6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky z Východních Čech připojte se!Lenka.
Není tady
připojuji:-))) mám to do HK cca 40 km:-))) a občas tam jezdíme:-)))
Není tady
No, Hradec je moc pěkný město
Není tady
Čau. Přidávám se, Hradec je fakt krásnej a navíc - mám to doma
Není tady
a navíc Evu36 i Host esku jsem viděla na vlastní voči.... netrofám si trvdit že Vás kočky znám...ale viděli jsme se že :-)))
a co ty Leni bydlíš přímo v HK??
Není tady
Tak holky já bydlím v Týništi a jsem ráda,když člověk najde kamarádky i na těchto stránkách.Můj manžel chodí na str.Lada klub,kde je všechno kolem aut a tak já jsem si říkala,že není špatné dát se do kupy zase s holkama i když mi bude 44let,ale věk není žádná překážka.Tak je to moc príma když se ozýváte.Mám radost.Mějte se moc pěkně a přeji pěkný den,plný sluníčka.
Není tady
leni no v Týništi jsem byla zrovna dneska:)!!Přítel tam pracuje a bydlí kousek na Týništěm!
Není tady
jejda ten můj zeměpis...Týniště nad Orlicí????
tak to je fajn kočandy...třeba se taky sejdem...jo svět je maličkej...zatím pa
Není tady
Svět je malej takže máš SZ :-)))))
Není tady
Ty jo Miško tak to je hezký "překvapení" jsme skoro sousedky že ?!!
tak tě čeká letos maturita??
Není tady
Tak to je super,je nás tu víc .Tak maturity se blíží.Ať to zvládnete,držím palečky.Lenka
Není tady
az budete mit to setkaNI BABINETI, damy, tak mi dejte vedet predem a poslu vam magnety na lednici Babinet pro kazdou co prijde... Pekny den Juraj
Není tady
Ahojka.Ano ale zatím nevíme kdy se bude konat,asi bychom to mohli nechat až po prázdninách.Bude čas dovolených a hodně lidiček bude odjeto.Tak co holky,co s tím uděláme?Mějte se hezky a pište tu....Pa,pa Lenka
Není tady
Leni já bych pro srazík byla...ale ted učím na maturu(tak pak až leda v červnu) a prázniny jsem v cizině...takže asi až opravdu po.....
Není tady
Tak jo Miško,jsem taky pro až po prázdninách,doufám,že se holky připojí.Tak se měj pěkně a zvládni to budu držet pěstičky.A jestli se můžu zeptat,na které škole jsi?Mého syna přítelkyně takymaturuje a je v Ustí nad Orlicí na zdravce.Tak zlom vaz a ať se Ti to povede.Až budeš mít po matuře tak se tu ozvi...papaLenka
Není tady
já na gymplu v Mýtě!!
Je tu někde forum HK a PCe...a je tam ještě i plno dalsích holčin tady z okolí....co ještě nebyly na téhle stránce tak jukni!!
Není tady
Tak jo mrknu tam měj se papa.Lenka
Není tady
ahoky:-)) já bych byla pro červen...po maturitě-teda ne mojí :-))) ale přizpůsobím se i po prázdncihách - malej půjde do první třídy :-))))))))
zdravím vás:-))
Juraji:-))) děkuju MOC za magnetky už je mám na ladnic, zatím všechny tři...a mám kámošku kterou pořád "lámu" na babinet...ještě tady nebyla....:-(((
tak se zatím mejte:-)))
misha88 - kde že je to formu HK a PC....88 je tvuj rok narození?? že:-)))
Upravil(a) adra (15. 5. 2007 8:11)
Není tady
88-rok narození,jo !!Není to forum - jen příspěvky:) http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=18912 , http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=17584
Není tady
Adra: Jó, známe se (sorry, že píšu trochu s křížkem po funuse, nějak mi tvůj dotaz unik´). Já jsem pro sraz téměř kdykoli, protože, jak už jsem psala, mám to doma a těch pár hodin urvu každopádně
Není tady
pred nebo po prazdninach damy... magnety doufam budou stale, poslu dalsi...
jo, HK je krasne mesto, byl jsem tam uz par krat, az vam to tady z Prahy musim zavidet i... tady uz je prilis mnoho toho betonu a turistu a tak... juraj
Není tady
ahoj, jak uz me nektere znaji taky jsem z HK, navrhovala jsem nejaky vylet na 26.5. nebo klidne neco i v cervnu, ale cerven mam docela nabitej a rada bych vas vsechny poznala. Vylet pro me neni problem vymyslet, aspon bychom udelali neco pro sve zdravi, navrhuju cestu - Novy Hradec-Cikan-Biricka a zakoncit v hospudce na Biricce (cca 5km ujdou i caparti) co vy vsichni na to ? Jasminka
Není tady