|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Děvčata prosím poraďte mi. Kolikrát můžu použít trubičku na prdíky?? Můžu jí zasunout do prcky i několikrát za sebou a častěji během dne?? Mám strach, abych malou nějak nepoškodila. Namáčím trubičku do olejíčku a zastrkuju do necelé půlky a pak s ní kroučím a malinko zastrkuju a vystrkuju. Nevím totiž, jak se to správně dělá, ale opravdu to moc na prdíky a na vykakání pomáhá. Díky za odpověď. 
Není tady
Ano pomáhá to, ale slyšela¨jsem , že si na to pak děti zvykají.. nevím co je na tom pravdy. taky jsem ji používala při lamé a udělala nám velkou službu. Takže olejíček a zastrkávala jsem ji jen na krajíček, může se stát že poraníš střívka, tak opatrně 
Není tady
tes1 napsal(a):
Ano pomáhá to, ale slyšela¨jsem , že si na to pak děti zvykají.. nevím co je na tom pravdy. taky jsem ji používala při lamé a udělala nám velkou službu. Takže olejíček a zastrkávala jsem ji jen na krajíček, může se stát že poraníš střívka, tak opatrně
Poraníš střívka?A kde jsi to slyšela? 
Není tady

Nám občas pomohl teploměr.i jen jakoby změřit teplotu a to byly prdy jak blázen

Není tady
Nám doktorka říkala, že to moc často používat nedoporučuje, protože si na to prcci potom zvyknou a neumí se vyprdět sami. My jsme ji sem tam taky použili a vždycky to bylo, jak když uniká vzduch z balonu! :-) A jednou dostal taťka přímej zásah přímo do obličeje, ale to už bylo něčím jiným než jenom vzduchem! :-))
Není tady
bara26 napsal(a):
tes1 napsal(a):
Poraníš střívka?A kde jsi to slyšela?
No slyšela... ale od koho, to už ani nevím, snad jsem se ptala tenkrát naší obecní dr.??? Fakt už nevím... A o tom zvykání na trubičku mi taky řekla dr....
Upravil(a) tes1 (2. 4. 2007 13:43)
Není tady
Tam me rekli dve Dr. ze trubicku mohu pouzivat dle potreby, ze si dite nema na co zvyknout a poskodit strivka to taky prej nemuze. Mala mela totiz ve stolicce krev tak ja panikarila, ze to ma z te trubicky hned jsme jeli na pohotovost a tam rikali, ze to neni v zadnem pripade z toho ale z prekotne stolicky.
Takze ti to vrele doporucuji 2-3cm naolejovat, tak zajizdet, krouzit a klidne nekolikrate denne. Dr. rikala klidne pred kazdym kojeni. Male jsem to tak delali kdyz mela strasne koliky ted ji to delam pred spanim a bohuzel nekdy v noci kdyz ju trapi prdiky:(
Není tady
My rourku používáme taky třeba 4krát za den.Když to nejde vyprdnout, tak tohle je to nejlepší řešení.Dítě z kolik vyroste a na rourku si určitě nenavykne.
Není tady