Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 4. 2007 18:15

Nevis
♥------

Nevím co mám dělat

Ahoj, je mi 16. Mám takový problémek se svýým chlapcem. Už jsem ho hodně řešila se svou kamrádkou, ale ráda bych znala názory druhých. Už 6 měsícu chodím s Jirkou, ze začátku jsem s ním ani nechtěla být, ale nějak se to vyvrbilo a já ho začla mít ráda a začli jsme se spolu pravidelně vídat, navštěvovat se. Byli jsme spolu skoro každý den a já začla být jiná, než předtím,uvědomila jsem si, že jsem jiná a zároveň i nešťastná, protože Jirka strašně žárlí a vadí mu, když chci třeba jít do fitka v době, kdy má on volno. Vadí mu, že se chci chodit v pátky bavit a pak dělá strašné scény a všechno umí tak vysvětlit, že mám pak pocit, že je chyba jen ve mě. Někdy jsem z něj fakt něšťastná a strašně se s ním nudím, ale zároveň se s ním nechci rozejít, nevím jak by se zachoval, někdy je mi s ním fakt kráásně, říká mi jak mě miluje, jak jsem krásná a jak je mu semnou dobře, ale ty hádky mě uplně ničíí!!! Pprostě nemám sílu na to udělat nějaký razantní krok...asi to je blbost vázat se v 16.. . Zní to celkem hrozně, to co jsem napsala, ale je to tak....grater

Není tady

#2 1. 4. 2007 19:19

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevím co mám dělat

Kolik tomu tvýmu Jirkovi je?U nás je to podobné,ale tam je to spíš o mě. Přítel má blbou pracovní dobu,takže chci,aby volnej čas trávil se mnou,i když sama vim,že je to blbost,že potřebuje taky čas pro sebe. Vztahy jsou hroooozně složitý dumbom

Není tady

#3 2. 4. 2007 17:30

Jessie
♥♥♥♥♥--

Žárlivci jsou hrozná odrůda mužů a to co píšeš už mi nepřipadá jako ta zdravá žárlivost. Dej tomu možná  ještě čas, ale kdyby se to mělo stupňovat, tak raději ruce pryč.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#4 4. 4. 2007 23:57

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

víš co, já bych radil dát ruce pryč hned, toto už je dost přehnané, on si tě chce prostě vycvičit a ochočit... musíš mu dát najevo, že jestli toho nenechá, tak s ním končíš.., on tě chce prostě jenom pro sebe a nic víc, a aby toho docílil, tak bude omezovat i tebe, takový by tě nejradši zavřel doma a nikam tě nepustil dokud by si ho neomrzela...., to už hraničí s magorismem, pokud se k tobě chová jak si psala, pokud tě má rád tak by měl být trochu tolerantní, a radši se s ním rozejdi, s takovým tě nic dobrého nečeká, a možná to někomu bude připadat směšné co teď napíšu, ale z žárlivosti to může přejít až k násilí, pokud je tak žárlivý tak yb tě taky mohl chtít donutit bitím a výhružkama, že jestli to řekneštak to a to .... víme jak ti dnešní magoři myslí, že jo...

Není tady

#5 5. 4. 2007 17:14

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Honem nohy na ramena žárlivci se nemění a když tak k horšímu. Až to bude navážno tak to teprve bude pozdě, budeš skákat jak on bude pískat a ještě budeš mít černé svědomí když to nebude přesně podle něho, jsi svobodný člověk se svobodnou vůlí tak se podle toho řiď a nenechej si vnucovat jeho názor a vynucovat si ho scénami dumbom

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 5. 4. 2007 22:00

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky Nevis,
píšeš, že se s ním nudíš, že jsi strašně nešťastná, že ti dělá strašné scény, že tě hádky s ním úplně ničíí, ale zároveň dokáže říci tak kráásné věci o TOBĚ, že tě miluje. Co je pro tebe důležitější? Postav tyhle všechny pocity na misky vah. Co je pro tebe nejdůležitější?

Chtěla bys takového manžela po celý svůj zbytek života?  Chtěla bys takového otce svých dětí?

Miluješ jej? Raduješ se z vaší lásky? Užíváš si ji? Je tohle láska?

Je fajn, žes to rozebírala se svou kamarádkou, jak to vidí ona? Jak to vidíš Ty? Jsi svobodný člověk. Můžeš dýchat. Můžeš se rozhodnout co chceš a co nechceš.

hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí