Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 7. 5. 2008 11:28

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Re: Puberťák je domácí zvíře

Pokud je premiant, tak to s tím zhoršením nebude tak horký. Nás letos čeká - ani vlastně nevím co. Syn vloni dělal reparát v prváku na učňáku. Letos na čtvrttletí 7 pětek. Takže jsem ho sice přitáhle v používání PC a volném čase, ale to prostě nestačí. V hlavě mu to neuvízne i když se evidentně učí. Dostal na výběr, že to zredukuje na dvě pětky aby mohl dělat reparát, nebo jde od července makat. V životě by mě nenapadlo, že moje dítě bude takhle procházet školou.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#77 7. 5. 2008 15:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Koukám,že jsem na tom líp než vy. Ale znám to. KLuk od mala zodpovědný, spolehlivý a bác ho. ted jobovka vedle druhý. Chodí do osmičky. V sedmičce měl 5 dvojek,v pololetí osmičky tři trojky  a ted ve čtvrtletí se rapidně zhoršil a vychází mu trojek sedm. Fakt na dumbom ted když je výzo důležitý. Jenomže on ví, že na školu ho vezmou i se čtyřkama.
Vydržíte zakázat pc? Já jsem pc ani nezakazovala. Omezila jsem pobyt venku, ve všení dny do 7, o víkendu do 9 hod. A budu to snižovat, jak bude nějaká špatná známka nebo nějáký průšvih.
Minule přišel v náladě, ( s holkama popíjeli krabicové víno)udělala jsem mu přednášku o alkoholismu v rodině a že tělo pubertáka je vývinu a dost náchylné na změny.
A ještě jsem se chtěla zeptat matiček pubertáků. Jak nosí vaše dítka rifle? Já fakt šílím. Má je na sobě, sotva na bokách, ještě níž a courá si nohavicema o zem. KDyž jsem mu řekla,at je dá nahoru, tak prý to nebude nosit jak teplej bratříček.

Upravil(a) dusička (7. 5. 2008 15:36)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#78 8. 5. 2008 9:12

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Jo jo, ty rifle nosí "na smutek" - tzn. na půl žerdi. A z nich mu trčí nahoře trenýrky. Prý se to tak nosí. Takže abych začala kupovat nějaké výběrové spodní prádlo, když přichází na obdiv. Rifle jsem začala zkracovat s pomocí kalhotové lemovky (to dělala kdysi moje mamka a já ji nechápala, taková zbytečnost!). Ale takhle těm šouravým nohavicím možná o pár týdnů prodloužím životnost.
A před nedávnem jsem zažila šok. Mladý (13) dostal tel. příkaz mi jít naproti do Tesca, protože mám těžký nákup. Bylo něco kolem 15 stupňů a on mi přiběhl naproti v oranžových károvaných trenclích ("letní kraťasy"), neladící mikině a na svých tenoučkých hůlčičkách (rozuměj nohy) měl tmavé ponožky a černé nezavázané skejťácké boty  roll  . Tak, jako on většinou chodí za mnou nebo přede mnou 5 kroků, tentokrát jsem odmítla s ním srovnat krok já.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#79 8. 5. 2008 10:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Steličko - dobrý tummenupp
Kluci se oblíkaj tak, že jim to musí všechno ladit, a to je ještě horší. Přehrabávaj mi prádlo na žehlení, aby měli k bílým ponožkám bílý triko.
A kluk mi zase chodil v těch největších mrazech jen v mikině, a ted taky šortky a triko s krátkým rukávem, i když je třeba jak píšeš 15 st. Pro ně je to vedro.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#80 14. 5. 2008 9:04

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

No,naše holky se oblíkají celkem dobře.Taky někdy slyším,jak nejsem IN,takhle jít nemůžeš,vypadáš nemožně.Tvrdí,co nosily např.mikiny loni,letos už se jim nelíbí nebo jsou obnošené,tak chtějí nové.Ale to jim z mé strany zase až tak nevyhovím.
Dcera chodí ven,v tom co chodí do školy.Má čtvery kalhoty,tak jde pračka stále naplný plyn.
Ať už je ta puberta za náma a vydělávají si samy,aby věděly,že to není jen tak.St.dcera chodí na brigády,koupí si něco i sama,tak už to trochu chápe.
Minulý týden jsme si koupily stejná trika,akorát každá jinou barvu.Šly jsme v nich v sobotu na oběd a bylo to fajn.Zase jsem omládla.reta

Na světě je krásně.

Není tady

#81 25. 5. 2008 15:58

Evulla
♥------

Hezký den,jsem tu dnes poprvé,tak reaguji na téma tak všeobecně.Doma mám 16-letou puberťačku.Hodná holka,jen občas ty oči v sloup mě fascinují.Asi jsem nebyla jiná.smileK oblékání: co říkáte na ty rozervané nohavice dole?Nebo na rozkrok v půli stehen-prý modernísmile a ty tomu mami nemůžeš rozumět.Nevím,asi jsem o dva roky mladší než hnědé uhlí.smileO holých zádech a bříšku pomlčím,to je absolutní normálka,jen gynekologové jásají,protože budou mít velký přísun pacientek.Ale stále si říkám,třeba budu někdy IN:)

Není tady

#82 26. 5. 2008 8:17

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Tak já jsem svému klukovi koupila  minulou neděli  rifle  téměř za tisícovku a včera jsem se na ně dívala a on je má dole úplně prodřené - taky nosí  kalhoty "na půl žerdi".  Já jsem myslela, že omdlím.butter   Příště půjde pro rifle do sekáče.
Ohledně oblíkání je u nás pořád boj. Když jsem s ním šla do divadla, tak  na sebe natáhl  - pro mne - nepřijatelný model, takže se musel převléct (ještě, že si dal říct, už do divadla ho vytáhnout, byl problém.  A když  jel s manželem   pro mulčovací kůru tak si oblékl bílou košili a bílé kraťasy lol a odkráčel k autu způsobem, jako  Travolta v Pomádě. lol  Byl opravdu použitelný. dumbom

Upravil(a) Nela (26. 5. 2008 8:18)

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#83 14. 8. 2008 12:05

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Styl Travolta v Pomádě.....haha, to znám, ale moje máma si myslela, že HO bolí nohy, ať s ním zajdu za doktorkou.....(takže já byla ta špatná, co si syna nevšímá)

U nás se nenosí kalhoty na půl žerdi, ale rozkrok  snad až pod koleny, když jde v těch kalhotách, tak vypadá jak valící se méďa béďa....no, nevím,jestli se takhle nějaké holce vůbec bude líbit!!!!K tomu mikina velikosti XXXL - ale zas to má výáhodu, i když vyroste trochu, tak furt mu to oblečení je..... ( teď je  chlapci 14 let)

Není tady

#84 13. 11. 2008 17:15

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nedávno jsem byla s dcerou kupovat džíny. To snad ani popisovat nebudu, nechci to znovu prožívat. Ale. Přišel tam chlapec, tak 15,16let, takové tintítko.  Řekl, že chce ty největší džíny, co tam maj. Oblékl si je, dal si do nich šňurku z boty, zaplatil a šel. Byl fakt hustej. To mi pak sdělila dceruška.
Těžko to posat. já nevěřila. Do těch kalhot by se vešel i se svým spolužákem. A vidíte, je hustej! Tak si michaelo laskavě uvědom, že máš "hustýho" syna a nikoliv médubédu. A když mu to řekneš, tak si dost našplháš.

Upravil(a) Wiki (13. 11. 2008 17:18)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí