29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte chcela bysom sa opytat...co by to asi mohlo byt..mam bolesti v krizoch uz ten tyzden a najviac to boli medzi tymi jamkami vzadu ako su tie stavce..mam to tam take opuchnute ...dalej ma boli brusko...a pravu stranu mam taku stvrdnutu...mam velke brusko ale to uz 3 mesiace take iste ...je mozne ze mam nieco s travenim...a mam dostat menzes ale uz tyzden mi meska ...pohlavny styk som nemala len ma priatel prstoval ..mozete mi poradit co to vsetko moze naznacovat?
Není tady
to može naznačovať len jedno - choď k lekárovi (ty nevieš čo ti je a MY to máme vedieť???) ani lekár nestanovuje takto diagnózu!
Není tady
ale ja som u toho doktora bola a zenska mi povedala ze maternicu mam v poriadku ..ale preco mam potom take bolesti v krizoch to neviem a preto som poziadala vas vstkych o pomoc ci sa tu nekto s nieci takym nestretol..
Není tady
keď máš opuchliny medzi stavcami (=obratle) choď k praktickému lekárovi a nie ku gynekológovi
Není tady
Kijka. my ti nemožeme pomocť naozaj, musíš k lekárovi a hotovo! Aj keby ti každý napísal to či ono, nemá to nijaký zmysel, potrebuješ vyšetrenie!
Není tady
bola si len u gyndy a povedala ze je vsetko v poriadku? hm. ale nie je vsetko v poriadku, preco nejdes k obvodnej a podobne? my tu nie sme lekari (poniektori mozno aj hej) ale vysetrenia a diagnozy sa nerobia cez internet... zatial veru nie.
Není tady