29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, zdravim vsechny maminky. Ja, stara kuze lina, bych se chtela konecne dokopat k nejakemu cviceni (misto toho se tu laduju sladkostma). Nejen, ze bych potrebovala par kilo shodit, ale hlavne mam potize s intimnimi partiemi - svaly panevniho dna mam ochable, takze sex mi nic moc nerika a pri curani mi nejde proud zastavit (to je jeden ze cviku na posileni svalu panevniho dna, co nam radili v porodnici). Potrebovala bych svaly "tam" i na brichu posilovat, ale sama se k tomu nedokopu, tak jsem premyslela o DVD "Pilates - cviceni po produ", ktere je prave zamerene na tyto partie. Mate nekdo s temito cvicenimi zkusenosti? Pokud ano, jsou dobre? Nestoji to moc, asi neco okolo 350Kc, tak nad tim uvazuju, ale nejdriv jsem se vas chtela zeptat, jestli to opravdu funguje.
Diky moc za odpovedi!
Není tady
Ahoj Sakuro, moje kamarádka to cvičila a určitě jí to pomohlo, ale jako s každým cvičením i tady platí, že je třeba cvičit pravidelně určitou dobu, když dokážeš dodržovat cvičební režim, určitě to funguje jako i jiná cvičení. Kamarádka to cvičila asi půl roku po porodu, teď už to zas půl roku necvičí a říkala, jak jí svaly zase ochabují...
Není tady
Pilates je dobré cvičení a na to posílení také cvičení dle Mojžíšové, to jsem cvicila já před otěhotněním, ale opravdu to chce pravidelnost.
Není tady
Sakuro, tak jak píšou holky. Já mám teda doma ¨Pilates v těhoteství, po porodu, tvarování a posílení a je to teda asi jiné, než ještě se prodává za 1500kč. A to po porodu je právě na to posílení pánevního dna. Ale musíš vydržet, jak píšou holky. U mě to nějak nejde, nebo spíše jsem líná a tak:grater:
Není tady
Já jsem taky strašně líná, ale rozhodla jsem se že pilates zkusím , hledám po internetu a nevím jaké si mám objednat. Mám 10 měsíců po porodu, je toho víc hruhů tak nevím jestli cvičení po porodu, posilovací cviky.....? Poradí mi někdo? A jak je asi dlouho potřeba cvičit, aby to tělo poznalo? 3, 4, 5měsíců?
Není tady
Zítra v MFDnes bude dvd vhodné k vylepšení postavy
Není tady
Parmenko, ja uvazuju o tomhle:
http://www1.vltava.cz/store/GoodsDetail … nce=zbsevl
Stoji to jen 360Kc, ale videla jsem jine DVD (od jine firmy) okolo 1500Kc. To by me zajimalo, jestli je rozdil i v kvalite, nejenom v cene. Ma tohle levnejsi nekdo doma? Ale slysela jsem, ze Pilates funguji vsechny, kdyz se ovsem pravidelne cvici, ze. ;D
Upravil(a) Sakura (5. 4. 2007 17:39)
Není tady
Sakuro já jsem se zas dívala na stránku www.videomusic.cz pilates pro začátečníky, stojí 399kč. Jenže by to chtělo radu od někoho kdo má pilates doma.
Není tady
Parmenko, take bych rada dostala radu od nekoho, kdo ma Pilates doma. Najde se tu nekdo? Prosim poradte nam, ktere DVD je nejvhodnejsi a jake mate zkusenosti. Kdyz to budu opravdu dodrzovat, je mozne zhubnout i treba 4 kila za mesic? Nebo si moc fandim? Chtela bych totiz cvicit kazdy den zatimco budu v Praze (planuju tak mesic ci dva), a rada bych se domu vratila aspon o 3, 4 kila lehci, az by manzel valil oci, co mu se mu to vratilo za stihlou kost.
Není tady
Ahoj holky. Tak tyhle pilates mám doma , posilování, tvarování, těhotenství a po porodu a zkoušela jsem si to posilování a těhotenství a po porodu, ale nedodržovala jsem pravidelnost, ale určitě to má něco do sebe. Je to zajímavé a to po porodu je hlavně na pánevní dno a posilování je docela dobrý. Ale jak píšu nevím kolik by se zhublo, neb jsem to nedodržovala pravidelně.
Není tady
Holky, já osobně doporučuji tohle pilates : http://www.pilates.cz/dvd.htm
Chodila jsem na pilates na rehabilitaci, kde jej cvičili vyškolené rehabilitační pracovnice a je velmi důležité dodržovat některé zásady při cvičení a cviky správně cvičit, jinak to cvičení není tak účinné a hlavně si můžete ublížit. Já mám doma DVD pro začátečníky a mírně pokročilé a nejvíce odpovídá tomu cvičení na rehabilitaci. Navíc tahle lektorka vede i kurzy a školení pilates - a hlavně je tam rozumná cena.
Není tady
Stránky: 1