29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky.
Před nějakou dobou se mě tady na netu někdo ptal,jaké máme v HK plavání.Konečně jsem to zjistila,omlouvám se,že to trvalo,ale já na to samozřejmě zapomněla.Já plavu s Kačkou,plavání je buď doma ve vaně,paní přijde k vám domů.To je od 6-ti týdnů a trvá asi do 1/2 roku.Sami si řídíte,kolikrát si paní pozvete,my to měli po 14 dnech,tedy 2x do měsíce.Začali jsme plavat až ve třech měsících,protože toho mají hodně a nestíhají,takže je dobré tam zavolat hned po návratu z porodnice,pokud chcete začít hned.V 1/2 roce se začne chodit na bazén,ten je na Malém náměstí zezadu v hotelu u Královny Elišky.Na jednom kurzu se sejdou v mém případě 4 maminky,takže individuální přístup je pořád.Malému se to moc líbí,zatím máme koupených 5 lekcí v bazénu,uvidíme,jak to bude dál.A teď ceny:lekce doma ve vaně 200Kč + 30Kč dojezdné,v bazénu jedna lekce 200Kč,pokud si koupíte minimálně 3 lekce.A tady je pro zájemce telefonní číslo:777 279 701 p.Honzejková.
Není tady
Kdyby jste někdo chtěl, dávám kontakt na kamarádku co vede plavání s miminkama v bazénku v Hradci Králové.
Pavla Pospíšilová 724/771350
Není tady
Ahoj holky, na to jsem se asi ptala já. Až se malý narodí, tak bych ho chtěla zvykat na vodu. Asi teda začnu až na 1/2 roce přímo v bazénu.
Klaris prosím tě a to plavání je taky v hotelu u Královny Elišky? Nebo jinde?
Jinak vám moc děkuju!!!!!!!!!!!!
Není tady
Jé to nevím,ale myslím že ne, já HK moc neznám, ale když si ji zavoláš řekne ti co a jak a kde to přesně je.. Vím že plave s mimčama od 6týdnů doma ve vaně a od 3měsíců po prvním očkování v bazénku a je tam max 5maminek s dětmi.. Já začnu s malou jezdit do Hradce od září, teď doplaveme v Pardubicích a pak budeme jezdit k Páje , maj i stránky na netu, ale zaboha to nemůžu najít ani si vzpomenout
Není tady
Stránky: 1