Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 11. 11. 2011 17:48

Kačenka_Ř
♥♥-----
Web

Re: Kruhy v obilí

Zklamaná napsal(a):

ad. Kalik
ne Kačenko, jak tebe čtu, ty nemusíš mít obavu o to, že bys opakovala chyby druhých wink

Tak to si někdy v klidu nechám vysvětlit :-)

Není tady

#152 11. 11. 2011 19:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Kačenka_Ř napsal(a):

Kdyby měla čas a setkala se s lidmi s podobnými zájmy, bylo by velice zajímavé sledovat, jaké myšlenkové konstrukce by vznikly. A možná by i zpochybňovala vysvětlení své vnučky, protože vědci se, jak známo často pletou, že.

No tak v tom případě šup sem s ním - s tím člověkem, co mi vysvětlí dopodrobna a nezpochybnitelně, jak je to s těma kruhama!

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#153 12. 11. 2011 15:51

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

KačenkoŘ, 5.11. jsem ti posílala soukromou zprávu, že jsem ti z podpisu odstranila odkaz reklamního charakteru. Už ho tam máš zase. Píšu ti sem pro případ, že si neumíš přečíst soukromé zprávy. Bez dohody s majiteli fóra není přístupné si tu dělat reklamu na výdělečnou činnost. Odkaz už si sem prosím nedávej, děkuji za pochopení.

Ostatním se omlouvám za offtopic

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#154 13. 11. 2011 0:18

Kačenka_Ř
♥♥-----
Web

Ronja napsal(a):

KačenkoŘ, 5.11. jsem ti posílala soukromou zprávu, že jsem ti z podpisu odstranila odkaz reklamního charakteru. Už ho tam máš zase. Píšu ti sem pro případ, že si neumíš přečíst soukromé zprávy. Bez dohody s majiteli fóra není přístupné si tu dělat reklamu na výdělečnou činnost. Odkaz už si sem prosím nedávej, děkuji za pochopení.

Ostatním se omlouvám za offtopic

Aha, soukromá správa mi tam bliká dodnes, dokonce jsem ji zkoušela otevřít, ale její obsah byl až o stránku níž pod reklamním sdělením. Takže tímto se za tu svoji reklamu omlouvám. Od doby vložení na ni kliklo 15 lidí, ale ani to nebylo jejím účelem, zlepšuje to pozici ve vyhledávači.
No co, diskuse na téma paranormální jevy mě bavila a fakt jsem se snažila, aby moje příspěvky měly smysl, když už je u nich reklama. Mějte se pěkně, jdu spamovat třeba fórum o chovu činčil nebo o rekontrukcích verandy.

p.s. jestli někoho skutečně zajímaly věci, které jsem psala, dokáže si mě najít, nejsem neviditelná.

Upravil(a) Kačenka_Ř (13. 11. 2011 0:19)

Není tady

#155 14. 11. 2011 9:51

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Kačenko, věda je stejná pomůcka, jako jiná náboženství.. A jako každá pomůcka - má své limity. Je možné, že kruhy v obilí a jiné legrácky budeš moci pochopit, až když použiješ zase jinou pomůcku při svém vývoji v čase "o)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#156 14. 11. 2011 13:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Aneb, jak říká matka Coopreová svému geniálnímu synovi, který jí tvrdí, že "to není názor, ale hypotéza".
Ona odpovídá - "a to je zase TVŮJ názor" lol

Není tady

#157 14. 11. 2011 21:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

DaiTerr napsal(a):

Kačenko, věda je stejná pomůcka, jako jiná náboženství.. A jako každá pomůcka - má své limity. Je možné, že kruhy v obilí a jiné legrácky budeš moci pochopit, až když použiješ zase jinou pomůcku při svém vývoji v čase "o)

tummenupp
Dlouho jsem hledala tuhle jasnou formulaci stolt
Díky pussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#158 15. 11. 2011 10:46

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Kačenka_Ř napsal(a):

No co, diskuse na téma paranormální jevy mě bavila a fakt jsem se snažila, aby moje příspěvky měly smysl,

Snažila jsi se malo (hihi) vissla

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#159 16. 11. 2011 19:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Kačenko, tvoje zaujatost z tebe čiší na sto honů a přesvědčovat tě o alternativních výkladech nemá smysl. I kdybych tady předložil fotky mimozemšťanů, videa, tvořící kruhy, stejně bys neuvěřila, přece jenom i to není pro mnohé důkaz a najít dostatečný důkaz pro věšechny nejde. DaiTerr to napsal hezky. Jak vlastně víme, co víme? Nic nevíme, jen si myslíme, že víme smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#160 16. 11. 2011 21:29

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

...jak se říká - dnešní poznatky vědy jsou její zítřejší omyly smile Tím samozřejmě nechci shazovat práci vědeckých týmů

Není tady

#161 19. 11. 2011 18:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Pro zvídavé lidi bez předsudků sem hodím pěkné a podnětné video o nejenom volné energii a perspektivách v odvětví energetiky.

"NOVÝ SVĚT: Pokud ho chcete mít" - Konference Curych 10. - 12. 6. 2009
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … 12-6-2009/

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#162 19. 11. 2011 20:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Tady zase něco o antigravitaci či levitaci.

SK - Projekt Camelot: Interview s Ralphom Ringom (2006)
http://www.youtube.com/watch?v=19Tx8WWcmz0

Není tady

#163 29. 11. 2011 10:08

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Polemika s Einsteinem

VĚDA: Něco je cítit v éteru
http://neviditelnypes.lidovky.cz/veda-n … p_veda_wag

Není tady

#164 31. 1. 2012 22:40

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Na ViaSat History běží zajímavý seriál Utajená pravda. Díl 1. - Kruhy v obilí zde

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#165 28. 2. 2012 23:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Vzpomínáte si, jak jsem kdysi říkala, že mám dojem, že ty kruhy tvoříme my lidi - myšlenkama?
Tak takhle nějak jsem myslela smile
http://www.stream.cz/uservideo/664788-cukr-vs-zvuk

akorát, že místo vibrací zvuku by se jednalo o vibrace myšlenek.

Není tady

#166 29. 2. 2012 10:18

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, tyhle obrazce tvořené pomocí zvuku jsou celkem známé, nicméně vůbec se to nepodobá kruhům v obilí smile Tady se jedná jen o souměrné obrazce bez další vnitřní zakódované informace, bez oné "geniality", bez poselství. A jestli si to tvoříme sami? I to je možné, ale osobně mi to připadá málo pravděpodobné, nicméně to nevylučuji.

Není tady

#167 29. 2. 2012 10:42

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Kruhy v obilí se objevují převážně v Anglii, ale objevují se i jinde, i u nás. Například v roce 2011 se u nás objevilo tohle:
http://www.kruhy-v-obili.cz/wp-content/uploads/2011/07/283217_201958626519770_100001169011980_536599_5330644_n.jpg
http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=656

http://www.kruhy-v-obili.cz/wp-content/uploads/2011/07/201107-201-KOL3c9bf8_201427_8276373-1024x682.jpg
http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=852

Není tady

#168 16. 5. 2013 17:10

Adam Balka
♥♥-----

Seno už pěkně roste, brzo se objeví nějaké kruhy. Doufám, že se to nebude tutlat.

Není tady

#169 17. 5. 2013 12:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ono není co tutlat, nebo proč tutlat smile
Kruhy vzniklé v obilí se zveřejňují zde:

http://www.cropcircleconnector.com/

Není tady

#170 31. 7. 2013 17:08

Adam Balka
♥♥-----

Mno, trochu jsem si to pročetl a musím se přihlásit spíš k názorům slečny nebo paní Kačenky. Samozřejmě že řada protiargumentů, kterou jste ji špikovali v průběhu pečení měla taky svoji váhu, ale ruku do ohně dávám zejména za stanovisko, že příroda nedělá nic zbytečně, případně že příroda vždy dává přednost nejjednodušším a nejúpo*nějším řešním.
Onehdy jsem při hledání rady v oblasti zdraví přistál na fóru o brethariánství, sungazingu a různých opravdu hodně "alternativních" filozofiích. Osobně se k tomu stavím tak, že kdyby bylo možné přežívat jen dýcháním (bez jídla a pití), případně civěním přímo do slunce a čerpáním nějakých skrytých energií, pravděpodobně by dnešní dominantní život na této planetě - založený na uhlohydrátech a konzumaci uhlohydrátů - dávno zanikl a dal přednost životu, který by zvládl pasivně přijímat energii. Příroda si jasně a naprosto nekompromisně vybírá nejjednodušší řešení!

edit: nevíte, proč mi fórum cenzuruje slovo nejúpo*nější? Od slova úpo*ný?

druhý edit: opravdu jsem nepsal "ú_p_o_r_n_ý", ale "ú_s_p_o_r_n_ý!"

Upravil(a) Adam Balka (31. 7. 2013 17:11)

Není tady

#171 31. 7. 2013 22:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ty jsou letos zase krásný, Kaliku! A u nás už máme taky hezký, složitější.....

Není tady

#172 28. 8. 2013 22:00

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Adame, taky jsem si říkal, proč má člověk žaludek a střeba, když může místo energie z jídla přijímat vesmírnou energii. Došel jsem k tomu, že například oproti zvířatům máme vyšší úroveň vědomí, tedy i schopnosti si uvědomit svojí individualitu a máme možnost si zvolit, jestli jíst nebo ne a to tím, že se přenastavíme, naše vnímání, uvažování. Nejíst je možnost. Jíst jídlo je však základní program, vzorec, pro tuhle realitu a mají ho všichni od narození. Nejíst si můžeš zvolit. Možná že původně lidé dostali žaludek a střeva z důvodu možnosti smyslového požitku z jedení jídla, ale že to nebylo myšleno tak, že hlavní část energie máme přijímat z jídla. Prostě se to nějak zvrhlo smile

Není tady

#173 28. 8. 2013 22:07

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Ty jsou letos zase krásný, Kaliku! A u nás už máme taky hezký, složitější.....

Letošní mě moc nezaujaly a zdá se mi, že hodně z nich jsou podvody, protože se moc nepodobají těm z předchozích let.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí