29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj dívčiny, zralé ženy, děti, mládeži, chlapi a všichni ostatní včetně čtyrnohých zvířátek, chci vás všechny z okolí Hradce Králové poznat konečně osobně a zkouším navrhnout toto: tuto sobotu tj. 26. květen v 11:00 hodin dopoledne sraz na konečné busů v Hradci Králové Pod Strání (bus č. 23 / 24 / 27 /28), u bankomatu komerční banky u výstupové zastávky. Šli bychom na malou procházku v trase Nový Hradec - rybník Cikán - rybník Biřička a tam bychom to zakončili v hospůdce u pivka nebo u něčeho malého k snědku, můžem být na zahrádce nebo vzít i deku a sedět u rybníka. Účast je dobrovolná, dobrá nálada povinná. Půjdeme klidným tempem, a cesta je max. 5km, takže ji zvládne opravdu každý včetně dětí. Milé babyneťanky vemte si s sebou kohokoliv Vám milého a sejdem se už tuto sobotu. Prosím při hodně špatném počasí jako jsou "závěje sněhu" krupobití atd... se akcička ruší. Mě poznáte jednoduše ... malá s malým černým voříškem. Na opozdilce čekám do 11:15
.. větší opozdilci ať si nás doběhnou poklusem.
Takže těším se na všechny bez rozdílu věku. Jasmínka 29let
Není tady
Jasmin, bohužel nemůžu, budu v práci (mimořádně) a pak na závodech s dcerou (psí agility). Musí vyjít něco jiného. Přeju vám, ať se zadaří. Čauky.
Není tady
holky omlouvam se ... lije nam tady .... tak to presouvam na jiny termin, dodatecne se pak jeste domluvime. Preju vsem peknej vikend.
Není tady
Jasmin,tak to je super že to nevyšlo - teda pro mě...pardon...my měli myturitní večírek takže jsem nemohla!!Doufám že se brzo domluvíme na něčem novém..!!
Není tady
tý jo:-))) já byla v Hradci 26.5. ale v 15,00 hodin a u zubaře na pohotovosti!!
jinak jsem ale neměla ani páru že něco pořádáte:-(((
všechny zdravím :-)))))
Není tady
Dnes jsem našla tuto stránku.Je fain.Já to mám do Hradce 20 km.Tak co kdy plánujete ten sraz? Budu se také těšit.
Není tady
ahoj borufko,odkud jsi?já za týden mizím pryc,takže sraz leda beze mě
Není tady
jé ahoj boruvko:-))) pardon Borufko...ted bude "sraz" v Praze 30.6. - 1.7. , už jsem pár koček lákala jestli nechce jet taky do Prahy....??? já to mám do HK asi 40 km:-))
nechceš se přidat??
Není tady
Ahoj holky.Prahu mám tak trochu z ruky.Jsem přímo z Jaroměře což je 20 km od Hradce.A co to nechat na začátek září?To už bude tak nějak po dovolených a lidé budou už více doma.
Není tady
já mám PRAHU ne tak trochu z ruky ale hodně z ruky:-)))
klído se ale domluvíme na září:-))
tak pa kočky:-)))
Není tady
tak s bazalkou v tý pze adři pozdravujte a my se uvidíme nekdy jindy:)!
Není tady
Jé ahojk yborufko, já se v Jaroměři narodila, mám to tam moc ráda, ale už tam bohužel nikoho žijícíhonemáme, tak se tam nedostanu. Jen teta se strejdou bydlí ještě na Starém Plese.
Pozdravuj Jaroměř
Není tady
Budu pozdravovat,budu a klidně i na Plese až budu někdy projíždět.V našem městě je tak trochu klid a přitom tu máme všechno při ruce.Tak zatim PA.
Není tady
kuricko však pardubice jsou taky "co by kamenemů dohodil a zbytek došel pěšky:-)))
zdravím všechny
Není tady
Ahoj holky, do Hradce se taky klidně dovalím někdy o víkendu. Dejte vědět. Hlásím se na Hradecké Babinetí setkání. Objevila jsem to tady až dneska.
Není tady
Ahojky milé babinetky. Jsem z Pardubic a ráda bych se také zúčastnila bab. setkání v Hradci Králové? Vezmete mě do party, tedy pokud už není pozdě?
Není tady
Ahoj...to je fakt....říkaly jsme že přes prázky nic...a co te´d?
Není tady
Jéjej, jsem přišla na tohle vlákno až teď.. :-(
Není tady
Právě.. To je velká škoda, brala bych srazík :-)
Není tady