18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Bylo to docela prijemny, vid, haiel ?
No....stejně jsem nepochňápila, co v té přírodě děla člověk
Clovek je priroda? Jak jako? Za tim vsim neco je?
Ani tebe jsem teď nepochňápila Ale to mi nevadí, přesto mohu odpovědět. Člověk jako dílo přírody je "milým" důkazem toho, e ani Příroda není kdovíjak zručná tvořitelka. Jináč si člověka vysvětlit neumím.
Jetě jsem klikla na úpravu, abych slovo "milým" dala do uvozovek
Upravil(a) haiel (28. 10. 2011 16:39)
Není tady
A kdo říká, e nás stvořila příroda?
Není tady
KALIK napsal(a):
A kdo říká, e tvořivá síla je něco, co stojí mimo přírodu?
Není tady
haiel napsal(a):
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
No....stejně jsem nepochňápila, co v té přírodě děla člověkClovek je priroda? Jak jako? Za tim vsim neco je?
Ani tebe jsem teď nepochňápila Ale to mi nevadí, přesto mohu odpovědět. Člověk jako dílo přírody je milým důkazem toho, e ani Příroda není kdovíjak zručná tvořitelka. Jináč si člověka vysvětlit neumím.
Ani ja Te nechnapu.
Ty si myslis ze vsechno pochazi z prirody ? Prirodu povazuju za neco co patri pouze do teto kulatoucke planety jmenem Zeme,tak me to nejak hlava ted nebere,jak to s tou prirodou myslis.
Proto jsem psala jestli to obili tam podupaly trpaslici.
Není tady
haiel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Poceeeem Haiel co je tohle za trik?
Promin uz po nekolikate jsem preklepla tvuj nick na neco jineho tak jsem to prisla slusnoucce opravit
Upravil(a) Arcanum (28. 10. 2011 16:51)
Není tady
Haiel míří k tomu, e ve co se stane, je součástí přírody, i kdy iniciátorem je třeba člověk, na to se skutečně nedá nic říct. Pak opravdu, e tvoří jen přírodní síla a nic ne přírodní síla není
Není tady
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Clovek je priroda? Jak jako? Za tim vsim neco je?Ani tebe jsem teď nepochňápila Ale to mi nevadí, přesto mohu odpovědět. Člověk jako dílo přírody je milým důkazem toho, e ani Příroda není kdovíjak zručná tvořitelka. Jináč si člověka vysvětlit neumím.
Ani ja Te nechnapu.
Ty si myslis ze vsechno pochazi z prirody ? Prirodu povazuju za neco co patri pouze do teto kulatoucke planety jmenem Zeme,tak me to nejak hlava ted nebere,jak to s tou prirodou myslis.
Proto jsem psala jestli to obili tam podupaly trpaslici.
Aha, já u tě asi chňápu. Příroda je pro mne i vesmír nedohledný i Prima materia i Boí vůle, bez ní se ani lístek na stromě nepohne.
Kruhy v obilí vydupali trpaslíci a tvary sněhových vloček určují zase jiní trpaslíci. Nae současné poznání nám prozatím neumoňuje mezi trpaslíky přesně a fundovaně rozliovat.
Není tady
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Poceeeem Haiel co je tohle za trik?
Promin uz po nekolikate jsem preklepla tvuj nick na neco jineho tak jsem to prisla slusnoucce opravit
Natěstí jsem to neviděla. Ty jsi hajlovala?
Jakej trik??
Není tady
haiel napsal(a):
Aha, já u tě asi chňápu. Příroda je pro mne i vesmír nedohledný i Prima materia i Boí vůle, bez ní se ani lístek na stromě nepohne.
Tak to potom jo. Tohle me prave nejak neslo do kebule jak to myslis.
" Kruhy v obilí vydupali trpaslíci a tvary sněhových vloček určují zase jiní trpaslíci. Nae současné poznání nám prozatím neumoňuje mezi trpaslíky přesně a fundovaně rozliovat. "
Ok. Umis videt trpasliky?
Není tady
KALIK napsal(a):
Haiel míří k tomu, e ve co se stane, je součástí přírody, i kdy iniciátorem je třeba člověk, na to se skutečně nedá nic říct. Pak opravdu, e tvoří jen přírodní síla a nic ne přírodní síla není
Tak ted se me zavarej zavity.To asi nedam Kaliku.
Není tady
haiel napsal(a):
Jakej trik??
Ty mafiansky brejle na me tak brejlej az jsem se lekla.
Není tady
KALIK napsal(a):
Chápe, Kaliku, individuální vůli člověka jako jeho vlastní dílo, já jako dílo temných sil přírody. To není nic proti ničemu a je beztak statisticky dokázáno, e slunce vyjde kadé ráno
Není tady
Dyk jo Haiel, příroda je jen o silách. Nebo jetě jinak, příroda je o informaci, o vnesení informace do chaosu, co můe chápat třeba i jako "temnou sílu". Síla bez informace je vak k ničemu. Ta informace je prvotní impuls k tvořivosti, stejně jako člověk něco vymyslí a pak to stvoří rukama
Není tady
Arcanum napsal(a):
................
Ok. Umis videt trpasliky?
Japa by né Chodím je pozorovat, teda jejich produkci, i sem na babinet. Mám na mysli takové ty trpajzíky, co sedí lidem na rameni a ponoukají je postojovat a názorovat. To je někdy moc zajímavé. Já mám taky takového trpaslíka, občas si chce pokecat s trpaslíkama ostatních diskutérů, tak se přihlásím a nechávám ho kecat. Taky má trpaslíka?
Není tady
haiel napsal(a):
Arcanum napsal(a):
................
Ok. Umis videt trpasliky?Japa by né Chodím je pozorovat, teda jejich produkci, i sem na babinet. Mám na mysli takové ty trpajzíky, co sedí lidem na rameni a ponoukají je postojovat a názorovat. To je někdy moc zajímavé. Já mám taky takového trpaslíka, občas si chce pokecat s trpaslíkama ostatních diskutérů, tak se přihlásím a nechávám ho kecat. Taky má trpaslíka?
Clovece Haiel to co ridi me postojovani a nazory, to nenazyvam trpaslikem.
Trpaslika si predstavuju jako prirodni bytost,energii prirody Zeme .
Není tady
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
Arcanum napsal(a):
................
Ok. Umis videt trpasliky?Japa by né Chodím je pozorovat, teda jejich produkci, i sem na babinet. Mám na mysli takové ty trpajzíky, co sedí lidem na rameni a ponoukají je postojovat a názorovat. To je někdy moc zajímavé. Já mám taky takového trpaslíka, občas si chce pokecat s trpaslíkama ostatních diskutérů, tak se přihlásím a nechávám ho kecat. Taky má trpaslíka?
Clovece Haiel to co ridi me postojovani a nazory, to nenazyvam trpaslikem.
Trpaslika si predstavuju jako prirodni bytost,energii prirody Zeme .
A mně je to zase čím dál víc jedno. V kategorizaci netělesných bytostí existují takové různorodosti a někdy i protichůdnosti, e jsem usoudila, e nezáleí na tom, jak to nazve, ale jak to vnímá Stejně neexistuje ádná jediná a obecně uznávaná kola....
A taky mi u nevadí, kdy mi není rozumět. To jsem se učila dlouho
Není tady
haiel napsal(a):
A mně je to zase čím dál víc jedno. V kategorizaci netělesných bytostí existují takové různorodosti a někdy i protichůdnosti, e jsem usoudila, e nezáleí na tom, jak to nazve, ale jak to vnímá Stejně neexistuje ádná jediná a obecně uznávaná kola....
A taky mi u nevadí, kdy mi není rozumět. To jsem se učila dlouho
Zvyraznene- jo to je jedna z tech tezsich lekci.
Ale kdyz si budu prat Ti rozumet,udelas pro to neco?
Kdyz jsem byla mala vnimala jsem prirodni bytosti v tom slova smyslu ze jsem citila jejich pritomnost v prirode (nevidela jsem je ale).
To co me vsak presahuj pri nazorovani to nejsou prirodni bytosti ,neboli neni to totez jako to co jsem jako dite vnimala. Neni to stejna zkusenost.
Upravil(a) Arcanum (30. 10. 2011 21:55)
Není tady
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
A taky mi u nevadí, kdy mi není rozumět. To jsem se učila dlouhoZvyraznene- jo to je jedna z tech tezsich lekci.
Ale kdyz si budu prat Ti rozumet,udelas pro to neco?
Kdyz jsem byla mala vnimala jsem prirodni bytosti v tom slova smyslu ze jsem citila jejich pritomnost v prirode (nevidela jsem je ale).
To co me vsak presahuj pri nazorovani to nejsou prirodni bytosti ,neboli neni to totez jako to co jsem jako dite vnimala. Neni to stejna zkusenost.
Já vím A vím taky, e ví, a proto ti nemusím sloitě vysvětlovat, proč nazývám trpaslíkem něco, co není zvykem mezi trpaslíky řadit
Není tady
haiel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Chápe, Kaliku, individuální vůli člověka jako jeho vlastní dílo, já jako dílo temných sil přírody. To není nic proti ničemu a je beztak statisticky dokázáno, e slunce vyjde kadé ráno
haiel,
zatím tě pobírám, na co jsem patřičně pyná, ale teď nevím.... Proč temných?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
haiel napsal(a):
KALIK napsal(a):
haiel,
zatím tě pobírám, na co jsem patřičně pyná, ale teď nevím.... Proč temných?
Pandoro,to s těmi temnými silami je necenzurovaná blbina, která mi poletovala okolo hlavy a nějak se vloudila na sklo Uvedla bys mě do rozpaků, kdybys to pokládala za poctivou úvahu.
Nicméně pokusím se toho mého hrdobce nějak obhájit: Člověk, který nenalezl svoji pravou vůli, se stává hříčkou a nástrojem vůlí jiných. Neije tak, jak by chtěl a jak by mu sluelo. To, co supluje úlohu vlastní vůle, by se dalo nazvat temnými silami. Protoe nerozpoznanými.
To by lo, ne?
Není tady
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dobrej den Drakova.
Muzou za to trpaslici? Prirodni sily jako pochazejici z prirody?Zdravím, Arkáňová Samozřejmě, e za to můou trpaslíci z přírody. Jetě aby tak za to mohli trpaslíci z fabriky
Ok a jak jsi na to prisla,ze to vede k silam z prirody? Pleas pleas.
Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu. Nadpřirozené vysvětlení jsou různé astrální projekce, mezidimenzionální vibrace, erupce čakrických energií nebo snaha o komunikaci vzdálené civilizace, (která větinou čeká na oběné dráze se svými tisíci lodí a vylepuje na zastávkách MHD plakáty s árijským feákem, který nás vechny miluje.)
Ne mě někdo bude chytat za slovo, tak podle definice "přírody" nebo "přírodních procesů" vlastně i mohutné vibrace mylenek Atara erana mohou být přírodním působením. Tak jsem to ale nemyslela ;-)
Není tady
:
Kačenka_Ř napsal(a):
Arcanum napsal(a):
haiel napsal(a):
Zdravím, Arkáňová Samozřejmě, e za to můou trpaslíci z přírody. Jetě aby tak za to mohli trpaslíci z fabriky
Ok a jak jsi na to prisla,ze to vede k silam z prirody? Pleas pleas.
Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu. Nadpřirozené vysvětlení jsou různé astrální projekce, mezidimenzionální vibrace, erupce čakrických energií nebo snaha o komunikaci vzdálené civilizace, (která větinou čeká na oběné dráze se svými tisíci lodí a vylepuje na zastávkách MHD plakáty s árijským feákem, který nás vechny miluje.)
Ne mě někdo bude chytat za slovo, tak podle definice "přírody" nebo "přírodních procesů" vlastně i mohutné vibrace mylenek Atara erana mohou být přírodním působením. Tak jsem to ale nemyslela ;-)
Prostě abstrakce , bez představivosti nic není moné a tady je moné ve!
Upravil(a) Iwett (3. 11. 2011 18:52)
Není tady
Kačenka_Ř napsal(a):
Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu.
.....ktere kolem sebe vidime i nevidime. Viz Tva slova,cituji : "Člověk skutečně vnímá jen zlomek reality, která ho obklopuje."
Není tady
Arcanum napsal(a):
Kačenka_Ř napsal(a):
Ahoj, jenom tak na okraj - přírodní síly beru jako působení procesů a energií, které kolem sebe vidíme a jsou přírodního původu.
.....ktere kolem sebe vidime i nevidime. Viz Tva slova,cituji : "Člověk skutečně vnímá jen zlomek reality, která ho obklopuje."
Ano, ale od vnímání zbytku reality, který nevidíme, máme fyzikální metody a přístroje. Proto se realitě říká realita, protoe změřené síly a procesy povaujeme za reálné. Metody pro měření energií vznikaly na základě pozorování jejich působení na věci kolem nás. Magnetismus nevidíme, ale přilo se na to, e vyvolává napětí na vodičích a otáčí dostatečně lehkými kovovými předměty - tak taky vznikly metody, jak magnetismus dokazovat nebo měřit. Pokud by existovaly síly působící na klasy penice, hledali bychom pravděpodobně energii, která je schopná na dálku působit na sloité sacharidy a tímto způsobem bychom postupovali i při výrobě přístrojů.
motto: Příroda není záhadná. Záhady si vytváří člověk za hranicí svého chápání, přírodě je to ukradené.
Upravil(a) Kačenka_Ř (3. 11. 2011 10:53)
Není tady
Kačenka_Ř napsal(a):
............
Ano, je to vdycky o předem dohodnuté terminologii - kam a budeme něčemu říkat "příroda" a odkud u "nadpřirozeno" atp. Sem ale větinou chodí jeibaby a trpaslíci a pro ně ádné nadpřirozeno neexistuje, pro ně je vechno přirozeno.
Není tady