Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 4. 2007 20:57

Hanicka9
♥------

Leky proti rakovine?

Zdravim vsechny.Mám přítele,jehož děda bohužel trpí rakovinou v zažívacím traktu a má "malé" metastáze na plicích a játrech.Přečetla jsem si,že máte spoustu zkušeností s rakovinou a tak jsem se chtěla optat,zda neznáte nebo nemáte zkušenosti s nějakými léky,třeba i ze zahraničí,které by průběch této nemoci zpomalil nebo snad dokonce zastavily??Nechtěli bychom,aby musel podstoupit chemoterapii nebo jiné ozařování.Děkuji mnohokrát.

Není tady

#2 6. 4. 2007 7:03

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Leky proti rakovine?

Haničko, nezlob se, ale nemohu uvěřit, že takovýto dotaz je myšlený vážně....a až ti někdo napíše, že jo a ať pošleš xxx peněz že to zaručeně dědovi pomůže, tak se prosím nediv, řekla sis o to sama.

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 6. 4. 2007 20:00

Achlia
♥♥♥♥---

Hanicko9,  doufám, že nejsi na tento problém sama. Přítelův děda potřebuje vaši podporu, dejte mu najevo, že je pro vás důležitý, že ho máte rádi, povídejte si s ním. Dej na lékaře,jistě dělají co můžou . A poslechni Bety, má svatou pravdu.

Není tady

#4 7. 4. 2007 10:04

Hanicka9
♥------

Dekuju vam,podporou mu urcite budem,nic vic asi pro nej udelat nemuzem.

Není tady

#5 7. 4. 2007 11:31

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nemůžete, nic jiného prostě není, kdyby bylo, tak by to lidi používali a neumírali na rakovinu...

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 10. 4. 2007 21:03

piskota
♥♥-----

Pri metastazich uz toho moc nezmuzete. Nekde na zahranicnych forech jsem nasla doporuceni lekare na zvyseny prijem vitaminu C a Vitaminu B8 (inositol). Nevim, nakolik dokazi ovlivnit kvalitu zivota ... leky to vsak nejsou. Oba vitaminy koupite v lekarne jsou rozpustne ve vode. P

Není tady

#7 3. 3. 2008 10:15

eset
♥♥♥♥---

bez ozarovania a chemoterapie to nepojde. potrebuje ale podporu vo forme vitaminov a mineralov, napr: cytosan, stava aloe vera, wobenzyn, stavy zo zeleniny - cvikla, zemiak, mrkva, zeler. konzumovat spaldu, pohanku, sezamovy olej,caj zeleny jacmen. tieto veci sa daju zohnat v lekarni a info na nete. NELIECIA rakovinu, dodavaju telu latky potrebne na boj proti rakovine.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#8 3. 3. 2008 11:04

Damila
♥♥♥♥♥♥-

eset napsal(a):

bez ozarovania a chemoterapie to nepojde. potrebuje ale podporu vo forme vitaminov a mineralov, napr: cytosan, stava aloe vera, wobenzyn, stavy zo zeleniny - cvikla, zemiak, mrkva, zeler. konzumovat spaldu, pohanku, sezamovy olej,caj zeleny jacmen. tieto veci sa daju zohnat v lekarni a info na nete. NELIECIA rakovinu, dodavaju telu latky potrebne na boj proti rakovine.

Ale, eset, ani chemoterapie a ozařování NELÉČÍ rakovinu.
Jen otráví tělo natolik, že vrámci  ú.s.p.o.r.n.é.h.o  programu,na který tělo musí najet, se nejprve zbavuje poškozených tkání. jenže Tělo je rakovinou natolik oslabeno, že tuhle "léčbu" nemusí přežít.

Haničko9,
pokud jde o dědu přítele, bude už ve vyšším věku. Netrápila bych ho chemoterapií a nechala ho dožít v klidu a lásce.
Pokud seženete "marjánku", a děda je kuřák, můžete mu ulevit v posledních měsících od bolesti.
Přeji sílu.

Upravil(a) Damila (3. 3. 2008 11:04)

Není tady

#9 7. 5. 2008 15:44

Amysterya
♥♥♥----

Ahojky,souhlasím s Damilou.Chemoterapie nebo ozařování má zabít rakovinné bunky a "svezou" se u toho i ty zdravé.Nehledě na to,že už je rozsev metastáz v plicích i játrech,tak se asi s tím žádné zazraky dělat nedají.A pokud jde o léky - asi by to muselo být zase něco na bázi chemoterapie.Nepíšeš ani jestli mu odstranili ten primární nádor.
Lékař by mu měl říct o všech možných alternativách léčby,ale rozhodnutí je na něm.
Paní Galatíková si také nepřála chemoterapii a nakonec tu byla o hodně měsíců déle než ji předpovídali lékaři.Ted je asi nejdůležitější psychická podpora a pokud nemá zatím potíže,které by ho nějak výrazně omezovaly,tak se snažit mu ten život spestřit nějakýma společnýma prožitkama.

Není tady

#10 10. 5. 2008 10:07

karina51
♥♥-----

můj manžel měl rakovinu tlustého střeva ,byl na operaci pak chodil na chemo,kupovala jsem mu vobenzin nevím jestli jsem to napsala správně, pak mu ho doktor předepisoval  pojištovna platila 100 zbytek já,vyšlo to tak 1500 na měsíc, nevím jestli to pomohlo ,ale vlasy mu nevypadaly ,a cítil se dobře.Po roku léčení se vráti zpět do práce, a ted chodí už pět roků na kontrolu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí