|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak co holky, co vy na to?? Ja teda nevim, ale prijde mi trochu zbytecne hrotit ten poradek tak do extremu... Kdybych nekam prisla a byla nespokojena, tak bych asi uklidila po svym, ale nedramatizovala to. Nebyla jsem v te situaci a nebudu (manza by to neskousl - 10dni s kamerou), ale snazila bych se to prezit k vseobecne spokojenosti. A hlavne bych tu asi nenechala cizi zenskou s nasim mysakem... 
Není tady
Já jsem teda z výměny tentokrát trochu paf. Většinou se přikloním k nějaké straně, ale tentokrát to byl fakt extrém
Hlavně jsem se zasmála tomu pánovi "Děkuji,nashledanou" 

Není tady
Zrovna jsme se na to dokoukali s dětma
s tím pořádkem se mi to zdálo fakt přehnané, spíš to zdramatizovala. Určitě bych jí tam nesmýčila celý byt, ale měla bych hrůzu z toho co bude až se vrátím do svého
Zkusit bych to nechtěla, měla bych nervy koho ke mě pošlou aby měli šou
Vždyť kdyby to klapalo, na co by se ti lidi dívali
to by je omrzelo po pár dílech
Asi vyhledávají extrémy
Na to že tam ta rodina žila teprve 2 měsíce tak tam opravdu měli pěknej svinčík 

Není tady
A ti chlapi byli oba pěkní dárečci, nejdřív jsem si myslela, že je to v tomto díle jasné že ti dva mladší jsou prostě jedničky a ta velká rodina je ukázkový svinčík, ale ke konci už jsem si tím tak jistá nebyla, trochu mi připadalo, že ti dva mladí se chtějí předvádět
i když na mém postoji k té větší rodině to nic nemění BRRRR BRRRR tam bych nechtěla žít ani omylem 

Není tady
Já na to nekoukám, přijde mi, že je to nahraný, lidi udělají pro peníze za honorář cokoliv. 
Není tady
tak to me jednou opravdu neco vytocilo, ti mladi, ta polka, no katastrofa, jak si ten jeji debil mohl dovolit tu druhou tak ponizovat - mercedes a trabant? hrali si na nejake nadlidi, vzdyt byli trapni oba dva!! ja jsem tak nastvana ze snad ani neusnu:-) jasne ze ta druha nemohla mit takovy poradek, pet deti neco obnasi, a ve 2plusKK, se divim, ze ji ten chlap nedal po tlame, ja bych to asi udelala, a pomlouvat matku pred detmi, no fakt sila! a tak jsem se vykecala:-)))
Není tady
Já trochu souhlasím se Spirulou, taky si myslím, že je to nahraný, nebo spíš možná tak krásně sestříhaný, aby to bylo zajímavý. Nicméně koukám na to, abych se ujistila, že jsou na tom lidi hůř, než jsem byla já se svým dárečkem 

Ta Polka byla hysterka, ten její narcis jak koleno. Druhá strana...nevím...snad jednodušší
on tedy stoprocentně. Na ní bylo plus, že fakt asi měla ty děti na prvním místě, ale zase na druhou stranu je ani nikam nevzala atd. No NOVA prostě 

Není tady
jojo, ja se jich nezastavam, proste me vytocili ti dva mladi supermani:-)))
ja jen nikdy nepochopim, jak muze nekdo odejit od tak malych deti, ta polka si hrala na superzenu, ale jak muze na 10 dnu opustit 14 mesicni dceru? ja bych od stejne stare Agatky neodesla ani na noc, a kdyz s ni nejsem par hodin, tak je mi smutno a tesim se na ni. ono pak se asi ukazalo, kdyz za ni ta mala nechtela jit
a souhlas s tim, ze se NOVA snazi z toho udelat supershow, a my na to cucime:-)))
Není tady
No já jsem to viděla přerušovaně, protože si přijel manžel kamarádky pro rourku na prdíky. Mají 14 miminko a už 2 noci pořádně nespali. Ale po skončení výměny jsem říkala manželovi, že tu Polku nechápu. Byla trapná, že tam šla v botech. Nechápu, co ty lidi čekají. Já bych se teda snažila přizpůsobit, těch 10 dní se to snad dá vydržet-vždyť to není rok. Já bych si jen přemyla nádobí a pořádně vydrbala koupelnu, abych se neštítila jíst a koupat a ostatní bych případně uklízela ve volném čase. Třeba to byl fakt hereckej výkon 
Upravil(a) hanina (1. 4. 2007 22:09)
Není tady
Já sice nevím, jak je vysoký honorář za učinkování ve výměně manželek, ale já bych za nic do takového projektu nešla. Přesně by mě vadilo nejvíc to, že se někdo hrabe v mých osobních věcech ( viz třeba foto z dnešního dílu - a co takhle výpisy z účtu, úspory vkladních knížkách ?) . Trezor doma nemáme. Já bych si tedy nikdy nic takového v druhé rodině nedovolila.
A že umí Nova věci krásně zkreslit vím, protože na vlastní oči byl případ jedné holky ze sousedství a tam z ní udělali největší chudinku a přitom je to pěkná zmije, která se nestará o děti, střídá chlapi jako ponožky, nevaří....

Není tady
To jako myjou okna 1x tydne? TAk to jsem taky asi cune
. Jo mate pravdu, ze kdyby to tam klapalo - nikdo by to nesledoval. Me zas dost tocilo, jak tu malou cpala zakazanou svickovou s knedlikama...
Není tady
Jo a samozřejmě bych do ničeho takového nešla, i kdyby mě nabízeli, bůh ví co. Co kdyby mě pak manžel chtěl vyměnit 

Není tady

já mam názor složenej z vašich názorů, souhlasim s makcou jak říkala že si hrajou na nadlidi. Hejčo, já jsem taky pěkný čuně - no jak si to představujeme nemýt každej tejden okna??
A jak ten manžel polky vlezl do bytu a první co ho zajímalo, tak všude koukal jak je uklizeno a vyptával se jí...
Prostě obě rodiny dost šílený extremisti.... 
Není tady
mně připadalo, že ti mladí měli dítě jen jako doplněk interiéru, jak hlásila na začátku, že jí dítě nevezme rohlík do ruky, tak jsem si říkala, že to určitě ani nezkoušela, aby neměla drobky v bytě..... polka byla hysterka, která nemůže podle mě s nikým vyjít, protože si myslí, že jenom to co dělá a myslí si ona je správně. Ten její byl studenej vymydlenej zoufalec, kterej se naprosto neumí chovat a mít úctu k někomu jinému. Kdyby Polka dvě deka přibrala, určitě by to od něj slyšela každou minutu....
ty druhý byli ve svým světe a v pohodě, vůbec nechápali, že něco jako naklizeno a potřeba čistoty existuje. Ona čistota taky v tom počtu lidí ztrácí na podobě, jaká by byla ve třech lidech, takže paní asi nevěděla co dřív, ale pecka to byla pořádná, starý maso teda archivovat nemusela a semtam zakousnout ovoce by jim taky neškodilo.....
lituju všechny ty děti, který se tohoto musí účastnit....
Není tady
taky vůbec nevím - ale jednoznačně nejhůř na mě z nich všech teda působil ten "Vlastík" - sprostej magor, kterýho se asi bály i děti - vůbec nemluvily a když začaly, tak přesně jeho slovy - nechci být falešným prorokem - ale tipla bych to tam na menší teror z jeho strany, nechci¨-li použít rovnou označení domácí násilí...
jinak to Justyna hrotila dost, s tím pořádkem - to je fakt, taky už mi pak přišla spíš hysterická než cokoli jinýho...
Není tady
NO tys me pobavila!!!
Prej "starý maso archivovat nemusela..." tak to je super!!! Jo a taky jsem nepochopila tu jeho diskuzi o 139,-Kc za cepici (kdyz evidentne financni nouzi nemeli
Čekanka napsal(a):
mně připadalo, že ti mladí měli dítě jen jako doplněk interiéru, jak hlásila na začátku, že jí dítě nevezme rohlík do ruky, tak jsem si říkala, že to určitě ani nezkoušela, aby neměla drobky v bytě..... polka byla hysterka, která nemůže podle mě s nikým vyjít, protože si myslí, že jenom to co dělá a myslí si ona je správně. Ten její byl studenej vymydlenej zoufalec, kterej se naprosto neumí chovat a mít úctu k někomu jinému. Kdyby Polka dvě deka přibrala, určitě by to od něj slyšela každou minutu....
ty druhý byli ve svým světe a v pohodě, vůbec nechápali, že něco jako naklizeno a potřeba čistoty existuje. Ona čistota taky v tom počtu lidí ztrácí na podobě, jaká by byla ve třech lidech, takže paní asi nevěděla co dřív, ale pecka to byla pořádná, starý maso teda archivovat nemusela a semtam zakousnout ovoce by jim taky neškodilo.....
lituju všechny ty děti, který se tohoto musí účastnit....
Není tady

100%tní souhlas s tinou (jak taky jinak že?
- holky ze "starého" babinetu budou vědět jak to myslim
)
Není tady
No a je fakt, že pro ty děti to musí být stres a možná i ponížení...

Není tady
ten vlastík byl fakt hustej, sprostej, ale přišlo mi naopak, že normálně takovej neni, že se spíš tou kačenou nechal vyprovokovat......
no bohužel krkavost není o dostatku nebo nedostatku, to je o povaze. Někdo prachy neřeší i když se v nich netopí a někdo by si pro pětku nechal vrtat koleno i když má peněz dost. Mě dostal taky s tou pizzou na rozloučenou, nakonec ho ona musela vytáhnout do společnosti a určitě to i platila, byl to krkoun....
Není tady

Já jsem přišla o začátek, takže nejspíš o to nejlepší, ale i tak mám pocit, že tu hysterku by u nás asi kleplo.
Nejsem uklízecí maniak, vytíráme sice každý den, obývák 2x ( malá tu má dečku na hraní ), ale to proto, že máme psa a proto, že se každému občas stane, že vyběhne na zahradu, aniž by se přezul. I tak, je stejně u nás bugr. Přestavujeme podkroví, chodba ještě nemá novou podlahu, prostě se práší. A to dost.
Okna jsem myla naposledy v únoru, kupodivu přes ně vidíme.
Skutečně jsem neviděla všechno, ale ta polka mi přišla naprosto hrozná. A ten její frajer? Namyšlenej byl, ale proboha, na co? Proti němu byl i ten trabant, co o něm mlel, krasavec, inteligence bod mrazu, péče o dítě? Děs.
O té jeho krasavici ani nemluvím, ta byla jedním slovem hrozná!
Lituju jejich dítě, protože první, co matka udělala, když po deseti dnech přijela domů, bylo, že komentovala bordel ( naposledy uklízel její frajer ) a pak teprve si vzpomněla, že má taky dítě.
A ty její kecy! Závidíš nám, že máme značkové oblečení? Mě spíš přišlo, že ten její počítá každou korunu, když ho rozhodilo 130 Kč za čepičku. 
Docela mě to napružilo. Kdyby se ta nádhera dostala k nám, manžel by jí vyškolil! Myslím, že ten pán se s ní moc mazlil, za ty její řeči. No, úplně jsem se rozčílila. 
Není tady
No ja souhlasim s holkama a jsem rada že jste se k tomu taky vyjádřili,protože ja jsem začínala mít pocit že mam doma všude bordel jak jsem viděla tu Polku.Tento dil mě taky vytočil,ale aspon vidím že všude je něco,vyjádřovat se už k tomu asi nemusím,když jste to všechny popsali celkem výstižně.
Není tady

No každopádně obě rodiny byly šáhlý
.. Mám taky ráda uklizeno, ale v normě
.. Ale co by lidi neuděli za 50tis
co?? Si každej může 10dní hrát na bůhví co
a přitom realita může být jiná..
Není tady
Já na to ráda koukám, manžel vždy prudí
Ale pokud mám takové malé dítě, tak bych do toho teda nešla!!!! Jinak tento díl byl fakt děsný, hrozně mě štvalo, že ta paní se nechala takhle od toho frajera ponižovat, prostě on měl pořád na ní připomínky, jí to evidentně štvalo, ale vždy to přešla aniž by na to reagovala. No já bych ho teda hnala!!!! 
No a ta polka to fakt přeháněla a ten Vlastík byl zase nehorázně sprostý, a k tomu před dětmi. Nechavál se vytočit a pak to šlo vidět!
Závěr - jsem zvědavá, jaký bude další díl!!!! 
Není tady
Presne tak, vcera to bylo "maso". Jiste na obou stranach, ale ta mama od 5-ti deti rozhodne nevypadala, zeby se doma nadrela. Myslim si, ze zena, ktera je zvykla na praci kolem tolika deti, nedokaze sedet vyvalena u televize jako ona, takze to, co predvedla, je obrazem jejiho zivota i doma. Cpat diteti hospodskou svickovou misto aby uvarila ani nebudu komentovat. A jeji decka byly evidentne na vyletu s novou "mamou" poprve v zivote...
A to beru v potaz, ze Nova jiste sestrihala ty nejadrenalinovejsi situace...Ale chapu, ze 50tisic se hodi a nekteri jsou ochotni proto udelat cokoliv. Ja bych svuj bordel a lenost v televizi neprezentovala.
Není tady
Holky, taky jsem na to hleděla...A jak tu píšete - Polka byla přehnaná uklízečka a myslím, že to všechno zveličoval, aby byla zajímavá. No a ta druhá mamina - vypadala docela v pohodě, ale s tím uklidem asi fakt moc neudělá...A ti chlapi - ani nemluvím... Nechápu, jak se může člověk takhle ztrapnit, nechat si nadat a pošpinit... 

18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady