29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Tak nějak mě napadá, co všechno se ještě může dělat aby jste miminku neublížily. Myslím jako takové ty běžné domácí práce, úklid, zahrádka atd. Já dělám zatím úplně všechno jako před těhu, ale v poslední době už to moc nezvládám, tvrdne mi břicho jako blázen, tak nevím abych něco nepokazila.
Není tady
Lulu, dávej si na to tvrdnutí pozor...Vím moc dobře o čem mluvím a nestojí to za to
Není tady
A co myslíš že se může stát Eweli?
Není tady
Mě dr. říkala, že od 38 týdne se klidně můžu stavět na hlavu, že už můžu dělat všechno. Tak jsem dva dny před porodem zasadila 31 tůjí, asi 80cm vysokých , byla jsem KO. Celé těhu jsem neměla problém, takže jsem dělala všechno, co to šlo a jak to šlo...... takové těhu bych přála všem z Vás!!!
Iva
Není tady
Já sem se asi měsíc před porodem stěhovala, takže balení, vybalování atd.
Není tady
Tak já taky dělala celé těhu snad všechno, podobně jako IvankaK jsem sadila měsíc před porodem živý plot, jen z habrů , akorát jich bylo 160
, trávu jsem sekala taky ještě v 8měsíci, nosila kameny na skalku, v kolečkách vozila obláčky
, i doma jsem dělala všechno, co mi břicho dovolilo.
Ale jakmile se bříško ozvalo, nebo jsem byla unavená, tak jsem si v klidu dáchla. Prostě jsem poslouchala tělo. Na tvrdnutí bříška, kór v 32tt bych si dávala hodně pozor, nic nestojí za to
Není tady
Eweli napsal(a):
Lulu, dávej si na to tvrdnutí pozor...Vím moc dobře o čem mluvím a nestojí to za to
Není to o tom co si myslím, ale dr. říkal, že z takového obyčejného tvrdnutí se to může rozběhnout kontrakce a potom můžeš ležet v nemocnici až do konce...Vím, že to máš asi jiné než já, ale i tak bych dávala bacha a častěji odpočívala
Není tady
Ahojky, mě břicho občas tvrdlo, ale taky jsem dělala úplně všechno, teda, když se mi chtělo...
Není tady
Běžné domácí práce dělám, jen nákupy obstarává muž, já mu dělám v podstatě jen doprovod a to jen při větším nákupu. A už si teda netroufnu na mytí oken. Mám strach, abych nespadla ze schúdků. Taky mi často tvrdne bříško a dr. mi na to předepsal magnesium ( 3x2 tablety za den ). Hold je toto těhotenství jiné, než když mi bylo 20.let, jsem více unavená :-))) .
Upravil(a) Helča2 (2. 4. 2007 18:15)
Není tady
tak teď nevím, skočil mi tam nějaký ,,cizí metřík,, . Mám úplně jiný metřík a termín porodu 21.5.2007.
Není tady
Ahoj, já jsem dělala naprosto všechno celé těhu normálně jako před tím. Ještě v úterý jsem byla v práci a v pátek se Terča narodila.... Jinak jediný, co jsem fakt vynechala byl tanec páč pan dr. říkal, že prej to není dobrý, že se dítě při těch otočkách a natřásání může uškrtit na pup. šňůře Ale pokud ti tvrdne břicho, tak bys asi měla zvolnit tempo a na těžší a náročnější věci se vykvajznout
Držim palec, ať v pořádku donosíš ten poklad pod srdcem protože pak je to nááááádhera!
Není tady
..
(jsem se upsala, to nepatřilo sem)
Upravil(a) misha88 (8. 2. 2011 15:17)
Není tady
Mně ke konci těhu přepadl, teď nevím, jak se to jmenuje, ale prostě takový syndrom, že jsem leštila pomalu i skleničky u sousedů. Lezla jsem po oknech, po stropech a kupodivu čím víc jsem byla těhu, tím víc jsem zvládala. Takže ke konci jsem si mohla zaběhnout malej maratonek a bylo mi dobře.
Není tady
Stránky: 1