Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 9. 4. 2007 20:06

x.anisek
♥------

!!mlsná!!

Ahojda já už nevim co dělat ... pořad mě honí mlsná a já jídlu nikdy prostě nedokážu odolat snim toho fakt strašně moc!!!Měřim 170cm a vážim 46kg já vim že je to docela málo ale tak na váze mi nezáleží ale připadam si pořad jak nafouknutej balon:/ prosim poraďte jak mam zastavit to hrozny přejidani ja všechno hned snim a pak mam strašný výčitky svědomí!!!a snad ještě horší je žemi pak je k tomu ještě docela blbě když se snad pravoidelně přejídám!

Není tady

#2 10. 4. 2007 9:21

Ra
♥♥♥♥♥--

Re: !!mlsná!!

ahojky,
píšeš, že měříš 170cm a vážíš 46 kg a připadáš si jako hodně nafouknutej balón.

Ke své výšce vážíš velmi málo!

Kolik toho tedy sníš za den, když máš pocity, že se přejídáš a je ti potom špatně?

hjarta

Není tady

#3 10. 4. 2007 18:31

allyane
♥♥♥----

SI PROKLATE HUBENA!!! TAKY BYCH CHTELA!!! A JENOM JEZ AZ BUDES STARSI NEBUDES SI TO MOCT TOLIK DOVOLIT UZIVEJ JIDLA!!! wink

Není tady

#4 10. 4. 2007 18:48

x.anisek
♥------

pro RA: kolik toho snim? no opravdu hodně zvlášť když doma máme plnou špajsku tak jim normalně k snidani většinou chleba s medem dopoledne jak kdy podle toho jesatli jdu do školy to pak nejim až do pul druhy protože nemam možnost jíst já si neberu svačiny protože rano nestham :-D a odpoledne už to jede od buchet po sušenky na to třeba řizky co byli k obědu, bavorský vdolky atd.  no je toho hodně ale jim většinou když sem doma jinak hlad bych neměla splacam paty přez devaty a pak mam pořadný víčitky svědomí když to nejde zastavot dokud je něco dobryho doma tak nemam klid...jinak díky

Není tady

#5 10. 4. 2007 18:49

Jessie
♥♥♥♥♥--

Jen jez a pro klid svého svědomí se snaž vybírat výživné potraviny. Nakrájej si ovoce nebo zeleninu, dej si müsli - určitě se takhle neláduj brambůrkama nebo čokoládou i když občas si dej i tohle. Jíst se má všechno, jen ne jednotvárnou vyloženě nezdravou stravu.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#6 11. 4. 2007 14:59

Angelicek1
♥♥-----

veď ja mám 46kg a to meriam len 157cm a doktorka mi furt vraví že som chudá a cpe do mňa kdečo na pribratie va dumbom

Upravil(a) Angelicek1 (11. 4. 2007 15:01)

„Otázka, trápí mě nocí dnem, zda lidstvo či mé já blázen je.“ Albert Einstein
„Dům nestojí na zemi, ale na ženě.“ mexické přísloví

Není tady

#7 11. 4. 2007 17:25

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky,
to, že nejíš nic od rána do půl druhé odpoledne, chodíš-li do školy a pak odpoledne baštíš co dům dal, není v pořádku. Vůbec se nedivím, že je ti potom špatně a cítíš se jako nafouknutej balón.

To, že odpoledne toho tolik sníš a přitom vážíš pouze 46 kg a měříš 170 cm mi připadá velmi zvláštní. Zajímalo by mě, kolik je ti let?

Myslím, že by bylo dobré poradit se s doktorkou co to má znamenat. Zda tvůj organismus takto nedává něco najevo.
Čím dříve, tím lépe, x.anisku kapitulation
Nenechávej to takhle být. Není to normální.

Chceš s tím něco dělat?

hjarta

Není tady

#8 12. 4. 2007 19:40

x.anisek
♥------

pro Ra: no mě je 14.Ale poslední dobou mě "zachvaty" žravosti potkavaji tak jednoudvakrat za tyden protože se snažím ovládat  :-) ale někdy mi to teda děla problemy ale je to o něco lepší no...ale teda nejsem takova ta vychrtlina i když se to podle vahy nezda tak zas tak hubena nevypadam fakt ne že bych byla tllustá to ne ale uplně hubena taky ne

Není tady

#9 13. 4. 2007 10:21

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky x.anisku,
je-li ti 14 let tvé tělo stále buduje a staví, roste a vyvíjí se (zřejmě také menstruuješ) a k tomu všemu potřebuje spousty energie, výživných látek, stavebního materiálu a ty jej celé dopoledne do půl druhé šidíš. Pak příjdeš domů a tělo si říká o to, cos mu upírala. Proto pak hodně jíš. Pokud budeš svému tělu dávat častěji a v mírných dávkách to, co potřebuje, odpolední hostiny odpadnou. Přestane ti být špatně, přestaneš mít výčitky svědomí, nafouknutej balón splaskne.
Promysli to. Měj jej ráda. Jsi to TY.
Promysli jak ráno anebo večer přibalit do školy jablko nebo banán, rohlík, jogurt, pití... Nezabere to mnoho času. Napadá mě třeba i poprosit mamku, aby ti něco ráno přichystala.

Co ty na to?

hjarta

Není tady

#10 15. 4. 2007 20:43

x.anisek
♥------

Pro RA: Děkuju za radu:-) jo asi na tom něco bude :-) zkusim to a snad to vyjde.Protože takhle to dal už nejde ( no s tou mamkou jak si řikala to nejde, protože mam dvě malý sestřičky 2 roky a 3 roky takže mamka na tohle nema fakt vubec čas:-) )ale trošku si přivstanu:-) tak děkuju všem!!!

Není tady

#11 16. 4. 2007 8:51

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky x.anisku,
to je dobrý nápad to takhle vyzkoušet tummenupp

Čtu, že asi musíš být už docela samostatná, když máš takhle malý ségry a máma nemá na tebe tolik času. Jaký to pro tebe je?
Je někdy chvíle, kdy můžeš mít mámu pro sebe a popovídat si s ní?

hjarta

Není tady

#12 16. 4. 2007 15:58

x.anisek
♥------

pro Ra: Já sem byla strašně dlouho jednináček, protože se mamka brzy rozvedla a pak byla tak skoro sama až se před čtyřma rokama vdala  a musim říct že s příchodem mejch sestřiček se mi rozsvíttilo v duši sluníčko mam je hodně rada!!Je teda pravda že mamka na mě moc čas nema, protože rano vstane a zastavi se až večer ale tim že ji taky pomaham mě to až zas tak nepřide moc času si s ni popovídat nemám což mě docela mrzí ale chapu to protože mamka toho ma fakt hodně.Jen takhle někdy večer s n í si tak povídam:-) ale sem za to všechno moc rada protože se o sebe umim postarat sama a dava mi to hodně do dalšího života:-)...jinak moc děkuju za radu zatim se s ttim docela držim , tak se mějte tak jak se chcete mít a AHOJKY:-)

Není tady

#13 17. 4. 2007 9:03

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky,
tak čtu, jak jsi už samostatná slečna! tummenupp

Mamce pomáháš se sestřičkama, chápeš kolik toho má a je moc prima, že alespoň někdy večer se zastavíte a můžete si popovídat. To je moc dobře! Jsi už opravdu rozumná slečna a věřím, že i s tím jídlem to zvládneš! tummenupp

Moc držím palce ať ti stále to sluníčko v duši svítí! smile

hjarta

Není tady

#14 17. 4. 2007 19:37

x.anisek
♥------

pro Ra: jo moc děkuju za podporu :-) jinak s tim jidlem je to už lepší ráno si beru svačiny a je fakt že pak už mě takový "záchvaty žravosti" nepřepadaj :-) takže moc děkuju a přeju Ti ať se máš tak jak se chceš mít :-) Aňa

Není tady

#15 19. 4. 2007 10:19

Ra
♥♥♥♥♥--

tummenupp

Jsi prima holka!

tummenupp

Není tady

#16 22. 4. 2007 20:18

x.anisek
♥------

pro RA: Děkuju!:-)musim řict že si mi moc pomohla :-)

Není tady

#17 23. 4. 2007 11:57

Ra
♥♥♥♥♥--

tummenupp

to TY sama jsi to vzala do vlastních rukou, Aňo, jsi šikulka!

tummenupp

Není tady

#18 25. 4. 2007 23:02

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

ahoj Ra, tak mě tak napadlo, že ty vlastně pomáháš tady spoustě lidem a dovíš se o nich někdy spoustu věcí smile někdy si říkám... jak vlastně vypadáš ty, řekni mi něco aji o sobě, kolik ti je, co rodina, co studuješ atd, určitě se o sobě dokážeš rozvikládat sama, taky by mě zajímalo, jestli si taková dobrotivá duše od mala, nebo jestli tě k tomu vedlo něco z osobního života, že tak pomáháš lidem ?????? si pro mě velká záhada... poodhal se nám taky trošku wink smile
x.anisek : jj ra má pravdu, kdyby si mě viděla v osmičce... sem byl pěkně vypasený, pak kdyby si viděla fotku z devítky, tak by si se možná divila kolik sem shodil, pač sem se vytáhl, já sem čerpal z tuků, ale ty musíš hold čerpat z jídla, jelikož rosteš pořád, tak potřebuješ pořád jíst, no ale už se nebudu opakovat, Ra tu už vše potřebné řekla, tak snad akorát dodám : hodně šťestí při správném stravování, a taky pevnou vůli wink ty to zmákneš, do boje rock

Není tady

#19 11. 10. 2008 19:09

veronica dvorska
♥------

já sem hrozně mlsná a vážim 44kg a měřim 143,5cm. připadám si hrozně tlustá, ale nedokážu se přimět, abych přestala "žrát" a mlsat. zkouším cvičit, ale moc mi to nepomáhá, teda spíš vůbec. poraďte pls, co mám dělat???

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí