tomu mám asi už 5 různých termínů![]()
![]()
tygře ještě sem hoĎ jak je to s měsícema...to se taky neumím dopočítat...
Kačí, tohle mě taky štve, že když přijde ženská, která bezpečně ví, že měla ovulaci 17DC a den předtím měla jeden jediný styk toho cyklu a je těhotná (dejme tomu 40 DC, takže stáří plodu je 23 dní, tj 3w+2d, doktor uznává jen dataci od poslední ms, takže znovu, ona ví že jde +- tři týdny starý plod, ale v průkazce bude 5+3.
Později podle dalších ultrazvuků TP upřesní, často až v posledním trimestru.
i když moje známá měla taky opožděnou ovulaci a tudíž mezi skutečným stářím plodu a tabulkou určeným byl fakt velký rozdíl, což doktor nerespektoval a poslední týdny před porodem ji stresoval kecama o vyvolávaném porodu, k*k*t.
Na jednu stranu chápu že on apriori nemůže spoléhat na údaje a dojmy pacientky, protože každá druhá nesprávně určuje ovulaci a ani Fertlity Friend není bůh, na druhou stranu když se jedná o ojedinělý styk anebo o IUI nebo IVF tak to snad v potaz vzít může
Upravil(a) Tigger (12. 4. 2007 13:25)
Není tady
no jasně....já mám jeden termín 2/8 a další 13/7 a další tři mezi tím tak babo raď
dost všade píšou že přesný jsou termíny podle boimetrie ve 12tt a 20tt tak uvidíme třeba se zrovna do nějakýho trefím, a třeba porodím dřív když mi teĎ našli hraniční hodnoty těhu cukrovky....
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
no jasně....já mám jeden termín 2/8 a další 13/7 a další tři mezi tím
tak babo raď
dost všade píšou že přesný jsou termíny podle boimetrie ve 12tt a 20tt tak uvidíme třeba se zrovna do nějakýho trefím, a třeba porodím dřív když mi teĎ našli hraniční hodnoty těhu cukrovky....
přeju ti aby se ti narodila po 22.7. a byla Lvice
No ale hlavně ať není moc brzo, o to jde především
Není tady
no vidíš toho 22/7 je ten termín z utz ve 20 týdnu tak třeba to vyjde
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
no vidíš toho 22/7 je ten termín z utz ve 20 týdnu
tak třeba to vyjde
No datum 22.7.2007 by bylo opravdu epesní
Začni se 18. natřásat, umej okna, a tak, buď stihneš 20.7.2007 což je taky pěkný, anebo si dáš 21.7. špunt a pustíš to na 22.7. Jsem sadistka viď?
Upravil(a) Tigger (12. 4. 2007 13:46)
Není tady
né v poho je to prča .... zkusím dát na tvoje rady
Není tady
To víš že je to prča. Hlavně ať je to OK. Koukala jsem na tvoje stránky, jsou hezký a zaujala mě (mimo mnoho dalších věcí) ta houpačka ve které sedí jedno z těch dětí, kterým jsi dělala au-pair
Tuhle houpačku MUSÍM mít na svýho mimíse, je to bomba, malá byla tak hodná, houpala se a buď spinkala nebo mě v klidu sledovala jak vařím, uklízím, žádný fňukýnkání Máš stejnou zkušenost nebo jde o náhodu?
Není tady
No bylo to sqělý ta houpanda,přesně jak říkáš, pak měli ještě hopsadlo na futra a taky bomba....akorát ty houpandy jsu tady dost drahý bohužel...
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
No bylo to sqělý ta houpanda,přesně jak říkáš, pak měli ještě hopsadlo na futra a taky bomba....akorát ty houpandy jsu tady dost drahý bohužel...
A je to velký rozdíl? Já mám takovej dojem že ta naše stála kolem $300.00 a tady jsem viděla Peg Perego za 7,5 tis. kč, ale nevím jestli to bude srovnatelná kvalita.
A jinak co dovoz?
Upravil(a) Tigger (12. 4. 2007 14:14)
Není tady
jo to asi jo asi to vyjde na stejno...ale já jí kupovat nebudu...chci jen to vibrační lehátko jak má např fisher price...
a dovoz? to nějak nechápu asi mi to žehlení už lezena mozeg
co jako myslíš?
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
jo to asi jo asi to vyjde na stejno...ale já jí kupovat nebudu...chci jen to vibrační lehátko jak má např fisher price...
a dovoz? to nějak nechápuasi mi to žehlení už lezena mozeg
co jako myslíš?
No jako dovoz zvenku, když tady není výběr. Já to zatím nesháním (divný že), ale až přijde čas tak někoho ze známých zapřáhnu, asi bude mít velkou radost táhnout takovej krám do vlasti
a vibrační lehátko neznám..sem s ním
Není tady
jo takhle no to nevím myslím že se to moc nevyplatí... je pravda že jsem to nijak extra zatím neporovnávala...
Není tady
Tigříku my budeme mít holčičku Sáru. Tak mi to prosím oprav. Děkuju.
Není tady
Ketynka21 napsal(a):
tigi, prosim zmen mi jmeno uz jeto Samanta a na 100 procent!
Hotovo, a nezapomeň že máš Lindu na metříku.
Upravil(a) Tigger (14. 4. 2007 9:33)
Není tady
Ahoj holky,
tak já už mám Vojtu venku - narodil se o 5 týdnů dřív - 11/4. Je droboučkej, ale činí se - saje jak pijavice
papa
Není tady