6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo ekzém, s těma jsme si s oběma dětma užili. A vyzkoušeli vše možné i nemožné. Nakonec fakt pomohlo prcky jen sprchovat, ta voda samotná jim nedělala dobře a vždy se to ještě pak zhoršovalo. Používáme tu Linolu, jde dát na tělo i při sprchování, asi tak 2-3x týdně zkraje, teď už jen sem tam. A jediná naše kostmetika je modrá indulona. Mýdla, gely nic. Jen na intimní partie.
Holka byla párkrát i u moře, té ekzém odezněl rychleji. Dnes už je to v pohodě. Jen má sušší kůži, tak promazáváme. U kluka s tím ještě bojujeme, občas, když je nemocný, nebo je více chlorovaná voda, tak se to zhorší a pak zase ustoupí.
Myslím, že časem z toho všechny děti vyrostou.
Není tady
Ahoj, narazila jsem na webu na OKA, online kliniku atopického ekzému http://www.atopickyekzem.org/online-kli … opiky-oka/
Všechno tam vysvětlí a poradí co a jak.
Skvělé, konečně někdo pojal problém komplexně a dal to na jedno místo.
Určitě se na to koukněte!
Není tady
dobrý den, nám na ekzemek taky dlouho nic nezabíralo, vyzkoušeli jsme toho hodně, zatím nejlíp se nám osvěčila značka Oilatum, kterou nám doporučili na kožním. Používáme od ní krém a poctivě mažeme, a taky mají fajn koupelový olejíček.
Není tady
mně pomohla na ekzém mast tepezcohuite pomade. Dá se koupit na internetu na www.tepezcohuite.cz.
Není tady
Ahoj,
vřele doporučuju na ekzémy OK gel a OK Omegu!!! Já jsem atopik a zabírají mi jen kortikoidy, které brát nemůžu když kojím Do 3týdnů jsem měla klidovou fázi!Super a doporučuju dále. Krom toho, OK Gel je dobrý i na jiné problémy...
www.prubni.unas.cz
Není tady
Můj synovec měl taky od tří měsíců ekzém po tělíčku a rozšířil se i na obličej. V noci to škrábal do krve. Přidaly se mu i alergie, rýma a červené oči. U kožního moc nepochodili - mastičky, Fenistil, nakonec kortikoidy. Jakmile vysadili ...vždy do pár dnů prudké zhoršení - hrůza. Pak nasadili bylinné kapičky a olejíky i na mazání a za dva měsíce se fleky téměř ztratily, teď po třech měsících nemá nic. Jsou mu dva roky. A to jí i potraviny, které předtím vůbec nemohl (jahody, celer čokoládu apod.)
Moje dcerka (4) ekzémy nikdy neměla, jenže na podzim chytla ve školce opravdu ošklivou oční infekci a po ní se jí také v záhybech rukou udělaly červené suché svědivé fleky...nejdřív jsem myslela, že je to jen nějaká reakce na něco..., ale zhoršovalo se to, tak jsme také nasadili stejnou léčbu. Nejdřív i u ní nastalo trochu zhoršení, zvýšili jsme tedy dávky, mazali častěji a vida, ekzém do pár týdnů ustoupil až zmizel. sobilka@seznam.cz
Není tady
Trápil mně ekzém víc jak 6 let. Pomohl mi aktivní kolagen a sos krém. Z akutního stavu jsem se dostala za tři týdny a už téměř dva roky jsem bez.
Není tady
Dobrý den, mně se na akzém osvědčil až Protopan.
Není tady
O tom Protopanu jsem slyšela, tak jsem si objednala vzorky a uvidíme.
Není tady
Ahooj, jaký používáte krém na dermatitidu u dětí? Nějaké dermo prostředky
Není tady