Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 28. 10. 2011 16:36

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kruhy v obilí

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Bylo to docela prijemny, vid, haiel ? par
godlike

No....stejně jsem nepochňápila, co v té přírodě děla člověk va

Clovek je priroda? Jak jako? Za tim vsim neco je?

Ani tebe jsem teď nepochňápila smile Ale to mi nevadí, přesto mohu odpovědět. Člověk jako dílo přírody je "milým" důkazem toho, že ani Příroda není kdovíjak zručná tvořitelka. Jináč si člověka vysvětlit neumím.

Ještě jsem klikla na úpravu, abych slovo "milým" dala do uvozovek cool

Upravil(a) haiel (28. 10. 2011 16:39)

Není tady

#102 28. 10. 2011 16:38

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

A kdo říká, že nás stvořila příroda? wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#103 28. 10. 2011 16:41

haiel
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

A kdo říká, že tvořivá síla je něco, co stojí mimo přírodu? wink

Není tady

#104 28. 10. 2011 16:47

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

haiel napsal(a):

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

No....stejně jsem nepochňápila, co v té přírodě děla člověk va

Ani tebe jsem teď nepochňápila smile Ale to mi nevadí, přesto mohu odpovědět. Člověk jako dílo přírody je milým důkazem toho, že ani Příroda není kdovíjak zručná tvořitelka. Jináč si člověka vysvětlit neumím.

Ani ja Te nechnapu. va 

Ty si myslis ze vsechno pochazi z prirody ? Prirodu povazuju za neco co patri pouze do teto kulatoucke planety jmenem Zeme,tak me to nejak hlava ted nebere,jak to s tou prirodou myslis.
Proto jsem psala jestli to obili tam podupaly trpaslici.

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#105 28. 10. 2011 16:49

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Poceeeem Haiel co je tohle za trik? lol

Promin uz po nekolikate jsem preklepla tvuj nick na neco jineho tak jsem to prisla slusnoucce opravit wink

Upravil(a) Arcanum (28. 10. 2011 16:51)

Není tady

#106 28. 10. 2011 16:52

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Haiel míří k tomu, že vše co se stane, je součástí přírody, i když iniciátorem je třeba člověk, na to se skutečně nedá nic říct. Pak opravdu, že tvoří jen přírodní síla a nic než přírodní síla není smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#107 28. 10. 2011 16:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Ani tebe jsem teď nepochňápila smile Ale to mi nevadí, přesto mohu odpovědět. Člověk jako dílo přírody je milým důkazem toho, že ani Příroda není kdovíjak zručná tvořitelka. Jináč si člověka vysvětlit neumím.

Ani ja Te nechnapu. va 

Ty si myslis ze vsechno pochazi z prirody ? Prirodu povazuju za neco co patri pouze do teto kulatoucke planety jmenem Zeme,tak me to nejak hlava ted nebere,jak to s tou prirodou myslis.
Proto jsem psala jestli to obili tam podupaly trpaslici.

Aha, já už tě asi chňápu. Příroda je pro mne i vesmír nedohledný i Prima materia i Boží vůle, bez níž se ani lístek na stromě nepohne.
Kruhy v obilí vydupali trpaslíci a tvary sněhových vloček určují zase jiní trpaslíci. Naše současné poznání nám prozatím neumožňuje mezi trpaslíky přesně a fundovaně rozlišovat.

Není tady

#108 28. 10. 2011 16:58

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Poceeeem Haiel co je tohle za trik? lol

Promin uz po nekolikate jsem preklepla tvuj nick na neco jineho tak jsem to prisla slusnoucce opravit wink

Naštěstí jsem to neviděla. Ty jsi hajlovala? gloria

Jakej trik?? cool

Není tady

#109 28. 10. 2011 17:00

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Aha, já už tě asi chňápu. Příroda je pro mne i vesmír nedohledný i Prima materia i Boží vůle, bez níž se ani lístek na stromě nepohne.

Tak to potom jo. smile  Tohle me prave nejak neslo do kebule jak to myslis. wink

" Kruhy v obilí vydupali trpaslíci a tvary sněhových vloček určují zase jiní trpaslíci. Naše současné poznání nám prozatím neumožňuje mezi trpaslíky přesně a fundovaně rozlišovat. "

Ok. big_smile Umis videt trpasliky?

Není tady

#110 28. 10. 2011 17:00

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Haiel míří k tomu, že vše co se stane, je součástí přírody, i když iniciátorem je třeba člověk, na to se skutečně nedá nic říct. Pak opravdu, že tvoří jen přírodní síla a nic než přírodní síla není smile

Tak ted se me zavarej zavity.To asi nedam Kaliku. va

Není tady

#111 28. 10. 2011 17:01

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Jakej trik?? cool

Ty mafiansky brejle na me tak brejlej az jsem se lekla. lolwink

Není tady

#112 28. 10. 2011 17:02

haiel
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Chápeš, Kaliku, individuální vůli člověka jako jeho vlastní dílo, já jako dílo temných sil přírody. To není nic proti ničemu a je beztak statisticky dokázáno, že slunce vyjde každé ráno smile

Není tady

#113 28. 10. 2011 17:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Dyk jo Haiel, příroda je jen o silách. Nebo ještě jinak, příroda je o informaci, o vnesení informace do chaosu, což můžeš chápat třeba i jako "temnou sílu". Síla bez informace je však k ničemu. Ta informace je prvotní impuls k tvořivosti, stejně jako člověk něco vymyslí a pak to stvoří rukama smile

Není tady

#114 30. 10. 2011 20:54

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

................

Japa by né smile  Chodím je pozorovat, teda jejich produkci, i sem na babinet. Mám na mysli takové ty trpajzíky, co sedí lidem na rameni a ponoukají je  postojovat a názorovat. To je někdy moc zajímavé. Já mám taky takového trpaslíka, občas si chce pokecat s trpaslíkama ostatních diskutérů, tak se přihlásím a nechávám ho kecat. Taky mᚠtrpaslíka?

Není tady

#115 30. 10. 2011 21:16

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Arcanum napsal(a):

................

Japa by né smile  Chodím je pozorovat, teda jejich produkci, i sem na babinet. Mám na mysli takové ty trpajzíky, co sedí lidem na rameni a ponoukají je  postojovat a názorovat. To je někdy moc zajímavé. Já mám taky takového trpaslíka, občas si chce pokecat s trpaslíkama ostatních diskutérů, tak se přihlásím a nechávám ho kecat. Taky mᚠtrpaslíka?

Clovece Haiel to co ridi me postojovani a nazory, to nenazyvam trpaslikem.

Trpaslika si predstavuju jako prirodni bytost,energii prirody Zeme .

Není tady

#116 30. 10. 2011 21:40

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

Arcanum napsal(a):

................

Clovece Haiel to co ridi me postojovani a nazory, to nenazyvam trpaslikem.

Trpaslika si predstavuju jako prirodni bytost,energii prirody Zeme .

A mně je to zase čím dál víc jedno. V kategorizaci netělesných bytostí existují takové různorodosti a někdy i protichůdnosti, že jsem usoudila, že nezáleží na tom, jak to nazveš, ale jak to vnímᚠsmile Stejně neexistuje žádná jediná a obecně uznávaná škola....
A taky mi už nevadí, když mi není rozumět. To jsem se učila dlouho big_smile

Není tady

#117 30. 10. 2011 21:55

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

A mně je to zase čím dál víc jedno. V kategorizaci netělesných bytostí existují takové různorodosti a někdy i protichůdnosti, že jsem usoudila, že nezáleží na tom, jak to nazveš, ale jak to vnímᚠsmile Stejně neexistuje žádná jediná a obecně uznávaná škola....

Zvyraznene- jo to je jedna z tech tezsich lekci. big_smile
Ale kdyz si budu prat Ti rozumet,udelas pro to neco? wink

Kdyz jsem byla mala vnimala jsem prirodni bytosti v tom slova smyslu ze jsem citila jejich pritomnost v prirode (nevidela jsem je ale).

To co me vsak presahuj pri nazorovani to nejsou prirodni bytosti ,neboli neni to totez jako to co jsem jako dite vnimala. Neni to stejna zkusenost. smile

Upravil(a) Arcanum (30. 10. 2011 21:55)

Není tady

#118 30. 10. 2011 22:08

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

Zvyraznene- jo to je jedna z tech tezsich lekci. big_smile
Ale kdyz si budu prat Ti rozumet,udelas pro to neco? wink

Kdyz jsem byla mala vnimala jsem prirodni bytosti v tom slova smyslu ze jsem citila jejich pritomnost v prirode (nevidela jsem je ale).

To co me vsak presahuj pri nazorovani to nejsou prirodni bytosti ,neboli neni to totez jako to co jsem jako dite vnimala. Neni to stejna zkusenost. smile

Já vím smile  A vím taky, že víš, a proto ti nemusím složitě vysvětlovat, proč nazývám trpaslíkem něco, co není zvykem mezi trpaslíky řadit smile

Není tady

#119 31. 10. 2011 8:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Chápeš, Kaliku, individuální vůli člověka jako jeho vlastní dílo, já jako dílo temných sil přírody. To není nic proti ničemu a je beztak statisticky dokázáno, že slunce vyjde každé ráno smile

haiel,
zatím tě pobírám, na což jsem patřičně pyšná, ale teď nevím.... Proč temných?va

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#120 31. 10. 2011 22:54

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

haiel napsal(a):

KALIK napsal(a):

haiel,
zatím tě pobírám, na což jsem patřičně pyšná, ale teď nevím.... Proč temných?va

Pandoro,to s těmi temnými silami je necenzurovaná blbina, která mi poletovala okolo hlavy a nějak se vloudila na sklo vissla Uvedla bys mě do rozpaků, kdybys to pokládala za poctivou úvahu.
Nicméně pokusím se toho mého hrdobce nějak obhájit:  Člověk, který nenalezl svoji pravou vůli, se stává hříčkou  a nástrojem vůlí jiných.  Nežije tak, jak by chtěl a jak by mu slušelo.  To, co supluje úlohu vlastní vůle, by se dalo nazvat temnými silami. Protože nerozpoznanými.
To by šlo, ne? gloria

Není tady

#121 2. 11. 2011 12:00

Kačenka_Ř
♥♥-----
Web

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Dobrej den Drakova. big_smile

Muzou za to trpaslici? big_smile  Prirodni sily jako pochazejici z prirody?

Zdravím, Arkáňová smile Samozřejmě, že za to můžou trpaslíci z přírody. Ještě aby tak za to mohli trpaslíci z fabriky cool

Ok lol  a jak jsi na to prisla,ze to vede k silam z prirody? Pleas pleas. big_smile

Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu. Nadpřirozené vysvětlení jsou různé astrální projekce, mezidimenzionální vibrace, erupce čakrických energií nebo snaha o komunikaci vzdálené civilizace, (která většinou čeká na oběžné dráze se svými tisíci lodí a vylepuje na zastávkách MHD plakáty s árijským fešákem, který nás všechny miluje.)
Než mě někdo bude chytat za slovo, tak podle definice "přírody" nebo "přírodních procesů" vlastně i mohutné vibrace myšlenek Aštara Šerana mohou být přírodním působením. Tak jsem to ale nemyslela ;-)

Není tady

#122 2. 11. 2011 15:16

Iwett
♥♥-----

:

Kačenka_Ř napsal(a):

Arcanum napsal(a):

haiel napsal(a):

Zdravím, Arkáňová smile Samozřejmě, že za to můžou trpaslíci z přírody. Ještě aby tak za to mohli trpaslíci z fabriky cool

Ok lol  a jak jsi na to prisla,ze to vede k silam z prirody? Pleas pleas. big_smile

Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu. Nadpřirozené vysvětlení jsou různé astrální projekce, mezidimenzionální vibrace, erupce čakrických energií nebo snaha o komunikaci vzdálené civilizace, (která většinou čeká na oběžné dráze se svými tisíci lodí a vylepuje na zastávkách MHD plakáty s árijským fešákem, který nás všechny miluje.)
Než mě někdo bude chytat za slovo, tak podle definice "přírody" nebo "přírodních procesů" vlastně i mohutné vibrace myšlenek Aštara Šerana mohou být přírodním působením. Tak jsem to ale nemyslela ;-)

Prostě abstrakce big_smilebig_smilebig_smile, bez představivosti nic není možné a tady je možné vše!tummenupp

Upravil(a) Iwett (3. 11. 2011 18:52)

Není tady

#123 2. 11. 2011 15:37

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Kačenka_Ř napsal(a):

Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu.

.....ktere kolem sebe vidime i nevidime. Viz Tva slova,cituji : "Člověk skutečně vnímá jen zlomek reality, která ho obklopuje."  smile

Není tady

#124 3. 11. 2011 10:52

Kačenka_Ř
♥♥-----
Web

Arcanum napsal(a):

Kačenka_Ř napsal(a):

Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu.

.....ktere kolem sebe vidime i nevidime. Viz Tva slova,cituji : "Člověk skutečně vnímá jen zlomek reality, která ho obklopuje."  smile

Ano, ale od vnímání zbytku reality, který nevidíme, máme fyzikální metody a přístroje. Proto se realitě říká realita, protože změřené síly a procesy považujeme za reálné. Metody pro měření energií vznikaly na základě pozorování jejich působení na věci kolem nás. Magnetismus nevidíme, ale přišlo se na to, že vyvolává napětí na vodičích a otáčí dostatečně lehkými kovovými předměty - tak taky vznikly metody, jak magnetismus dokazovat nebo měřit. Pokud by existovaly síly působící na klasy pšenice, hledali bychom pravděpodobně energii, která je schopná na dálku působit na složité sacharidy a tímto způsobem bychom postupovali i při výrobě přístrojů.
motto: Příroda není záhadná. Záhady si vytváří člověk za hranicí svého chápání, přírodě je to ukradené.

Upravil(a) Kačenka_Ř (3. 11. 2011 10:53)

Není tady

#125 3. 11. 2011 22:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Kačenka_Ř napsal(a):

............

Ano, je to vždycky o předem dohodnuté terminologii - kam až budeme něčemu říkat "příroda" a odkud už "nadpřirozeno"  atp. smile  Sem ale většinou chodí ježibaby a trpaslíci a pro ně žádné nadpřirozeno neexistuje, pro ně je všechno přirozeno. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí