27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pokud je premiant, tak to s tím zhorením nebude tak horký. Nás letos čeká - ani vlastně nevím co. Syn vloni dělal reparát v prváku na učňáku. Letos na čtvrttletí 7 pětek. Take jsem ho sice přitáhle v pouívání PC a volném čase, ale to prostě nestačí. V hlavě mu to neuvízne i kdy se evidentně učí. Dostal na výběr, e to zredukuje na dvě pětky aby mohl dělat reparát, nebo jde od července makat. V ivotě by mě nenapadlo, e moje dítě bude takhle procházet kolou.
Není tady
Koukám,e jsem na tom líp ne vy. Ale znám to. KLuk od mala zodpovědný, spolehlivý a bác ho. ted jobovka vedle druhý. Chodí do osmičky. V sedmičce měl 5 dvojek,v pololetí osmičky tři trojky a ted ve čtvrtletí se rapidně zhoril a vychází mu trojek sedm. Fakt na ted kdy je výzo důleitý. Jenome on ví, e na kolu ho vezmou i se čtyřkama.
Vydríte zakázat pc? Já jsem pc ani nezakazovala. Omezila jsem pobyt venku, ve vení dny do 7, o víkendu do 9 hod. A budu to sniovat, jak bude nějaká patná známka nebo nějáký průvih.
Minule přiel v náladě, ( s holkama popíjeli krabicové víno)udělala jsem mu přednáku o alkoholismu v rodině a e tělo pubertáka je vývinu a dost náchylné na změny.
A jetě jsem se chtěla zeptat matiček pubertáků. Jak nosí vae dítka rifle? Já fakt ílím. Má je na sobě, sotva na bokách, jetě ní a courá si nohavicema o zem. KDy jsem mu řekla,at je dá nahoru, tak prý to nebude nosit jak teplej bratříček.
Upravil(a) dusička (7. 5. 2008 15:36)
Není tady
Jo jo, ty rifle nosí "na smutek" - tzn. na půl erdi. A z nich mu trčí nahoře trenýrky. Prý se to tak nosí. Take abych začala kupovat nějaké výběrové spodní prádlo, kdy přichází na obdiv. Rifle jsem začala zkracovat s pomocí kalhotové lemovky (to dělala kdysi moje mamka a já ji nechápala, taková zbytečnost!). Ale takhle těm ouravým nohavicím moná o pár týdnů prodlouím ivotnost.
A před nedávnem jsem zaila ok. Mladý (13) dostal tel. příkaz mi jít naproti do Tesca, protoe mám těký nákup. Bylo něco kolem 15 stupňů a on mi přiběhl naproti v oranových károvaných trenclích ("letní kraasy"), neladící mikině a na svých tenoučkých hůlčičkách (rozuměj nohy) měl tmavé ponoky a černé nezavázané skejácké boty . Tak, jako on větinou chodí za mnou nebo přede mnou 5 kroků, tentokrát jsem odmítla s ním srovnat krok já.
Není tady
Steličko - dobrý
Kluci se oblíkaj tak, e jim to musí vechno ladit, a to je jetě horí. Přehrabávaj mi prádlo na ehlení, aby měli k bílým ponokám bílý triko.
A kluk mi zase chodil v těch největích mrazech jen v mikině, a ted taky ortky a triko s krátkým rukávem, i kdy je třeba jak píe 15 st. Pro ně je to vedro.
Není tady
No,nae holky se oblíkají celkem dobře.Taky někdy slyím,jak nejsem IN,takhle jít nemůe,vypadá nemoně.Tvrdí,co nosily např.mikiny loni,letos u se jim nelíbí nebo jsou obnoené,tak chtějí nové.Ale to jim z mé strany zase a tak nevyhovím.
Dcera chodí ven,v tom co chodí do koly.Má čtvery kalhoty,tak jde pračka stále naplný plyn.
A u je ta puberta za náma a vydělávají si samy,aby věděly,e to není jen tak.St.dcera chodí na brigády,koupí si něco i sama,tak u to trochu chápe.
Minulý týden jsme si koupily stejná trika,akorát kadá jinou barvu.ly jsme v nich v sobotu na oběd a bylo to fajn.Zase jsem omládla.
Není tady
Hezký den,jsem tu dnes poprvé,tak reaguji na téma tak veobecně.Doma mám 16-letou puberačku.Hodná holka,jen občas ty oči v sloup mě fascinují.Asi jsem nebyla jiná.K oblékání: co říkáte na ty rozervané nohavice dole?Nebo na rozkrok v půli stehen-prý moderní
a ty tomu mami nemůe rozumět.Nevím,asi jsem o dva roky mladí ne hnědé uhlí.
O holých zádech a bříku pomlčím,to je absolutní normálka,jen gynekologové jásají,protoe budou mít velký přísun pacientek.Ale stále si říkám,třeba budu někdy IN:)
Není tady
Tak já jsem svému klukovi koupila minulou neděli rifle téměř za tisícovku a včera jsem se na ně dívala a on je má dole úplně prodřené - taky nosí kalhoty "na půl erdi". Já jsem myslela, e omdlím. Přítě půjde pro rifle do sekáče.
Ohledně oblíkání je u nás pořád boj. Kdy jsem s ním la do divadla, tak na sebe natáhl - pro mne - nepřijatelný model, take se musel převléct (jetě, e si dal říct, u do divadla ho vytáhnout, byl problém. A kdy jel s manelem pro mulčovací kůru tak si oblékl bílou koili a bílé kraasy a odkráčel k autu způsobem, jako Travolta v Pomádě.
Byl opravdu pouitelný.
Upravil(a) Nela (26. 5. 2008 8:18)
Není tady
Styl Travolta v Pomádě.....haha, to znám, ale moje máma si myslela, e HO bolí nohy, a s ním zajdu za doktorkou.....(take já byla ta patná, co si syna nevímá)
U nás se nenosí kalhoty na půl erdi, ale rozkrok snad a pod koleny, kdy jde v těch kalhotách, tak vypadá jak valící se méďa béďa....no, nevím,jestli se takhle nějaké holce vůbec bude líbit!!!!K tomu mikina velikosti XXXL - ale zas to má výáhodu, i kdy vyroste trochu, tak furt mu to oblečení je..... ( teď je chlapci 14 let)
Není tady
Nedávno jsem byla s dcerou kupovat díny. To snad ani popisovat nebudu, nechci to znovu proívat. Ale. Přiel tam chlapec, tak 15,16let, takové tintítko. Řekl, e chce ty největí díny, co tam maj. Oblékl si je, dal si do nich ňurku z boty, zaplatil a el. Byl fakt hustej. To mi pak sdělila dceruka.
Těko to posat. já nevěřila. Do těch kalhot by se veel i se svým spoluákem. A vidíte, je hustej! Tak si michaelo laskavě uvědom, e má "hustýho" syna a nikoliv médubédu. A kdy mu to řekne, tak si dost naplhá.
Upravil(a) Wiki (13. 11. 2008 17:18)
Není tady