Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 3. 4. 2007 22:59

haha bimbi
♥------

mykoza, zanet, stafylokok...???

Uz 3 mesice mam problemy...
Zacalo to bolesti pri styku, takovym palenim spis. Chvili jsem to nechavala a pak jsem s tim sla k doktorce. Dostala jsem cipky Macmiror. Mozna to trochu pomohlo, ale moc ne. Tak jsem si koupila Femisan a intimni mydlo (Lactacyd). Po jejich pouziti me to stipalo ( je to normalni???), ale nevedela jsem, jestli to tak ma byt. Potize se spis zhorsily, tak jsem sla zase k doktorce. Dostala jsem Candibene cipky a masticku Clotrimazol(ta masticka me taky stipala). Potize se zase spis zhorsily. Vymenila jsem gynekologa, ten udelal i nejake vytery, rikal ze laktobacily mam v poradku a chtel mi predepsat jen  Macmiror. Kdyz jsem ho upozornila ze uz jsem ho pouzivala a nepomohl mi, zacal rikat neco o zlatem stafylokokovi a napsal mi antibiotika a Macmiror. Ted jsem v pulce uzivani a zda se mi ze se nic nezlepsilo sad . Ten gynekolog, kdyz slysel ze uz to mam 3 mesice, tak prohodil i ze to uz je pekne dlouho a mozna me uz nevyleci grater .
Uz jsem procetla net skrznaskrz ( a jsem poucena o ruznych jogurtech, femigelech a podobnych co komu pomohlo, o mykoze a kandidoze) ale nic mi nepomaha.
Nemate nejakou radu? Ja uz jsem zoufala. grater

Není tady

#2 6. 4. 2007 20:32

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: mykoza, zanet, stafylokok...???

Už jsem to tady někde psala. mně pomohlo vynechání sladkostí (pokud možno i kynutého pečiva) a pití kopřivového čaje. Zlepšení už druhý den. Nevím, jestli Vám to taky pomůže, ale za zkoušku to snad stojí.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 7. 4. 2007 15:59

nexxi
♥♥♥♥♥--

tak mě pomohla sušená syrovátka na pití a koupele v magneziové soli.. ale je to individuální, kamarádce ta sůl nepomohla vůbec..

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#4 7. 4. 2007 19:01

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak já  bych, bez ohledu na gynekologiie, si nechala udělat základní testy na infekce a pak teprve něco léčila. Tak léčí a neví.....co ! A takové ty babské rady můžou pomoci, ale jen podpůrně, určitě nezničí infekce, bacily ani viry !

Není tady

#5 7. 4. 2007 19:13

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mᚠpravdu, ale ono to vypadá (podle příznaků, ale i podle předepsané léčby od doktora) na mykózu. I na tu jsou samozřejmě léky, ale já mám třeba tu zkušenost, že mi lépe zabírá to, co jsem napsala výše. Samozřejmě to ale neznamená, že to pomůže každému.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#6 9. 4. 2007 16:42

mondiale
♥♥-----

jak tu už někdo psal, tak určitě je dobré změnit stravu..omezit cukry..zadej si do vyhledávače protikvasinková dieta..nevím teda, jeslt mᚠmykozu (ta se projevuje pálením, svěděním, výtokem..nezapáchajícím)..určitě by to chtělo udělat všemožný testy..já mám problém jako ty..taky se mi to pořád vrací a nic nezabírá:-((:-(

Není tady

#7 10. 4. 2007 9:25

haha bimbi
♥------

Diky vsem za rady...
Ono ja nemam problem s tim ze bych se vylecila a po nejaky dobe se mi to objevilo znova...ja se proste vubec nevylecim, ty prasky a cipky mi zatim zadny nepomohly, vubec zadny zlepseni sem nemela. A to se mi zda divny, skoro se mi zda, ze me lecej na neco jinyho nez co mam roll
Ted sem douzivala ty antibiotika a zas nic sad . Jdu za doktorem, tak uvidime jak se na me dnes bude tvarit.

Ja jim obecne celkem zdrave, ty cukry bych teda mohla este trochu omezit, ale je mi divny ze by to bylo jen timhle...

Není tady

#8 10. 4. 2007 9:28

haha bimbi
♥------

jo a jeste..takovej blbej dotaz rodna
Jak poznam ten vytok? Ja mam uz od 14 takovej skoro pruhlednej, nic mi to nedela, ale mam to casto na kalhotkach...a ted co mam ty problemy se nic nezmenilo, mam porad ten samej...tak nevim, jesi mam doktorovi rikat ze mam vytok nebo nemam hmm

Není tady

#9 10. 4. 2007 9:31

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

"tak nevim, jesi mam doktorovi rikat ze mam vytok nebo nemam" ...
jasne ze mu to mas povedat! to je snad jasne...

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#10 10. 4. 2007 9:41

haha bimbi
♥------

corel napsal(a):

"tak nevim, jesi mam doktorovi rikat ze mam vytok nebo nemam" ...
jasne ze mu to mas povedat! to je snad jasne...

no...ja sem myslela, ze takovej vytok, jakej mam ja, je normalni a ne ze je to priznak nemoci. Problem je v tom, ze nevim co je normalni.. Jakoze kdyz mu reknu, ze mam vytok, tak si napise neco ve stylu "Pacientka ma nasledujici problemy: svedeni, paleni, vytok..." Ja s vytokem ale zadnej problem nemam roll Ja fakt nevim, sem asi blba:(

Není tady

#11 10. 4. 2007 10:46

host eska
♥♥♥♥♥♥-

a mam uz od 14 takovej skoro pruhlednej, nic mi to nedela, ale mam to casto na kalhotkach...a ted co mam ty problemy se nic nezmenilo, mam porad ten samej...

tohle mu řekni..
On se snad podívá a vidí, jak to vypadá vevnitř. Nedělá diagnózu jen podle toho, co mu pacient řekne.

Jestli je tam čirý hlen, tak by to asi neměla být mykóza.

Nemůžeš mít podrážděnou sliznici třeba i  mechanicky?

Podle mě by ti mohli udělat takový ty rozšiřený testy.
Myslím, že jsou základní na kvasinky/candidy/ a na aerobní bakterie, v další fázy anaeobní a různý plísně a plasmata a pak chlamydie a ještě nějaký takový breberky...
a na může tam byt stafilokok a jiné bakterie nebo viry...

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí