Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 3. 2007 21:44

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: kočárky DorJan cross country

Čekan, kdo maže ten jede tummenupp lol lol lol
Hofi, v červnu to bude super, skvělý póčo na kočárkovanou tummenupp Jinak já mám taky malý auto, Renault Twingo a kočár dávám dozadu za sedačky, i když teď je mám sklopený, páč jezdím s dcerkou sama, takže dozadu nacpu kočár a tu vnitřní tašku a dopředu vedle sebe si dám Krtkovou v autosedačce a tradááááá, jedem! Jinak mám vyzkoušený, že když se člověk snaží, dá tam kočár i když jsou vzadu sedačky normálně k použití.

Není tady

#27 31. 3. 2007 21:49

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám Renault Clio, taky prcek, takže až budu kupovat kočár, tak určitě ho nejdřív zkusím narvat do auta, než ho zaplatím lol tak holky dobře vyberte a koncem léta mi dáte vědět jak jste spokojené, než se budu rozhodovat jo? gloria

Není tady

#28 1. 4. 2007 21:28

Lunero
♥♥-----

maminaanýzek1 napsal(a):

holky máte prosím někdo tento kočár nebo někdo známý a nevíte jaký je.Jestli je dobrý?Děkuju

Ahojky, já kočárek této značky mám už rok. Jsem s ním velice spokojená, ale měla jsem ho už na reklamaci a k mému zděšení si nechali kočár opravdu celých 30 dní jak mají ze zákona:(. byla jsem naštvaná, protože jsem měla miminko a přes léto to bylo nepříjemné. Reklamace se týkala opravy slídy na boudičce, je to takové náhledové okénko, které mi popraskalo. Jinak ho budu dávat na reklamaci opět, jelikož mám vadnou konstrukci (není to vážná závada) a dealer, který je vozí ze mě chtěl udělat pitomce a to mě rozčílilo, tak ho tam dám znova,(naštěstí malé je víc a kočár mám náhradní). S kočárem jsem jinak velmi spokojená. Koukala jsem, že jsi asi z Ústí nad Orlicí, tak pokud jo a chceš si kupovat kočár v dětském světě Obchodní dům - Mejdr, tak od tamtud ho mám také a myslím, že paní vedoucí a jedna jejich prodavačka (hubená a vyvšší) vůbec neumí jednat s lidmi. Paní vedoucí je arogantní a reklamace řeší tak , že se celkem vysmívá kupujícím. Prodavačka koulí očima, když člověk po ní něco chce. Hrůza.

Není tady

#29 3. 4. 2007 12:57

Rhea
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Taky ho mám, ale nebrzdí mi u něho brzdy ani jedny (má je z obou stran) a taky jsem se těšila až bude svítit slunko jak bude fajn, když si přehodím rukojeť aby malé nesvítilo do očí. Nakonec rukojeť nepřehazuju, protože se z druhé strany nedá  kočárek ovládat. Dala bych ho opravit, ale kupovala jsem ho přes internet až ve Valašském Meziříčí a nevím co bych bez něj dělala, zvlášť kdyby si ho nechali těch 30 dnů. Vždycky jsem měla kočárek z druhé ruky, hezky zajetej a byla jsem nad míru spokojená, teď u třetí holky jsem koupila novej a stojí za prd.

Není tady

#30 4. 4. 2007 13:35

Lunero
♥♥-----

Rhea napsal(a):

Taky ho mám, ale nebrzdí mi u něho brzdy ani jedny (má je z obou stran) a taky jsem se těšila až bude svítit slunko jak bude fajn, když si přehodím rukojeť aby malé nesvítilo do očí. Nakonec rukojeť nepřehazuju, protože se z druhé strany nedá  kočárek ovládat. Dala bych ho opravit, ale kupovala jsem ho přes internet až ve Valašském Meziříčí a nevím co bych bez něj dělala, zvlášť kdyby si ho nechali těch 30 dnů. Vždycky jsem měla kočárek z druhé ruky, hezky zajetej a byla jsem nad míru spokojená, teď u třetí holky jsem koupila novej a stojí za prd.

Je fakt, že to jsem zapoměla podotknout, že mi též nebrzdí, ale teď  už je dělají s lepší brzdou. To taky chci upozornit  až ho budu dávat na reklamaci, už podruhé sad No a včera jsem z toho poprvé udělala sporťák a myslela jsem , že mě klepne, jak se malá na kočáře vrtěla, tak to vydávalo zvuky, jako bych vezla v kočáře nějaký železo, děně to dělalo kravál, tak nevím: Chtěla jsem si kočár nechat, protože jsem byla děsně spokojená, ale mám ho něco přes rok a chci se ho zbavit a asi co nejdříve, bohužel.

Není tady

#31 4. 4. 2007 13:39

clare
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: České Budějovice
Web

Teda to mi ale neděláte vůbec radost, i když chci kupovat dvojčatovej. I když jsem rozhodnutá ho pak prodata koupit sporťák, tak bych ráda, aby mi aspoň ten rok fungoval

Není tady

#32 4. 4. 2007 13:48

Lunero
♥♥-----

clare napsal(a):

Teda to mi ale neděláte vůbec radost, i když chci kupovat dvojčatovej. I když jsem rozhodnutá ho pak prodata koupit sporťák, tak bych ráda, aby mi aspoň ten rok fungoval

No on funguje, ale nic moc. Já jsem byla nadšená a po tom sporťáku se ho opravdu zbavím a raději koupím něco dětem. Já jsem si už stejně koupila jinej sporťák. No nevím jsem naštvaná i na to jejich vyřizování reklamací a dělání z lidí blbce. Je to kočár pro děti a nevím jestli je zrovna fér, když ho mám 4 měsíce a dám ho na reklamaci, že si ho nechají 30 dnů a dodaj ho úplně poslední možný den.  yikes

Není tady

#33 4. 4. 2007 15:22

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Holky já s ním teda problémy nemám, je "voditelnej" z obou stran, ať je rukojeť tam či tam a brzdí taky z obou stran dost dobře. Se sporťákem zatím nevím, to ukáže čas. Jestli se rozvrže uvidíme wink Je fakt, že ho nešetřim, jezdím po polňačkách, do lesa a tak ... takže předpoklad, že se mi rozpadne nebo rozvrže je velkej, páč po městských chodnících toho moc nenajezdím vissla big_smile No nechám se překvapit. Každopádně kdybych měla vybírat kočár teď, stejně by to vyhrál ten samej, já nikde takový pěkný barvy neviděla.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí