29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, jaky mate nazor na baby vak? Pouzivate?A jak jste spokojene? Ja ho mam pujceny od kamaradky na tyden,abych se mohla rozmyslet, jestli si ho chci poridit a jsem docela hotova z toho,jak je tam mala skrcena.Neslysela jste nektera, ze by to mimcu mohlo treba vadit. Moc dik, za kazde info
Není tady
Haňule, mám ho, ale Lukášek v něm nechtěl být.Zato v šátku se mu líbí.Moje kamarádka ale ve vaku malého nosila a bez něj by prý nebyla...když usnul, vždy ho položila do kočárku i s vakem.Každé mimi je jiné a líbí se mu něco jiného.Ale vak i šátek je v té poloze "klubíčko" to samé a určitě to miminku neškodí.Šátek má ale větší využití i později a podle mé zkušenosti se i lépe nosí.
Není tady
Já měla taky oboje, ale většinou jsem využívala šátek. Vše důležíté napsala Tynas, já jen doplním, že se mi šátek lépe nosil.
Vak mi vadil v tom, že mě z toho pak tlačilo jedno rameno a "zátěž" nebyla rovnoměrně rozprostřená. U šátku je to v pohodě.
Kamarádi, od kterých jsem to měla půjčené babyvak taky hodně využívali. Měli uplakanou holčičku a neusla v ničem jiném než ve vaku.
Není tady