|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jeňýku, slušné chování ještě nikdy nikomu neublížilo. A lidé, kteří je neovládají, nebo nepraktikují z důvodu, že sami sebe hodnotí výše, jsou prostě burani - kteří si v horším případě hrají na něco, čím ve skutečnosti nejsou - jako ten pán z Liberce.
Radka by mě asi svým chováním nijak neoslovila, ale vedle něj byla prostě hvězda. A vlastně i vedle hysterické Justýny a svého cholerického manžela. Mou úctu má i proto, že jako jediná se chtěla bavit o problémech, které nastaly a řešit je a jako jediná připustila i své chyby.
Marně přemýšlím, co chtěla Nova tímto dílem ukázat. Pokud jí jde jen o konflikty a vyhrocené situace, měla Justýnu umístit do brněnského pavlačáku ... To by se zvýšila sledovanost až by se škodolibý nárůdek kochal, jak té stále hladové puberťačce vysvětluje, že jídlo bude, až vygruntuje - což by v těch podmínkách znamenalo 10-denní půst... 
Není tady
Tak to je celkem jasný co chce Nova dokázat, aby to mělo velkou sledovanost a vyneslo to nějaký kačky z reklamy. Což se jí tímhle pořadem daří převelice.
Víš co, já taky nejsem blb kterej posílá ženský na potkání do pr... a prohlašuje že patří pouze ke sporáku. Na druhou stranu jsem zastáncem teorie že s blbem nelze vyjednávat a dost často se k němu ani slušně chovat.
Takže pokud se ta paní celej den jen různě povalovala, cpala jeho dítě něčím na co neni zvyklý a doma měl nezvyklej bordel tak se nedivim že točil.
Samozřejmě do pořadu šli s manželkou dobrovolně a mohl očekávat že mu tam nedají nějakou podobně smýšlející partnerku. Ona by to taky byla nuda koukat na dva páry jak si udělali pohodovou dovolenou, že jo?
Není tady

aprill napsal(a):
Dlouho jsem přemýšlela o tom prošlém masu (nechci se tedy paní Radky zastávat, je to slabší kousek), ale ta stehna mohla být z mražáku a v lednici je nechala rozmrazit . Snad to tak mohlo být.
Přesně tohle jsem chtěla napsat já 
Neříkám, že to tak určitě bylo a taky neříkám, že by Radka neměla dbát na úklid víc, ale tohle zrovna je po*né.
Jo a na výletě bych synovi pohár klidně koupila a žádné: Poharek ne, neni zdrávy!
Upravil(a) Eri (3. 4. 2007 17:30)
Není tady

Když jste u toho výletu - ta Radka na výlet chtěla. Přece když říikaj co chtějí změnit a co dělat, tak ona řekla, že chce na výlet na Ještěd když je v LIberci. (Ale chtěla jet autem, to je zase na jinou debatu)
A souhlasim s Eri co se týče toho poháru
Není tady
Co se týče toho pořadu, já ho ráda sleduji, ale oproti prvním dílům tento pořad ztratil kouzlo.. Nevím, přijde mi to dost hrané. Postavy jdou svým chováním příliš do extrémů, takže docela polemizuji s myšlenkou, že to mají tak ve scénáři, aby si Nova zajistila sledovanost...
Není tady
Eri napsal(a):
Jo a na výletě bych synovi pohár klidně koupila a žádné: Poharek ne, neni zdrávy!
To já taky ale nesměl by bejt tlustej jako prase.....
pro takovýhleho pašíka totiž opravdu "nény zdrávy"
Není tady
aprill napsal(a):
Dlouho jsem přemýšlela o tom prošlém masu (nechci se tedy paní Radky zastávat, je to slabší kousek), ale ta stehna mohla být z mražáku a v lednici je nechala rozmrazit . Snad to tak mohlo být.
tak to tam měla někam napsat, já bych to taky vyhodila. dětem nedám maso, o jehož čerstvosti se můžu jen dohadovat.....
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Eri napsal(a):
jestli je dítě tlustý jako prase, musí změnit životosprávu celkově a ne mu na výletě upřít pohár. Tohle taky nemám ráda, ochudit dítě o občasnou nezdravou mlsku s tím, že to nemá jíst protože je tlustý.....
Není tady
Čekanka napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Eri napsal(a):
jestli je dítě tlustý jako prase, musí změnit životosprávu celkově a ne mu na výletě upřít pohár. Tohle taky nemám ráda, ochudit dítě o občasnou nezdravou mlsku s tím, že to nemá jíst protože je tlustý.....
Nojo jenže to ta paní jaksi neměla šanci provést, jelikož by mu musela vyměnit rodiče.... 
Není tady

Tenhle díl byl na můj vkus příliš o pořádku a nepořádku. Přijde mi, že to Nova hodně sestříhala. Např. jak chtěli ukázat, že ta líná ženská jen sedí a nic nedělá... Určitě se mezitím musela věnovat dítěti, které v těch záběrech čistě náhodou vůbec nebylo...
Není tady
Taky my přijde,že nové díly jsou spíš o pořádku a nepořádku a hádkách mezi vyměněnýma než o dětech a péči o ně.Je to asi hodně šikovně sestříhaný a zahraný.
Není tady
Ahoj, mě nejvíc naštvalo, že ta Polka odcházela na noc do hotelu - to bylo podle mě proti pravidlům a žádné peníze si za to nezaslouží. Jendou do tý soutěže šla s ňákým rizikem, myslím si, že se ještě dostala do poměrně normální rodiny. Kdyby se dostala náhodou do tý rodiny, jak tam byl záchod na chodbě a děti měly ty vši tak fakt nevím, co by asi dělala, to by byla v hotelu i přes den. To se ta cikánka k tomu postavila ještě dobře. Zkrátka nesplnila pravidla soutěže, měla s tou rodinou být i během noci, tohle by mohl udělat každý. žádný extrémní bordel tam nebyl, smrad mohla vyvětrat a ne se pořád ofrňovat, to byla fakt ženská do nepohody.
Není tady

Jeňýk napsal(a):
Čekanka napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
To já taky ale nesměl by bejt tlustej jako prase.....pro takovýhleho pašíka totiž opravdu "nény zdrávy"
Nojo jenže to ta paní jaksi neměla šanci provést, jelikož by mu musela vyměnit rodiče....
Takže mu za trest nekoupila zmrzlinu. Hm, taky řešení.
Není tady
janička25 napsal(a):
Ahoj, mě nejvíc naštvalo, že ta Polka odcházela na noc do hotelu - to bylo podle mě proti pravidlům a žádné peníze si za to nezaslouží. Jendou do tý soutěže šla s ňákým rizikem, myslím si, že se ještě dostala do poměrně normální rodiny. Kdyby se dostala náhodou do tý rodiny, jak tam byl záchod na chodbě a děti měly ty vši tak fakt nevím, co by asi dělala, to by byla v hotelu i přes den. To se ta cikánka k tomu postavila ještě dobře. Zkrátka nesplnila pravidla soutěže, měla s tou rodinou být i během noci, tohle by mohl udělat každý. žádný extrémní bordel tam nebyl, smrad mohla vyvětrat a ne se pořád ofrňovat, to byla fakt ženská do nepohody.
no to máš pravdu, vzpomínám si na díl, kde si holka dokonce nechala z postele odstranit matraci, protože byla špinavá a spala jen ve spacáku na dekách. V tom bytě byl takovej čurbes, že já bych se otočila na podpatku a už by mě tam nikdo neviděl, ale ona to tam pěkně vydrhla a ještě tam chuděra přespávala, tomu říkám zasloužený prachy....
Není tady
Přiznám se, že to až tak moc nesleduju. Tenhle díl jsem viděla jen přerušovaně a pak konec.
Nicméně tam jdou lidi evidentně jen kvůli 50 litrů, které za to mají. Já bych tam nešla ani za zlatý prase, ještě aby mě pak soudil "milion" lidí.
Tu druhou řadu jsem občas sledovala, z této třetí jsem neviděla víc než 10 minut. Připadá mi to trapný.
Není tady
no ale přiznejme si, dávají snad někde něco lepšího? Kdybych měla lepší výběr, asi bych na to nekoukala.....
Není tady
makca napsal(a):
treba holky jeste nektera prizna, ze tam byla taky:-)))))))))))))))
to určitě, a ještě na sebe vykecá, že měla doma ten největší čurbes jakej tam kdy byl 

Není tady
Čekanka napsal(a):
no ale přiznejme si, dávají snad někde něco lepšího? Kdybych měla lepší výběr, asi bych na to nekoukala.....
Dávají, spíš dávali.. dokument o Hirošimě 
Není tady

PetaZ napsal(a):
Čekanka napsal(a):
Dávají, spíš dávali.. dokument o Hirošimě
No, ale to bylo docela drsný - třeba když ta jedna paní vzpomínala na to, jak musela nechat uhořet své dítě, protože ho nezvládla vyprostit a do toho byl slyšet zoufalý dětský pláč ... a proti tomu emerický hrdina, který se holedbal, kolik lidských životů díky té bombě zachránil .... brrrr
.
Upravil(a) Míša Kulička (4. 4. 2007 13:53)
Není tady

Vím že to jsou dějiny, ale to bych snad raději koukala 24 hodin na výměnu manželek.
Určitě bych pak spala líp...... 
Není tady
Eri napsal(a):
Proč za trest? Nechtěla dělat nic proti svýmu přesvědčení, zvlášť když to dítě bylo dokonalým představitelem toho že to opravdu "nény zdravé" 
Není tady

Jeňýk napsal(a):
Eri napsal(a):
Proč za trest? Nechtěla dělat nic proti svýmu přesvědčení, zvlášť když to dítě bylo dokonalým představitelem toho že to opravdu "nény zdravé"
No to je pravda, ony špatně uvařené, zavářkové těstoviny v polévce jsou pro zdraví to nejlepší.
Zajímavé přesvědčení 
Není tady
Eri napsal(a):
No to je pravda, ony špatně uvařené, zavářkové těstoviny v polévce jsou pro zdraví to nejlepší.
Zajímavé přesvědčení
Tobě se nikdy nestalo že si měla nedovařený těstoviny? Ty se dají dovařit..... vyžraný dítě musí dlouhodobě hubnout a změnit životní styl. 
Není tady