29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíte jak se zbavit takového divného pocitu (něco jako v nitřní chvění), když se někde blízko objeví holka, o kterou sem se pokoušel? Ve škole sem měl něco podobného, když sem se snažil o spolužačku, poté co mě tenkrát odmýtla sem s ní skoro nic nenamluvil, protože mě to tenkrát mrzelo. Dneska se mi to stalo zase, na zastávku přišla taky jedna slečna. Byli jsme docela daleko od sebe ale už po xté sem to cejtil jako u každé nesbalené holky.
Neporadíte co si mam tak říct a hlavně se vnitřně uklidnit? Navenek vypadám suverénně a uvnitnitř je to jinak...
Není tady
Halvne sa ukľudni a povedz si: Toto je len trenažér, tak si to tak neber - a choď do toho! Keď nejde o život, ide o ho :-)...!
Není tady
Já si vždycky říkám,lepší je to zkusit a narazit, třeba o něco přijít, než nezkoušet a nevědět ani o co jsi přijít mohl. Nejlepší je říct si je to jen člověk stejně jako já, má své chyby, taky není suverénní a když mě odmítne, není proto že proti mě něco má, prostě nejsem její typ, nebo sem jí nesedl. Hlavně to neber jako osobní prohru, spíš zkušenost.
Není tady
Jen zkus navázat kontakt Alku, jinak nebudeš vědět na čem jseš. Stejně, když ta slečna bude chtít, tak tě sbalí ONA, to mi věř. No a kdyby ne, tak to chvění zažiješ ještě víckrát. O tom ti tu opačné pohlaví může napsat nejednu story.
Není tady
To znám. Jde o to, jak "ses pokoušel"? Zval jsi jí na kafe a ona odmítla, nebo jsi se na ní v podnapilém stavu vrhl jako zvíře? V tom prvním případě je vždy šance na pokus č.2... no, vlastně i v tom druhém...
Není tady
Pocitů se nejde zbavit, jde je jenom odsunout, popřípadě zablokovat (takhle se lidi často odřezávají od veškerého cítění, takže k nim pak nepronikne ani to hezké), nebo je prostě prožít, vzít na vědomí a nechat odplynout...
To, co tě teď bolí, je totéž, co ti jindy umožňuje cítít se nádherně. Bylo by pošetilé chtít se toho zbavit.
Alku, zkus do toho jít s tím, že nemáš, co ztratit. Já se tím řídím. Když nemám, co ztratit, tak riskuju. Vlastně neriskuju, nemám přece co ztratit, ne?
Upravil(a) Fanny5 (6. 4. 2007 22:38)
Není tady
Opakuj si, že život je hra. Když nezaboduješ teď a tady, zaboduješ jindy a jinde. Je to hra...
Není tady