|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dostalo se ke mně po internetu...
----------------
Milující manžel
Jmenuji se Jiří.
Rád bych vám povyprávěl, jak jsem se vypořádal s problémem u mé ženy Heleny. Když jsem se loni rozhodl pro předčasný odchod do důchodu, bylo nevyhnutelné, aby Helena začala pracovat na plný úvazek, kvůli penězům,
A abychom si udrželi určitou životní úroveň. Zakrátko na to co nastoupila,
jsem si začal všímat toho, že stárne. Obvykle se vracím domů z golfového
hřiště ve stejnou dobu jako ona z práce, a i přesto, že ví, jaký mám
hlad, skoro pokaždé mi řekne, že si musí alespoň půl hodiny odpočinout,
předtím než udělá večeři. Já na ní ale nezakřičím. Místo toho jí řeknu, aby mě vzbudila, až bude večeře na stole. Většinou obědvám v Grillu v pánském
klubu, takže večeřet venku není přijatelné. Potřebuji přeci nějaké
pořádné, doma vařené jídlo, když přijdu. Dříve myla nádobí hned,jak jsme
dojedli, ale nyní ho často nechá ležet na stole ještě několik hodin po
večeři. Snažím se jí co nejzdvořileji připomenout, každý večer
několikrát,že se samo neumyje. Vím, že si toho velmi cení a je to pro ni
motivující,protože ho vždy nakonec umyje, než jde spát. Myslím, že další symptom stárnutí je stěžování. Například si stále stěžuje, že je to těžké platit složenky během přestávky na oběd. Ale chlapci, bereme si je přeci v
dobrém i zlém, takže se na ni jen usměju a nabídnu trochu povzbuzení. Řeknu jí, ať si to rozloží mezi dva nebo tři dny, a tím pádem nebude muset tolik
spěchat. Také ji připomenu, že to, že občas úplně vynechá oběd, ji zase
až tak neublíží - jestli víte, co tím myslím. Myslím, že taktnost je jedna
z mých velkých předností.Zdá se ,že při vykonávání jednodušších prací si myslí, že si potřebuje několikrát odpočinout. Musela odpočívat, i když
posekala pouze půlku trávníku. Snažil jsem se neudělat scénu. Jsem férový
muž. Řekl jsem jí, ať si vymačká sklenici čerstvých pomerančů a na
chvíli si sedne. A když už si dělá jednu pro sebe, ať mi taky udělá jednu. Vím, že pravděpodobně vypadám jako svatý, tím jak Helenu podporuji. Neříkám,
že taková ohleduplnost je lehká. Pro mnoho mužů by to bylo pravděpodobně
velmi těžké a pro některé snad i nemožné. Nikdo neví lépe než já, jak
travná může být stárnoucí žena. Nicméně, chlapi, jestliže použijete
trochu víc taktu a méně kritiky u stárnoucí ženy, budu považovat čas
strávený psaním tohoto článku za hodnotný. Přece si máme všichni
pomáhat...
Podepsán Jiří
Poznámka šefrédaktora:
Jiří zemřel náhlou smrtí ve čtvrtek 26. června. Byl nalezen s extra
dlouhým 50ti palcovým šroubovákem Big Bertha zaraženým do jeho pozadí.
Byly vidět pouze 2 palce rukojetě... Jeho žena Julie byla zatčena, ale
porota složená pouze z žen, akceptovala její obhajobu, že si na něj Jiří
naneštěstí velmi prudce sedl.
Není tady
Z Heleny se stala urputná amazonka- bojovnice za práva žen pracující v přestrojení za zoufalou vdovu. Z peněz, které vydělá svou úspěšně se rozvíjející kariérou, tajně přispívá teroristické organizaci Ženská kuchyňská armáda, jejímž cílem je nezávislost žen na mužích...už mají za sebou pár velmi pěkných a úspěšných atentátů na významná centra mužského světa - golfový, bridgeový klub a sex shop - chystají ovšem opravdu velkou akci na příštím fotbalovém mistrovství světa, která se stane stejně významným mezníkem historiejako 11.září. - pak už nic nebude jako dřív 
Upravil(a) madabouttraviata (12. 4. 2007 9:09)
Není tady
Jó, kdybych byla vdova, tak bych zoufalá nebyla
Ale jak jsi mě odhalila
???
Není tady
Šalom alejchem, mám své zdroje 
Není tady

Ježiši, to je fakt ze života
Připomnělo mi to, jak jsem se s horečkou plížila do kuchyně k rychlovarné konvici, že si teda jako udělám čaj. Můj manžel chápavě pokýval hlavou - jako že chápe, jak je mi zle - a připomněl, že když už si teda ten čaj vařím, tak že by si taky hrníček dal.
Že se můj muž stále těší dobrému zdraví vděčím nejspíš tomu, že jsme doma nikdy neměli tak nebezpečně masivní šroubovák
.
Počkej, Salvatore, nechci být hnidopich, ale manžela Jiřího opečovávala žena Helena a za incident se šroubovákem zatkli ženu Julii 
Není tady

Júlia bola novší model, ktorý si zaobstaral, keď starší model samočinne explodoval(doslúžil po samovznietení, apod. - doplňte podľa skúseností)...
Není tady

Salvator napsal(a):
----------------
Milující manžel
Jmenuji se Jiří.
Rád bych vám povyprávěl, jak jsem se vypořádal s problémem u mé ženy Heleny. Když jsem se loni rozhodl pro předčasný odchod do důchodu, bylo nevyhnutelné, aby Helena začala pracovat na plný úvazek, kvůli penězům,
předtím než udělá večeři. Já na ní ale nezakřičím. Místo toho jí řeknu, aby mě vzbudila, až bude večeře na stole. Většinou obědvám v Grillu v pánském
motivující,protože ho vždy nakonec umyje, než jde spát. Myslím, že další symptom stárnutí je stěžování. Například si stále stěžuje, že je to těžké platit složenky během přestávky na oběd. Ale chlapci, bereme si je přeci v
dobrém i zlém, takže se na ni jen usměju a nabídnu trochu povzbuzení. Řeknu jí, ať si to rozloží mezi dva nebo tři dny, a tím pádem nebude muset tolik
z mých velkých předností.Zdá se ,že při vykonávání jednodušších prací si myslí, že si potřebuje několikrát odpočinout. Musela odpočívat, i když
chvíli si sedne. A když už si dělá jednu pro sebe, ať mi taky udělá jednu. Vím, že pravděpodobně vypadám jako svatý, tím jak Helenu podporuji. Neříkám,
pomáhat...
Podepsán Jiří
Poznámka šefrédaktora:
Krásna a šťastná a múdra Helena...
Není tady

Holky, ale bez pr..., takhle nějak to vypadalo u nás. Včetně toho golfu. 

Bála jsem se ho někdy potkávat v kuchyni, abych mu "omylem" nepíchla kudlu do břicha.
Není tady
Chápu myšlenkové pochody Heleny.Z jejího pohledu - čistá smrt.
Není tady
Co takhle zakopat ho do hnoje a říct, že si tam zalezl sám? 
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Bála jsem se ho někdy potkávat v kuchyni, abych mu "omylem" nepíchla kudlu do břicha.
Ta žena se ho nebála potkávat,a nejednala v afektu....
Není tady

anka napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Ta žena se ho nebála potkávat,a nejednala v afektu....
To byl fór, na to téma.
Já se ho ve skutečnosti taky potkávat nebála, ale k zuřivosti mě někdy doháněl. Ta žena to asi udělala, proto , jak ji miloval, ne?
Není tady

Tenhle rozkosny pribeh mi pripomina ruzne zcela vazne minene studie a prispevky na tema "Domaci nasili na muzich",
kde se da docist, ze zenska potrebuje obcas proplesknout, nebo, ze fyzicke nasili neni az zas tak hrozne proti psychickemu nasili napriklad, kdyz je muz tyran manzelkou takzvanym "kulinarnim terorem".
Coz znamena manbelka vari 20 let i jidla, ktere ON nema rad. ZCELA VAZNE mineno!
Není tady
To někdo napsal o mém otci, ne?? Sedí to úplně přesně, jen místo golfu je to rybaření 
Není tady
"napriklad, kdyz je muz tyran manzelkou takzvanym "kulinarnim terorem".
Coz znamena manbelka vari 20 let i jidla, ktere ON nema rad. ZCELA VAZNE mineno!"
Mě to teda rozesmálo - tomu se přece dá lehce vyhnout tím, že pan manžílek bude sám vařit, ne? Tenhle teror jí může dokonce následných 20 let důkladně oplácet!
Akorát tipuji, že kulinářské aktivity manžela by oné paní zas až tak nevadily...... 
Není tady

Ale Tercilo ... tohle dokáže vyplodit jenom mužský šovinista, který by v kuchyni napáchal víc škody než užitku 
Nezapomeň že jsou generace, pro které znamenalo opásat se zástěrou, postavit se ke sporáku a vzít do ruky vařečku přinejmenším sci-fi. Ovšem remcat na jídlo, předkládané jim manželkou až pod nos na stůl, to jim šlo ...
Není tady
Kiaro, přesně tak
. Znala jsem pána (z jiné generace)
, který si ani čaj nezamíchal, manželka musela přijít a lžičkou mu čaj zamíchat. 
Já bych mu nejspíš dala tou lžičkou po čele 
Není tady
Salvator napsal(a):
----------------
Milující manžel
Jmenuji se Jiří.
pomáhat...
Podepsán Jiří
Poznámka šefrédaktora:
No,já myslím,že mohl být rád,že se dožil dokonce předčasného důchodu..
Za sebe bych v takovémto případě neručila,už mnohem dříve..
Porota i kdyby nebyla ze samých ženských,měla tu dotyčnou,určitě osvobodit,jako varování pro všechny muže...

Ježíši. Začnu hledat šroubovák!
(Podotýkám, že jsem vypila několik rumů Malibu a má míra tolerance je velmi oslabena
)
Mimochodem, palců (anglických) je, podle mého, dvoumírového, v britské galanterii zakoupeného metru, zhruba 127cm. To to tomu chlápkovi muselo doslova proletět hlavou...
Není tady
Tercila napsal(a):
Kiaro, přesně tak
, který si ani čaj nezamíchal, manželka musela přijít a lžičkou mu čaj zamíchat.
Ehmm...jsi si naprosto jista, že to byl pán z "jiné generace"?
Není tady
Tercila napsal(a):
Kiaro, přesně tak
Ja jsem mela na Slovensku kamarádku, pro kterou si manzel prisel ke mne (byla u mne na navsteve, bydlely jsme v jednom dome, ja tri patra nad nima...), ze prej mu k obedu nenandala okurku, tak at sejde dolu a da mu ji... A ona se zvedla, a sla.
PS: Tehdy jsem jenom pretocila panenky... Ale dnes, po tom, co "me zivot naucil", bych sla taky...
Upravil(a) ViktorkaLove (16. 1. 2010 11:22)
Není tady
REŇAS napsal(a):
[
No,já myslím,že mohl být rád,že se dožil dokonce předčasného důchodu..Za sebe bych v takovémto případě neručila,už mnohem dříve..
Porota i kdyby nebyla ze samých ženských,měla tu dotyčnou,určitě osvobodit,jako varování pro všechny muže...
![]()
Ba co! Mela by dostat vyznamenani za brilantni reseni neresitelneho...
Není tady

Když jsem hlídala děti, tak k nám občas přijela jejich babička se podívat. Ale vždycky před dvanáctou musela odejít, že manžel přesně ve dvanáct musí mít jídlo na stole.
A jednou, když už byla na odchodu, tak jsem poznamenala, ať zůstane, že si snad Billy dokáže nandat jídlo sám. Ona se na mě tak podívala a normálně jí chytl záchvat smíchu a kroutíce hlavou odjela, aby mu dala jídlo na talíř. Do té doby jsem nevěřila, že něco takového existuje.
Ale aby to nebylo tak jednotvárné, tak paní, které jsem hlídala děti byla celý den doma. Nic nedělala, nepracovala a o děti a domácnost jsem se starala já. Jediné, co měla dělat bylo uvařit večeři. Její manžel živil celou rodinu a chůvu a byl to vytížený muž. Dost často se ale stávalo, že buď musel vytížený muž jíst k večeři cereálie s mlékem nebo pro jistotu tu večeři dovézt
.
Není tady