29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte jej doma? Jak slouží?
Neprodává ho náhodou nějaká mamina?
Není tady
Pupi, jestli myslis neco jako tohle http://www.batolata.cz/katalog.php?kategorie=1220 tak to my mame (tu ad uvadim jen jako priklad, aby jsme si to ujasnily ). POuzivala jsem to od 0-6 mesicu kazdy den a opravdu hodne. Malej v tom i spaval, bralaj sem si ho do kuchyne, na zahradu, na terasu, vsude. Nekdo pouziva autosedacku, tohle mi prijde prostornejsi, pohodlnejsi a prizpusobivejsi. Je dobre mit s tou hrazdickou s hrackama, s tim se mimi taky dost zabavi. Obcas do toho Jurajdu posadim i ted, ale to hrazdicka lita...
. Muzu doporucit, kdyz jsme zacinali s prikrmama tak v tom i papal. Prodavat ho zatim nebudem.
Není tady
my ted koupili to od fishera do 18kg, tak uvidime jak se prckovi bude v tom libit, je to i pro vetsi deti, tak obcas zkousim do toho posadit Aguli, ale ta je jak certik neposeda, bohuzel
Není tady
Pupí ahojky
je to rozhodně k nezaplacení, vřele doporučuju a koupili jsme ho na netu normál nový, asi za 1200,- rozhodně se ta investice vyplatí a tvé ruce to brzy ocení
Není tady
Je to dobrá věc, když potřebuješ něco rychle udělat, ale jak mě upozornila fyzioterapeutka ke které docházíme s malou, na záda miminka velmi škodlivé, takže, když, tak používat jen na dobu nezbytně nutnou!!!
Není tady
jé tak to jsem překvapená... já si ho pořídila proto, abych Matyldu nemusela dávat do autesadčky (vajíčka) to psali, že škodí, když je tam dítě dýl, ale o lehátku jsem to nikdy neslyšela. Každopádně my ho používali od 7 týdnů do půli roka a byla to věc, jak už tu mnoho zmínilo, k nezaplacení, než jsem si ho pořídila, měla jsem Maty POŘÁD na ruce, byla hodně uplakaná a lehátklo mi ušetřilo hódně práce
Není tady
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=4876080
my jsme si dneska koupili tady to. Nikolka ležela koukala se. Je fakt parádní!!!
Není tady
Pupíčku, přítel ho ve středu taky koupil od fresh prince, nebo tak nějak je ta značka a děti když nemůžou spát, tak v něm zaručeně usnou. Je vibrač ní a je to strašně uklidňuje a jelikož mám dvojčátka a když pláčou oba, tak je to k nezaplacení!!!
Samozřejmě to není na to, aby tam miminko leželo celý den, ale jinak si myslím, to není na závadu...
Není tady
Máme od CAMu a využívám ho do dnes.Když si potřebuji třeba dojít v klidu na záchod tak mu dám knížku posadím ho do lehátka a můžu se v klídku vyka...
Není tady
tak ted u nas o vikendu byla kamoska s 5 mesicnim prdolou a fakt se to vyuzilo, takze jsem rada ze ho mame:-)
Není tady
Holky, některá lehátka jsou i polohovatelná, že jo? Mám dojem, že jsem to u některého četla. To by nebylo špatné. Lukáškovi bude co nevidět 5.měsíců, takže už je na to taky asi pozdě. V autosedačce ho strašně nerada vidím, je tam chudák tak schbenej. Nevím, v čem ho budu krmit, ale asi v té autosedačce
Není tady
Haninko jestli planujes dalsi mimi tak si to lehatko kup a vyuzijes na dalsi. Na to krmeni je to fakt super a takto si zapatlas autosedajdu lehatko jde prese lip vyprat a hlavne autosedacku budes treba ten den potrebovat
Není tady
Babu napsal(a):
Haninko jestli planujes dalsi mimi tak si to lehatko kup a vyuzijes na dalsi. Na to krmeni je to fakt super a takto si zapatlas autosedajdu lehatko jde prese lip vyprat a hlavne autosedacku budes treba ten den potrebovat
A babuško, máš polohovatelné? Protože za chvíli bude Lukášek sedět, tak kdyby to šlo do sedu, mohl by v tom ještě nějakou dobu vydržet
Není tady
Hani,no já nevím jak dlouho ti tam teď malej bude chtít být. Natálka v tom byla strašně ráda,než zjistila,že se může zapřít nožkama a v tu ránu byla sjetá až na zemi
Sice to má pásy,ale ona se stejně zapírá,takže už to používáme opravdu jen na krmení a až budeme sedět,tak koupíme takovou tu židličku
A když vidím jak jde vše dopředu,tak až budeme mít druhý tak ty lehátka budou snad i mluvit
Není tady
tak to do 18kg je polohovatelne, bud na lezeni nebo kousek zvysene, ale je to dost vysoke, tak myslim ze se nozkama o zem nezapre
Není tady
No tak to asi teď opravdu nechám být a místo toho koupím pořádné chůvičky. Dostali jsme jako svatební dar vysílačky, na kterých je funkce hlídání dětí, ale vůbec se mě to nelíbí. Kolikrát jsem slyšela malého zakašlat a chůvička to vůbec nezaznamenala. Cucání ručiček tam vůbec slyšet nebylo. Na zjištění, že Lukášek dlouho brečí už to nepotřebuju, tak daleko od něho nechodím.
Holky máte chůvičky a jaké? Je slyšet i když se mimčo pohne? tenkrát si tady někdo chválil Philips, ale nevím jakej.
Založím asi nové téma.
Není tady
no nevim, neznam chuvicky ktere zachyti cucani palce, my mame chicco dvoucestne a jsme spokojeni, zakaslani zachyti a kdyz se pohne tak taky, zalezi jak moc citlive to je nastavene
Není tady
máme lehátko polohovatelné a teď z něj má Matoušek křesílko.Na našich www.matous.nasedite.net je ještě jako miminko v 04 květnu 3.měsíci hned na první stránce.Chůvičky máme Philips a jsem spokojená.Cucání palce nevím,Máťa si ho necucá,ale jak se hne,tak to slyším.
Není tady
Haní, já měla Philips. Abych byla upřímná, nevidím rozdíl mezi touhle značkou a čímkoliv jiným.
Philips jsem měla na doma a Senkor ( či co ) na chalupě. Naprosto stejné, žádný rozdíl, rozhodně Philips nebyl citlivější. Navíc, musím říct, že Philips chůvička nás opustila přesně týden po záruce. Senkor na chalupě stále jede. ( byl ovšem méně používán )
Teď mám i doma úplně obyč Senkor ( ve skříni etu - dárek ) za 450 v akci a bezva. Funguje v pohodě. Etu ( cca 1900 ) zatím nepoužívám, neb sousedka má nějak podobnou frekvenci, takže já i na tu dálku startovala i při pláči jejího dítěte a naopak.
Pokud Ti jde vyloženě o hodně citlivý přístroj, spíš bych asi hledala na netu, ev. zkusila tu chůvičku s kamerou. Ale s tou Ti neporadím, nemám.
Upravil(a) Eri (1. 4. 2007 23:00)
Není tady
Odkazy co tu byli mi neotevře tak nevím, jestli je to ono, ale my máme tohle http://www.funbaby.cz/eshop/na-doma/zid … tko-ocean/ a je to super, když vařím nebo něco dělám dám ji do toho a je klidná protože na mně vidí a kouká, mluvím na ni takže je to super věcička
Není tady