29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Někde jsem to četla, že porod se nespustí když tělo není připravené. Začíná na mě něco lést tak by mě to zajímalo. Vím, že některé maminky byly kolem porodu nemocné tak bych se jich na to ráda zeptala. Moc děkuju.
Není tady
Kleuš, neleze na Tebe náhodou porod??
Přeji Ti, aby to fakt nic nebylo, ať odrodíš v podhodě
Není tady
Ahoj Zuzi, kéž by to byl porod, ale chytla mě nějaká rýma a bolí mě svaly, klouby...cejtim to na takovou tu klasickou virozu bohužel. No a do toho si už přeju hrozně odrodit tudíž mě zajímá jestli to může nějak ovlivnit víš?
Díky a papa
Není tady
S tím Ti fakt neporadím. Můžu jenom držet pěstiky, ať Ti je líp.
Není tady
Kleo, ja jsem sla do porodnice na vyvolani, porod mi vyvolavali 4 dny a cely 4 dny sem tam chrchlala a frkala a nikdo mi nic nerekl, resp. dr mi rikala, ze prej to na porod nema vliv..
..jen bylo dost blby, ze sem rodila cisarem a pak kazdy zakaslani nebo frknuti pekelne bolelo..
zkus to vylezet a uvidis, bude dobre, preju pohodovej porod
Není tady
Kleo,já slyšela,že pokud je ti opravdu joooo blbě,tak tělo porod nespustí.Doufám,že to brzy vyležíš,aby jsi už mohla mít to svoje zlato brzy v náručí.Zatím hezky odpočívej,ať se uzdravíš a máš k porodu spoustu sil,pa Iva.
Není tady
Kleo, já měla to samé jako Majka, taky jsem šla na vyvolání a týden před tím jsem chrchlala a měla jsem ucpaný noc a v porodnici taky nikdo nic neříkal. Jen jsem pak trpěla já, protože jsem rodila císařem a když jsem se pak chtěla vysmrkat nebo zakašlat, tak mě fakt dost bolela jizva, ale to bylo jediné. A porod to myslím neoddálí...
Není tady
Kleo, já měla zánět průdušek, který mi začal už 14 dnů před termínem porodu a pořád se to zhoršovalo. V den termínu porodu jsem byla na kontrole a dr. mi předepsal ATB. Kašlala jsem, že jsem si říkala, že musím porodit každou chvilku a vytlačit dítě už jen tím, že je to takový tlak při tom kašli - ale ono pořád nic!! ani náznak porodu Za 4 dny jsem jela opět na kontrolu, to už mi bylo podstatně líp (ATB zabraly). Zavedli mi Prostin (tabletka na vyvoláví porodu) a divili se, že nemám ještě bolesti - že jsem byla otevřená jako bych měla celou noc bolesti (to asi ten kašel
). Za 3 hodiny jsem měla porozeno se všim všudy. Bylo to krutý, ale v pohodě jsem to udýchala, což bych před těma 4 dny absolutně nezvládla a nejspíš se udusila nebo skončila na císaři. Možná že se tělo opravdu bránilo porodit, když mi bylo tak hrozně. Naštěstí byl i rozumný dr. , že počkal s tím vyvoláním porodu až mi bylo trošku líp
Není tady
Ne spíše uspíší.
Pokud jste + - v termínu porodu, chřipka má spíše vliv na to, že odteče plodová voda a porod tím začne. Pokud ještě v termínu porodu nejste tak se chřipka na začátek porodu nikterak neprojeví.
Není tady
Stránky: 1