Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 1. 5. 2014 23:52

Invita
♥------

Re: Nedostatek financí - 2 děti na VŠ,švagrová odmítá vrátit "naše" peníze

rosemary napsal(a):

Prosím o Váš názor: Jsme s manželem oba zaměstnaní,avšak naše platy nejsou nijak velké. Nedosahují ani výše průměrného platu v ČR.  Kdo má dvě děti na vysoké škole, která není v místě bydliště, jistě mi dá za pravdu, že to něco stojí. Jen za koleje platí syn 2700Kč, k tomu doprava z domu do školy, strava v menze, skripta, notebook atd. Jen za byt platíme 7,5tis. měsíčně. Zkrátka stále bojujeme s financemi. Myslím, že já i manžel jsme velmi skromní, nemáme žádné nároky. Na dovolené jsme nebyli několik roků. Do dnešního dne nám  mnohokrát pomohli moji rodiče (např. koupili nám už podruhé auto). Teď jsou ale v důchodu. V poslední době se zase vyhrotila naše finanční situace a došlo mezi mnou a manželem k velkému konfliktu. Asi před třemi roky tchýně řekla, že našetřila každému ze svých 3 dětí 30 tis.Kč(předtím jsme nikdy nedostali ani korunu). Jenomže v tu dobu zemřel náhle manžel švagrové (sestra manžela) a my souhlasili s tím, aby peníze prozatím dala jí (aby mohla vyplatit  děti mrtvého manžela z prvního manželství) .Bylo slíbeno, že nám to časem vrátí. Jenomže děti už jsou dávno vyplacené a o vrácení peněz nám jaksi nemluví. Na manželův přímý dotaz začala švagrová brečet a odešla. Nyní prý splácí dluh 110 000Kč za zpronevěru jejich společného syna... Přitom nám by těch 30 tisíc vyřešilo finanční tíseň na dobrého půl roku. Mám obavu, že jsme ty peníze ztratili navždy. Přitom ona jezdí každý rok na dovolenou k moři a my nikam. Mám pocit, že si užívá za manželovy peníze a my třeme bídu s nouzí. Manžel už za ní nechce jít a tchýni také nechce přidělávat starosti. Můžete mi poradit, jak byste se zachovali na mém místě? Chtěli jsme jí pomoci v těžké situaci po smrti manžela a ona teď na nás kašle. Písemný doklad nemáme, vše řešili s ústně. Můj manžel to zřejmě vzdal, já se s tím nechci smířit. Naše děti jsou na mé straně a nemohou pochopit, že jejich vlastnímu otci nevadí, že oni na dovolenou nemají, zatímco jeho sestra cestuje každoročně (Tunis, Chorvatsko...). Poraďte, prosím.

Pomoci by vám mohl třeba klidný přivýdělek. Například smazáno jsou skvělý způsob, jak si přivydělat a nepřijít o moc času z běžného života. Pracujete totiž doma

Upravil(a) AndreaP. (2. 5. 2014 22:02)

Není tady

#127 2. 5. 2014 8:29

karfice
♥♥♥♥---

a zase spam Invita
Proč zaspamováváš všechny fóra?

Není tady

#128 4. 5. 2014 19:58

Irena001
♥♥♥♥---

Ta Invita je trapka! Ta vleze úplně všude a nezastydí se......výdělek bez  peněz, nejdříve zainvestuj!

Není tady

#129 5. 5. 2014 15:42

balusi
♥------

Dobrý den,

chtěla bych vás poprosit o několik minut svého času vyplněním následujícího dotazníku. Jsem studentka 5. ročníku Fakulty podnikatelské v Brně. Pro svou diplomovou práci bych potřebovala získat názor vás rodičů na zřízení hodinové školky. Tato hodinová školka by představovala krátkodobé hlídání dětí předškolního věku, tak aby si maminky čí tatínkové mohli nerušeně vyřídit své záležitosti na úřadech, u lékaře apod. a přitom věděli, že je o jejich dítě postaráno. Není záměrem nahrazení klasických či soukromých školek, pouze krátkodobé hlídání. Předem děkuji za Váš čas.

http://www.survio.com/survey/d/P8Q2Q6Q4L3N8I6S2S

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí