29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, můžete mi k tomu napsat víc?
Můj synek si dneska od doktorky přinesl tuto diagnozu. Je bez horeček, jen ho bolí v krku a je osypaný.
Jak tato nemoc probíhá, jak dlouho asi trvá? Na co se mám připravit?
Děkuju za rady.
Není tady
Spály je xxx druhů, když ho bolí v krku má zřejmě spálovou angínu - můžou mu taky vyskakovat na těle fleky které se budou "stěhovat" z místa na místo tak se toho nelekni. Zřejmě dostane antibiotika? Taky může dostat průjem. Není to nic hrozného, běžná nemoc.
Není tady
Přesně jak píše Bety,spály je xxx druhů.Nás třeba doktorka poslala hned do nemocnice na infekční.,na vyšetření..Tam jsme pak docházeli s klukem každý den (celý týden) na injekce..V krku ho bolelo nepatrně,ale po těle měl takovou krupičkovou vyrážku,hlavně na rukách..
Upravil(a) sisi21 (5. 4. 2007 21:36)
Není tady
dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo víte, za jak dlouho zmizí spálová vyrážka při užívání antibiotik a pokud existuje nějaký způsob jak její zmizení urychlit. Děkuji za rady.
Není tady
.My chodili každý den do nemocnice,na antibiotika v injekcí ..a mám dojem,že vyrážka zmizela během 3-4 dní..
Upravil(a) sisi21 (22. 8. 2008 21:09)
Není tady
my jsem ji přechodili, dr stanovil špatnou diagnozu přes to, že jsem mu říkala, že ve škole řádí a pak byli skoro rok na antibiotikách
Není tady