6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tedy je mateřská láska velmi navná... vechny děti usnou a já se cítím mírně řečeno zdevastovaná, ale chodím po pičkách abych to nedej boe nevzbudila
Před pár dny bylo starímu synovi nějak oufl, tedy si odpoledne lehl. K mému zděení nevstal ani v 6, ani 7, v osm jsem u byla kontrolovat zda dýchá, v devět znovu.... Pak v půl desátý, v deset jsem ho u chtěla vzbudit, přemýlejíc jaká závaná porucha se mohla přihodit, e stále jetě spí a tím pádem přiel i o takovou ivotní nezbytnost jako je večerní vysedávání u ICQ...
Není tady
no to jsem se zase pobavila.
presne jako u nas. jenom mam pocit, ze ta puberta sedla na druhe dite uz v 6 ti letech, paaaac se chtel zmetek vyrovnat starsi segre. takze u nas chovame jeden maly zarodek pubertaka (neco jako klokan, jeste v kapse) a zaroven s nim pubertaka obojetneho. (jak jinak si vysvetlit, ze investujeme jednak do znackovych oblecku, rtenek a vonavek a zaroven i do zlepsovani hardwaru a sowtwaru v PC )
mimochodem, vcera jsem zaslechla zajimavy rozhovor:
A: mami, jdu do parku, psa si beru s sebou. Bude tam Symba. (Jinymi slovy receno Kevin )
B: seeeegraaaaaaaaa vem me s sebou ja chci na houpacky
A: trhni si
B si blba, bych si hral sam
A: nedolejzej
B: ja stejne reknu mame, ze se tahas s klukama kaaaco bleeeeeeeeeee
B: mamiiiiiiii segra mi nadavaaaaaaa
Není tady
Nojo, no - oni si jdou po krku tak, e má člověk strach, e bude mít doma dvě a tři malé bílé rakvičky... jenome jak je chcete srovnat, spojí se proti vám v dojemné shodě. Jeden aluje na druhého, kvůli jednomu bonbónu navíc by se pozabíjeli, ale o rozbitém sousedovic okně neví najednou ádný z nich a rodič je "za vola", protoe dítka se tváří jako andílci. Jéééi, těch průvihů, co bylo a o kterých jsem se dozvěděla a po jejich plnoletosti... "A brácho, vzpomíná si jak...?" "Buď zticha, máma o tom neví!"
Není tady
Puberta aneb deset rad pro rodiče
1. Pijte střídmě,leč pravidelně. Jedině tak lze přeít.
2. Mějte je přese vechno rádi.
3. Mluví-li s vámi, naslouchejte jim. Nemluví-li s vámi, nedoráejte.
4. Chvalte je. Neříkejte, e není zač, něco se vdycky najde. Hledejte!!!
5. Odpuste si řeči o tom, jací jste byli, kdy vám bylo čtrnáct. Byli-li jste lepí, co je komu do toho. Byli-li jste stejní, tak vidíte.
6. Buďte s nimi, stojí-li o to. Stojí-li o to, nestojíte si zas tak patně.
7. Dopřejte jim soukromí!
8. Tu a tam se porozhlédněte kde je máte. Co kdy po pátém rumu nemohou trefit domů.
9. Vězte, e kadá trampota má svou mez a i ta "vae" puberta jednou skončí.
10. Nezabíjejte je!!!
Není tady
Cilko, kam na to chodí ???????????
Není tady
Mám spoustu starých ertovných mailů..... uklízím pc, ví
Není tady
A já blbec utírám prach
Není tady
v půl jedný ráno??? Jsem zdravá, jsem zdravá, jsem zdravá.....
Není tady
Ne teď u tu čtu ty tvoje sdělení, bavím se a s napětím očekávám, kdy, jestli vůbec a v jakémstavu se mi ta moje zvířátka vrátí
Není tady
neboj, ty se vrátěj i kdybys nechtěla
Není tady
Já vím, nebo aspoň v to doufám
Není tady
nedoufej, oni přijdou úplně ok, nebo ko?
Dobrou noc....
Není tady
tak jak přily?
a co prach, doutíralas?
Není tady
:
holky take mam doma jedno takoveho o kterem je tady rec haha, 17leteho a snazim se prezit vypada to Cilko, ze bydlis i u nas.. jako to delas?? jsi ve vsech domacnostech, nasim prvotnim znakem je mp3 neustale na usich, kalhoty o 4 velikosti vetsi, totez mikina, rvouci Eminem a kdovikdo jeste ze vsech repraku, vypada jak drogovy dealer haha, cepici narazenou az na ocich, po ulici chodi za nami ne s nami, jestli s nami ovsem jde ze ctu si ted casto Co zivot dal a vzal od Betty McDonald, ta me vzdycky dostane, kapitoly o vychove dvou dospivajicich dcer.
Není tady
Přili.
Poslední dnes ve 12.45 a můj úasný pocit rodinné pospolitosti trval celých 45 minut a u zas začali odcházet
Prach dnes neutírám, "relaxuju" v kuchyni.
Moje četba na uklidněnou je Erma Bombecková, ten pocit, e to úplně stejně funguje i v Americe je úasný.
Upravil(a) savéla (7. 4. 2007 14:01)
Není tady
helenadbaq napsal(a):
:
holky take mam doma jedno takoveho o kterem je tady rec haha, 17leteho a snazim se prezit vypada to Cilko, ze bydlis i u nas.. jako to delas?? jsi ve vsech domacnostech, nasim prvotnim znakem je mp3 neustale na usich, kalhoty o 4 velikosti vetsi, totez mikina, rvouci Eminem a kdovikdo jeste ze vsech repraku, vypada jak drogovy dealer haha, cepici narazenou az na ocich, po ulici chodi za nami ne s nami, jestli s nami ovsem jde ze ctu si ted casto Co zivot dal a vzal od Betty McDonald, ta me vzdycky dostane, kapitoly o vychove dvou dospivajicich dcer.
To je tak uklidňující, e v tom nejsem sama, e je to vude stejný ... MP3 na uích mě přinutily ovládat dokonale znakovou řeč ... tedy né přesně tu, co uívají hluchoněmí, ale iroké spektrum gest, kterými se pokouím vyjádřit, co přesně po své pubertální dceři chci - nejčastěji sejmout sluchátka a ztlumit zvuk ...
McDonald a Bombeck čtu taky - na uklidněnou
Není tady
[Bomback neznam, musim to nekde schrastit take me zarazi siroke spektrum barev vyznavanych mym synem co se tyka obleceni.......cerna, seda, tmavemodra...takovej veselej haha, Miso uz si zkusila nekdy precist smsky psane pubertaky???Jakasi zkratkova rec, ktere nerozumim a radsi ani nechci. Joooo milackove to jsou, jen to rano otevre oci, uz me nasere
Upravil(a) helenadbaq (7. 4. 2007 18:54)
Není tady
helenadbaq napsal(a):
Joooo milackove to jsou, jen to rano otevre oci, uz me to nasere
mně taky.... plouí se to, heká to, kroutí se to.... jak by to celou noc skládalo uhlí...
Ale tuhle synek (starí pub) přiel a povídá: mně tááák děsně bolej kolena, ví ty klouby, mami.... říkám mu: no co chce, dyk u jsi stará páka, u stárne, za chvíli bude jako já.... jetě pár let a má artrozu.... Nestra mně, dyk jsem mladej, jetě nemůu stárnout!
Není tady
Holky ani nevíte, jak jste mi pomohly, hned se na toho svých "pubase" dívám jinak a nechci ho "zabít". Pite dál, a se navzájem podpoříme!!!!
Není tady
barvy oblečení máme taky zajímavý... vechno tmavý, khaki, černá, hnědá, tm. modrá...
koupit jinou barvu nedovolí..., ale moje červený trička se s velkou pravidelností nacházeji v její skříni... nechápu
Není tady
[haha taky napadite strida barvy ten tvuj milacek! pred velikonocemi jsem tomu memu dala neco malo penez aby si koupil neco na sebe (sama si netroufam) prinesl si domu triko........CERNE!!! uz to nemam silu komentovat, takze Jajo vydrz je nas vic.
Není tady
Na nohou pouze Adia rozněrované (léto - zima), s vydřenejma patama. Ale tyto jediné čitěné na povrchu.
Nejdůleitějí jsou vlasy - nehty pinavé nevaděj.
ICQ- Něco na způsob
cauwes :)des wendo posiky?
Fotr je wole Wypsychenej .ne:(
A dalí znaky, které si nepamatuju a nedokáu interpretovat
Není tady
nehty pinavé nevaděj.
Vy máte nehty? Syn má v 16 letech pořád okousané nehty jako by mu bylo pět. A nemůu s ním hnout, aby přestal. Taky jsem je kousala, ale kdy jsem začala ve kole psát na stroji a viděla tu hrůzu, tak jsem přestala. Podařilo se vám někomu odnaučit děcka kousat nehty?
Není tady
my máme nehty moná i čistý... černě nalakovaný
Není tady