29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahojky,
Přemýšlím o cvičení, potřebuju nějak zpevnit břicho po porodu. nevíte o nějakých cvikách.
Myslíte, že můžu jezdit na rotopedu, nebo se to nedoporučuje
Kojim, tak nevim, co můžu nebo nemůžu cvičit, nebo jestli to na to nemá vliv
Není tady
Ahoj, co já vím, tak první 3 měsíce se nemají cvičit přímý břišní svaly (sed lehy apod.), ale jenom šikmý. Jsou totiž rozestouplý po bříšku a cvičením by se mohli poškodit. Jinak na další cvičení plánuju zeptat se gyndaře na kontrole po šestinedělí, záleží, jak jsi zahojená, jestli jsi rodila normálně nebo císařem...
Není tady
Není tady
Suris já už jesm 10měsíců po porodu, myslíš že je pro mne dobré koupit si ještě cvičení po porodu, nebo už nějaké jiné?
Není tady
Ahoj všem po porodu,
během šestinedělí lze doporučit lehké rehabilitační cvičení.
Vhodnou pohybovou aktivitu aerobního nebo kondičního typu nezačínejte dříve než po ukončení šestinedělí a po kontrolu u svého gynekologa.
Začátek by měl být pozvolný, zvyšovat zátěž postupně.
Vhodné nejsou skoky a poskoky, běh,dlouhé cvičení na přímé břišní svaly, protože vazy jsou ještě volné a elastické.
Není vhodné cvičit dlouho v předklonu - a to z důvodu nevhodného sklonu dělohy.
Úplně nejlepší je navštívit centrum, která nabízí cvičení pro ženy po porodu, mnohdy je zde možnost hlídání dětí. Tyto střediska jsou přizpůsobeny pro kojící ženy a berou v potaz i to, že žena je po porodu i třeba operativním( císařský řez).
V Praze, Říčanech a Karlových Varech Vám mohu nabídnout Studio pro ženy.
Nashledanou Magdalena Mikulandová soukromá porodní asistentka www.studioprozeny.cz
Není tady
Jen jsem Vám chtelaříct svou zkusenost - ve Zdiměřicích u Prahy jsem byla civict v novem fitku Mamut. a pohlídají tam i dite, miminko(za 50kč za hodinu), pokud tam cvicite, pokud jdete zarizovat neco jinam, tak za 90 kč/hod.
je tam i kavarna, takze si pak muzete dat kaficko, ... masaze, pedikura atd...
Není tady
Stránky: 1