Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 11. 2008 17:47

Souris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Ekzém??

Holky, kdybyste některá chtěla krém Bioderma Atoderm POzinc, písněte SZ. Je téměř nový, namazala jsem jím Kačenku asi 2x. PC 400, slevím na polovinu+poštovné.

http://lb4f.lilypie.com/EPDEp2.png
http://lbyf.lilypie.com/Wabfp2.png

Není tady

#27 8. 11. 2008 9:12

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Jo ekzém, s těma jsme si s oběma dětma užili. A vyzkoušeli vše možné i nemožné. Nakonec fakt pomohlo prcky jen sprchovat, ta voda samotná jim nedělala dobře a vždy se to ještě pak zhoršovalo. Používáme tu Linolu, jde dát na tělo i při sprchování, asi tak 2-3x týdně zkraje, teď už jen sem tam. A jediná naše kostmetika je modrá indulona. Mýdla, gely nic. Jen na intimní partie.
Holka byla párkrát i u moře, té ekzém odezněl rychleji. Dnes už je to v pohodě. Jen má sušší kůži, tak promazáváme. U kluka s tím ještě bojujeme, občas, když je nemocný, nebo je více chlorovaná voda, tak se to zhorší a pak zase ustoupí.
Myslím, že časem z toho všechny děti vyrostou.

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#28 8. 11. 2011 11:35

Lucienka75
♥------

Ahoj, narazila jsem na webu na OKA, online kliniku atopického ekzému http://www.atopickyekzem.org/online-kli … opiky-oka/
Všechno tam vysvětlí a poradí co a jak.
Skvělé, konečně někdo pojal problém komplexně a dal to na jedno místo.
Určitě se na to koukněte!
smile

Není tady

#29 18. 5. 2012 18:11

sara.xy
♥------

dobrý den, nám na ekzemek taky dlouho nic nezabíralo, vyzkoušeli jsme toho hodně, zatím nejlíp se nám osvěčila značka Oilatum, kterou nám doporučili na kožním. Používáme od ní krém a poctivě mažeme, a taky mají fajn koupelový olejíček.

Není tady

#30 28. 10. 2012 10:57

tpz
♥------

mně pomohla na ekzém mast tepezcohuite pomade. Dá se koupit na internetu na www.tepezcohuite.cz.smile

Není tady

#31 15. 11. 2012 22:48

blumchen
♥------

Ahoj,
vřele  doporučuju na ekzémy OK gel a OK Omegu!!! Já jsem atopik a zabírají mi jen kortikoidy, které brát nemůžu když kojímsad Do 3týdnů jsem měla klidovou fázi!Super a doporučuju dále. Krom toho, OK Gel je dobrý i na jiné problémy...
www.prubni.unas.cz

Není tady

#32 12. 4. 2013 16:16

sobilka
♥------

Můj synovec měl taky od tří měsíců ekzém po tělíčku a rozšířil se i na obličej. V noci to škrábal do krve. Přidaly se mu i alergie, rýma  a červené oči. U kožního moc nepochodili - mastičky, Fenistil, nakonec kortikoidy. Jakmile vysadili ...vždy do pár dnů prudké zhoršení - hrůza. Pak nasadili bylinné kapičky a olejíky i na mazání a za dva měsíce se fleky téměř ztratily, teď po třech měsících nemá nic.  Jsou mu dva roky. A to jí i potraviny, které předtím vůbec nemohl (jahody, celer čokoládu apod.)
Moje dcerka (4) ekzémy nikdy neměla, jenže na podzim chytla ve školce opravdu ošklivou oční infekci a po ní se jí také v záhybech rukou udělaly červené suché svědivé fleky...nejdřív jsem myslela, že je to jen nějaká reakce na něco..., ale zhoršovalo se to, tak jsme také nasadili stejnou léčbu. Nejdřív i u ní nastalo trochu zhoršení, zvýšili jsme tedy dávky, mazali častěji a vida, ekzém do pár týdnů ustoupil až zmizel. sobilka@seznam.cz

Není tady

#33 4. 10. 2014 1:02

almawell
♥------

Trápil mně ekzém víc jak 6 let. Pomohl mi aktivní kolagen a sos krém. Z akutního stavu jsem se dostala za tři týdny a už téměř dva roky jsem bez.

Není tady

#34 18. 2. 2019 10:55

Jezerka
♥------

Dobrý den, mně se na akzém osvědčil až Protopan.

Není tady

#35 14. 3. 2019 20:58

Karlina5
♥------

O tom Protopanu jsem slyšela, tak jsem si objednala vzorky a uvidíme.

Není tady

#36 27. 6. 2019 12:27

Elianamala
♥------

Ahooj, jaký používáte krém na dermatitidu u dětí? Nějaké dermo prostředky

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí