|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 2
Kotvičník pozemní
Gemmo výtažek vyznačující se mimořádnými účinky. Za jeho působení dochází v těle k růstu počtu spermií a jejich životnosti. Přispívá k dozrávání vajíček. Nadějný regenerační prostředekv geriatrii. Účinný prostředek při léčbě tinnitu, závratí a poruch vědomí. Regeneruje svalové vlákno, rozpouští ledvinové a žlučníkové kameny, zlepšuje peristaltiku střev.
Nevím, jestli zlepšení z 16mil., 65% imobilních a 12% pohyblivých za rok na 92mil., 14% imobliních a 75% pohyblivých udělal Kotvičník, ale docela mu věřím a užíváme ho s manžou oba .o). Chtěla jsem se jen podělit o zkušenost, třeba Vám někomu taky pomůže 
Není tady
vikky, paráda, kde se to dá koupit a kolik to stojí? Dík.
Není tady
mery, v lékárně nebo v bylinářství, 90 nebo pupeny kolem 120? jinak na netu - Naděje p. Podhorná držím palce, aby pomohl 
Není tady
mery tady je adresa http://www.r-web.cz/nadeje/
ty pupeny jsou nejúčinější. Mám s gemmo terapií ty nejlepší zkušenosti, můžu jenom doporučit 
Není tady
Čekan, já to poslala Mery jen v SZ, jsem ráda, že s tím má i někdo jiný dobrou zkušenost .o)
Není tady
Taky můžu doporučit!!! Pokud se kouknete na www.r-web.cz/nadeje máte tam přímo rozepsány všechny druhy.
Já brala celou kúru a díky tomu jsem otěhotněla. Je to kúra K5 - Alternativní kúra ke zlepšení činnosti gynekologických orgánů a odstranění sterility.
Není tady
já tyhle gyn zkušenosti nemám, ale synovi jsem díky gemmo zlikvidovala spálovýho streptokoka a hemofila díky lichořeřišnici, jak jsem byla zarputilá odpůrkyně alternativní medicíny, tak teď patřím mezi její největší fanoušky.
Na potenci a zlepšení mužských orgánů je dobrý ten maralí kořen, už tu jednou toto téma bylo.....
Není tady
No já tomu taky nevěřila, ale když jsem u mého gynekologa skoro 2roky zkoušela všechno možné, abych otěhotněla a nic nepomohlo, tak jsem si tenkrát řekla, že toto bude poslední, co zkouším a pokud to nezabere, tak to nechám být. Brala jsem ty kúry dvě za sebou (to se doporučuje) no a už během té druhé kúry jsem otěhotněla. Takže mi to 100% pomohlo.
Není tady
Čekan, lichošku používáme taky .o) manža se mi doma už směje, že jsem čarodějnice .o) , ale já raději přírodní, než chemii .o)
Eljo, já teda tu kúru měla jen jednou, ale asi ještě zopakuju .o)
Není tady
Právě že se doporučují brát ty kúry dvě, ale hned za sebou. Ono chvilku trvá, než to tělo se srovná.
Není tady
synovi je šest, takže jsem mu dávala třetinový množství než pro dospělé dva měsíce, ted je měsíc pauza a pak zase měsíc užívat......
Není tady
Holky pomáhá to i na alergické potíže?Syn bojuje s neustále se vracející rýmou a kašlem....

Není tady
Ivule, zkus tam juknout, myslím, že tam určitě něco najdeš .o) nebo napiš do poradny, co by Ti doporučili .o)
Není tady
holky, já to asi vyzkouším. a i kdyby to nezabralo, bylinky ještě nikomu neublížily, že
. díky za tip!
ještě se chci zeptat vás, které už s tím máte zkušenost, jestli je doopravdy třeba začít břízou, coby drenážním prostředkem??? teď jsem se to dočetla v jejich poradně..
Dagi, já brala celou tu kúru a tam je 5druhů kapek. A 2-3x denně bereš z každé lahvičky určitý počet kapek (je to dáno podle váhy).
Není tady
já jsem pro sebe i manžu objednala 4x kotvičník (ten z pupenů), tak snad to bude dostačující. 1 kůra = 1 lahvička, že? no, není to nejlevnější, ale tak si holt trochu dopřeju 
Ne ne, ta celá kúra je 5lahviček a stojí něco kolem 500kč.
K5 - Alternativní kúra ke zlepšení činnosti gynekologických orgánů a odstranění sterility.
Tato kúra je složena z bylin, které zajišťují zlepšení celkové hormonální činnosti organismu, prokrvení sliznice orgánů a celkové zklidnění a zlepšení zdravotního stavu ženského organismu. Je potěšitelné, že máme již několik případů otěhotnění po využívání většinou dvou kúr po sobě jdoucích.
Cena: 520,- Kč
Složení kúry:
Kotvičník - bylinný výtažek z kotvičníku pozemního zlepšuje peristaliku střev, zabraňuje rozvoji arterosklerózy, rozšiřuje cévy, příznivě ovlivňuje cévní ústrojí, snižuje krevní tlak, zpomaluje srážení krve, zvyšuje potenci a zlepšuje stav při chorobách močových cest a ledvin.
Femina - směs bylin na gynekologické problémy - záněty, potíže v klimakteriu a sterilitu. Směs je vyrobena z kořene libečku, meduňky, hluchavky, měsíčku, listu šalvěje a echinacei.
Ptačí jeřáb - příznivě ovlivňuje a reguluje hormonální sféru..
Březové jehnědy - tinktura v pupenovém výtažku celkově příznivě ovlivňuje hormonální sféru, zlepšuje gynekologické problémy, ovlivňuje potenci.
Maliník - černý rybíz - reguluje hormonální činnost vaječníků, dělohy, řeší sterilitu, přechodové potíže, cysty, upravuje hormonální sekreci, má účinek podobný ženským hormonům.
Není tady
Holky, poraďte prosím. Manžel sikoupil kotvičník, ale jako sušenou bylinku. není tam ale napsáno jak dlouho jí louhovat a jak často pít?

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
a kruciš
. tak to jsem asi špatně pochopila.. já jsem ale trouba! to jsem toho nemusela objednávat tolik
. no, ale snad i ten kotvičník samotný bude mít nějaký efekt.
romisku, toto jsem našla
Čaj z kotvičníku pozemního
1 čajovou lžíci sušených květů kotvičníku zalijeme 500 mililitry vroucí vody a na mírném ohni vaříme. Poté pijeme 3x denně, vždy 30 minut před jídlem.
určitě kotvičník má efekt, ale právě ta celá kúra ti působí celkově.
Není tady
tak nevadí, alespoň pro sebe udělám něco dobrého
.
objednala jsem i olšovou mastičku. manžel má problémy s akné, tak uvidíme..
Tak držím palečky, ať to vyjde. :-)
Není tady
Stránky: 1 2