18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Zdravím Vás,
s přítelem chceme jet v červenci na dovču. Nemůeme se ale rozhodnou mezi Slovenskem a Bulharskem. Kadé má svá pro a proti, tak bych Vás chtěla poprosit o radu. O Vae zkuenosti a tipy, kam do Bulharska na dovču. Jaké jsou Vae zkuenosti, kde jste byli Vy a co byste doporučily. Jaký hotel nebo penzion. Jaké je výhodnějí, lepí ubytování, jestli hotel s plnou penzí nebo bez ní. Kde je krásně a dá se tam lecos podnikat. Na co si dát pozor. Prostě pite vechno, co Vás napadne, kadá rada dobrá.
Moc dík
Upravil(a) Jarka (4. 4. 2007 10:26)
Není tady
Ahoj tak já jezdím do Bulharska -Primorsko.Není to tam tak drahé v restauracích.Jezdíme bez stravy není problém si tam nakoupit.ale někde je moné mít ubytování se snídaní ve větině penzionů mají na pokoji rychl.kon.a tak si tu českou kávičku dělám radi sama.do hotelů nejezdím na přespání mě to přijde zbytečně drahý.kdy tak se zeptej odpovím ti
Není tady
Díky za odpověď. A jak jezdí, s cestovkou nebo si sama zajistí ubytování? Vím, e v Chorvatsku to takhle vyjde mnohem levněji, ale pokud jde o Bulharsko, tak netuím. A kde bydlí, mohla bys mi případně něco doporučit? Jinak jsem celkem rozhodnutá, e pokud pojedeme do Bulharska, tak právě do Primorska.
Není tady
Jarka napsal(a):
Díky za odpověď. A jak jezdí, s cestovkou nebo si sama zajistí ubytování? Vím, e v Chorvatsku to takhle vyjde mnohem levněji, ale pokud jde o Bulharsko, tak netuím. A kde bydlí, mohla bys mi případně něco doporučit? Jinak jsem celkem rozhodnutá, e pokud pojedeme do Bulharska, tak právě do Primorska.
Jezdím s cestovkou letos jsem koukala na cestovní kacelář Ancora a mají v nabídce docela pěkné ubytování ale neberu v centru letoviska v noci je hluk-disko atd.raději se ubytovávám u sev.pláe.
Není tady
Jarka napsal(a):
V Bulharsku pravděpodobně ubytování na vlastní pěst NESEENE, pozor - to není Chorvatsko! Vechno bude obsazené, a to jak cestovkami, tak samotnými Bulhary, kteří také jezdí hodně k moři a navíc mají měsíce prázdnin narozdíl od nás!
Do Bulharska zásadně lítám s cestovkou a vezu si na jídlo jen půllitrovku vody v kabelce. Jezdím Kiten a Primorsko. Jidlo a pití za babku, let cca hodinu a půl a autobus tě za cca hodinu a půl vysadí přímo u penzionu a vysmátá a odpočinutá můe začít dovolenkovat. Kupuju si tam i to kafe, stačí sejít dolů z bytu, spousta restaurací a pořád otevřeno a kafe stojí půl leva = cca 8 Kč.
Myslím e je úplně zbytečné kupovat si jakoukoliv penzi, skoro nikdo to nedělá, a kdo to jednou udělal, u si víckrát nekoupí, vechno je tam hrozně levné a vude a pořád otevřeno, kromě restaurací i levné jídelny, v Primorsku i rovnou na Jiní plái. Jinak na pláích taky vude jídelny a bufety a restauracekoda vázat se na snídani a jíst co ti předloí kdy vude je veho spousta podle vlastního výběru a levného.
Upravil(a) Bety (5. 4. 2007 17:17)
Není tady
Díky oběma za rady. Jetě se chci zeptat, kde býváte obvykle ubytované, jaký hotel nebo penzion byste doporučily. Na fotkách vypadají vechny hezky, ale skutečnost pak bývá jiná.
Není tady
Jarka napsal(a):
Díky oběma za rady. Jetě se chci zeptat, kde býváte obvykle ubytované, jaký hotel nebo penzion byste doporučily. Na fotkách vypadají vechny hezky, ale skutečnost pak bývá jiná.
Tak já bydlím radi v penzionech jsou levnějí a hlavně je větí klídek ale hlavně se neubytováváme na, ani u hl
avní třídy večer a do noci dost hlučná.cest.kanc. ANCORA má v nabídce docela pěkné a hlavně nové penziony a hotely.
Není tady
Díky za radu, a jetě jeden dotaz. Na dovču můeme jet jen v červenci, max. jetě na začátku srpna, jindy přítel nedostane dovolenou, kdy je to lepí, hned začátkem července nebo a v jeho průběhu, myslím spí kvůli počasí a teplotě vody, e tam bude narváno pořád, je mi jasné
Není tady
No to je těké říct já tam byla v loni od 16.6. a taky to lo ale taky jsem tam byla od půlky července a to byla voda fakt teplá. vloni jsme tam byli na last minut a vůbec jsem nelitovala.stálo nás to 9200,- a na utratu mi stačilo 100eu ale já tam nenakupuju oblečení atd.jezdím větinou na 12dní.
Není tady
Já jezdím vdycky zpočátku července, abych si pak jetě uila prázdnín a voda je u teplá a počasí nám vylo vdy skvěle. Tohle je Primorsko na pohlednici - omluva: dávám jen neupravené naskenované fotky neměla jsem jetě digifoák
Není tady
ady jsme bydleli v penzionu Malibu, příjemná paní domácí, čisto, televize, varná konvička, vím e nedaleko je podobný penzion Janko a spousta luxusnějích hotelů ne ná penzion
výhled z okna:
Není tady
Severní plá je trochu úzká, ale chodili jsme na Jiní, ta je mnohonásobně větí a také irí, akorát jsem vude v popředí fotky tak to sem nechci dávat, Jiní je mnohem krásnějí ale obě jsou odevad blizoučko
Na Jiní plái je jetě prostor hooodně dozadu a spousta restaurací a jídelny a je děsně dlouhá, je tam Luxor bar a do toho baru můe seupnout rovnou z tobogánu do jezírka v baru
Upravil(a) Bety (6. 4. 2007 18:42)
Není tady
dcera s miláčkem na Jiní plái
tobogán do baru - v popředí kus mojeho prstu nevím jak jsem to blbě fotila, já to moc neumím
loďka Big Brother - vlastní a provozuje ji jejich oblíbený milovaný (jméno jsem u zapomněla) účastník jejich soutěe Big Brother,jeli jsme s ní na vyjíďku já a děcka, je to levné, u si nepamatuju kolik. Ale tohle jsem fotila večer
a jeden den večer tam vystupovala Petra Janů a spousta mladých zpěváků z muzikálu Vlasy na náměstí pro vechny lidi zdarma. Jezdí tam i Sabina Laurinová s maminkou a dcerkou.
Upravil(a) Bety (6. 4. 2007 19:01)
Není tady
Já jsem byla v Sozopolu. Po 20 letech potřetí a moc se mi tam líbilo. Měli jsme pobyt bez stravy, cestovka nám to tak doporučila a měli pravdu. Je to lepí. Nabídka jídel i v četině, take super.
Není tady
Sozopol je nádherný a naprosto úasný, byla jsem tam 2x na výletě, taky bych tam chtěla jet....
(na výletě z Primorska a z Kitenu, je to autobusem kousek)
Upravil(a) Bety (6. 4. 2007 20:43)
Není tady
Ano, já jsem se do něj úplně zamilovala. Jinak já mám radi penziony, hotely mi příjdou neosobní.
Není tady
Nevíte někdo jestli jsou na netu reference na penziony v Primorsku?Chceme letos do Bulharska s dětma 3 a 9 let.A jestli není moře koncem června moc studené?
Není tady
Bebe napsal(a):
Nevíte někdo jestli jsou na netu reference na penziony v Primorsku?Chceme letos do Bulharska s dětma 3 a 9 let.A jestli není moře koncem června moc studené?
Stačí si do vyhledavače zadat recenze hotelů a potom lokalitu.
Není tady
Tak u jsme se konečně rozhodli, e na dovolenou pojedeme do Bulharska. Ale jetě jsme se nedohodli, kam. No a jeliko nevíme, kde to jaké je, tak jsem Vás chtěla poprosit o radu. Kde jste byli vy? Kde se vám líbílo? A jaké jste měli ubytování?
A jetě jsem se chtěla zeptat, byl jste někdo v hotelu Green Park v Kitenu?
Není tady
... Ahoj lidi! ... Právě jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku: Oproti předloňské zkuenosti z Primorska jsme byli letos na Slunečném pobřeí (severně od Burgasu, pláe nad Nesebarem) - a byli jsme poněkud zklamaní, hlavně vysokými cenami. - Je to ale letovisko, není to město, take jsme vyí ceny očekávali. Skutečnost vak stejně byla horí ne očekávání. - Co nás překvapilo, mluví se tam nejvíc anglicky (opravdoví Angličané a Irové), pak rusky, finsky a německy. Na Čechy tam nejsou moc zavedení a nevycházejí nám vstříc (a na vyjímky samozřejmě). A francouzsky tam hovořili pouze lidé ze zemí Beneluxu. Na opravdového a nefalovaného Francouze jsme tam nenarazili. - To Primorsko je mnohem více orientované na Čechy!!! ... a taky na Němce! - jak u někdo napsal, jídelníčky jsou větinou Bg+An+Ně+Če. - A levněji je tam zřejmě proto, e tam ijí i obyčejní lidé. ... Jene kdo je chytrý, najde si levné obchody a restaurace i v letoviscích, jako je třeba Slunečné pobřeí, jen si musíte zajít dále od pláe do míst, které u tak říkajíc téměř "vzbuzují nedůvěru". - Bát se ale nemusíte o nic více ne u nás doma. - Naopak bych řekl, e na okrajích turistického centra jsou obchodníci vstřícnějí a milejí, asi právě proto, e si tam zákazníka více povaují, ne v blízkosti nóbl hotelů. A v neposlední řadě: zklamalo nás i to, e jsme se mnohdy museli v moři po mělčině doslova prokličkovat odpadky plovoucími ve vodě - nikde jinde jsem tak zaneřáděné pláe neviděl - nejhorí asi je, e je málo uklízí - v podstatě jen sbírají lahve od piva, protoe z toho jim kápne nějaké to Leva. - No, moná je to i tím, e si lidé říkají: Kdy u za slunečník a 2 lehátka musíme kadý den vysolit 18 Leva (?!!!), tak a makají a uklízí.... ..... Vem přeji krásný den!!!
Upravil(a) Slavek17 (27. 8. 2007 18:10)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
... Ahoj lidi! ... Právě jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku: Oproti předloňské zkuenosti z Primorska jsme byli letos na Slunečném pobřeí (severně od Burgasu, pláe nad Nesebarem) - a byli jsme poněkud zklamaní, hlavně vysokými cenami. - Je to ale letovisko, není to město, take jsme vyí ceny očekávali. Skutečnost vak stejně byla horí ne očekávání. - Co nás překvapilo, mluví se tam nejvíc anglicky (opravdoví Angličané a Irové), pak rusky, finsky a německy. Na Čechy tam nejsou moc zavedení a nevycházejí nám vstříc (a na vyjímky samozřejmě). A francouzsky tam hovořili pouze lidé ze zemí Beneluxu. Na opravdového a nefalovaného Francouze jsme tam nenarazili. - To Primorsko je mnohem více orientované na Čechy!!! ... a taky na Němce! - jak u někdo napsal, jídelníčky jsou větinou Bg+An+Ně+Če. - A levněji je tam zřejmě proto, e tam ijí i obyčejní lidé. ... Jene kdo je chytrý, najde si levné obchody a restaurace i v letoviscích, jako je třeba Slunečné pobřeí, jen si musíte zajít dále od pláe do míst, které u tak říkajíc téměř "vzbuzují nedůvěru". - Bát se ale nemusíte o nic více ne u nás doma. - Naopak bych řekl, e na okrajích turistického centra jsou obchodníci vstřícnějí a milejí, asi právě proto, e si tam zákazníka více povaují, ne v blízkosti nóbl hotelů. A v neposlední řadě: zklamalo nás i to, e jsme se mnohdy museli v moři po mělčině doslova prokličkovat odpadky plovoucími ve vodě - nikde jinde jsem tak zaneřáděné pláe neviděl - nejhorí asi je, e je málo uklízí - v podstatě jen sbírají lahve od piva, protoe z toho jim kápne nějaké to Leva. - No, moná je to i tím, e si lidé říkají: Kdy u za slunečník a 2 lehátka musíme kadý den vysolit 18 Leva (?!!!), tak a makají a uklízí.... ..... Vem přeji krásný den!!!
V jakém hotelu jste na SP bydleli?my tam máme letos zamluvený hotel CONDOR.Nevíte někdo o něm něco bliího,jak ste s ním byli spokojeni?
Jetě se chci zeptat ohl.cen - snídaně jsou v hotelu,ale ostatní u budem řeit sami a jedou snámi i nai 2 synové 18 a 20 let.Kolik tak počítat peněz na večeři pro 4 lidi v restauraci?A ceny kebabů apod?Díky
Není tady
Ahoj lidi. Teď právě řeím obdobné dilema. Ovem ve smyslu jestli raději do Bulharska (Sozopol, Primorsko, Nesseber - rozhodně ne velká letoviska typu Albena) nebo do Řecka. Pro Bulharsko mluví nií ceny (ikdy dnes mi paní v CK říkala, e letos ly v Bulharsku ceny dost nahoru). To Řecko si myslím, e bude zase klidnějí, min. podobná atmosféra jako v Chorvatsku. Tak a teď se nemůu rozhodnout a bojím se, abych nevybírala a přeberu. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkuenosti s oběma zeměmi a čemu dáváte přednost. Chci podotknout, e 10 let jsem nikde nebyla a nějakých 10 se ani nikam nepodím, take tentokrát bych si to chtěla aspoň troku uít.
Není tady
Já jsem loni byla v Bulharsku a letos tam jedu znovu. Ale jedu tam proto, e je tam levněji a pro mení děti je tam moře ideální - dlouho mělké a pláe písečné. Líbí se mi tam, ale s dětma jsme jenom u vody. Ale pokud bych si mohla vybrat a nebyla jsem limitovaná penězma a dětma, rozhodně bych volila Řecko. V Řecku je nádherné moře, příroda, výlety...... Prostě je to moje láska a u se těím, a děti povyrostou a znovu se tam vrátím .
Není tady
Abadon - v Tvém případě tedy doporučuji Francouzskou riviéru.My tam byli celá rodina v roce 2006 a bylo to fakt supr,konkrétně v campu Port Grimound u Sant Tropez.Bydleli jsme v caravaech,lux.vybavených,byly celý den ve tínu stromů a tak na nás nijak nedoléhalo to vedro.Krásné ivějí moře,čisté pláe,pohoda Francouzů,zájezd do Sant Tropéz,no nemělo to chybu.Doporučuji zapomout na přelidněné Bulharsko i obligátní Řecko,o Chorvatsku nemluvě.A nebo co tak Liparské ostrovy u Sicilie,taky jedinečná dovča.
Je fakt koda,e větina lidí zná jen Bulharsko, a jetě 2 výe zmiňované země.A co třeba dnes velmi levný Egypt ? A Faerské ostrovy?Tak budu zvědvá,co sis nakonec vybrala.Jestli si nikde nebyla a pak dlouho nepojede,fakt se vyplatí si udělat dost času na rozhodnutí a radi dyl vybírat.pak Ti to i vyjde samo to rozhodnutí.
Není tady
Kuty napsal(a):
Abadon - v Tvém případě tedy doporučuji Francouzskou riviéru.My tam byli celá rodina v roce 2006 a bylo to fakt supr,konkrétně v campu Port Grimound u Sant Tropez.Bydleli jsme v caravaech,lux.vybavených,byly celý den ve tínu stromů a tak na nás nijak nedoléhalo to vedro.Krásné ivějí moře,čisté pláe,pohoda Francouzů,zájezd do Sant Tropéz,no nemělo to chybu.Doporučuji zapomout na přelidněné Bulharsko i obligátní Řecko,o Chorvatsku nemluvě.A nebo co tak Liparské ostrovy u Sicilie,taky jedinečná dovča.
Je fakt koda,e větina lidí zná jen Bulharsko, a jetě 2 výe zmiňované země.A co třeba dnes velmi levný Egypt ? A Faerské ostrovy?Tak budu zvědvá,co sis nakonec vybrala.Jestli si nikde nebyla a pak dlouho nepojede,fakt se vyplatí si udělat dost času na rozhodnutí a radi dyl vybírat.pak Ti to i vyjde samo to rozhodnutí.
No vidí, a teta byla před nějakými 5 lety v Saint Tropez a u by tam vícekrát nejela. O Francii jsem taky přemýlela, ale spí by mě to táhlo do Bretaně. Někdy tak na jaře procestovat středozemí. Ovem francouzsky neumím ani zbla a nikoho sebou do páru - manel nerad cestuje a kamarádky se tak vyvalit v Tunisu AllInclusive . Navíc, já dostanu dovolenou jen v období velkých prázdnin a to je přelidněno i v Třeboni a na Mácháči. Taky musím počítat s manelem - jak u jsem psala, nerad cestuje a dál ne po Evropě ho nedostanu. Ale jeliko tohle je prakticky nae svatební cesta a nechtěl mě pustit samotnou, asi se blázínek bál, e by se mi něco stalo tak se uvolil, e teda pojede. No, nakonec jsem po dlouhém hledání a váhání pro x proti vybrala přes CK Alex Zakynthoss, hotel Anastasia. To ví, troku toho luxusu chci jetě uít a dovolenou bez hotelových snídaní si neumím přestavit Na internetu v nezávislých recenzí od lidí, kteří u hotel navtívili, jsem četla jen samou chválu, take u se moc těím. No a přítí rok to vidím na okruní jízdu po ČR se stanem v kufru
Není tady
Stránky: 1 2