21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Rok 2006 byl docela bohatý na krásné formace.
Obrázky jsou linkované z přísluných stránek.
Není tady
Mě se to moc líbí, chodím se sem kochat, dokonce jsem si říkala, jestli bych neměla změnit profesi.
Nemá, Salve, jetě nějaké obrázky?
Nebo Marku?
Není tady
Pol,
bych se divila, e zrovna tobě by se tohle nelíbilo, vílo.
Je to krásný, ale - fakt to není nějaká úprava v PC???
Není tady
Jsou kouzelný! I kdy ty poslední dva - a najmě ten úplně na konci... Salvatore, nepobývá náhodou v Anglii? Ptám se proto, jestli neví, co se to děje.
Není tady
Tak nevím, jestli těma dvěma posledníma obrázkama chtěl básník říct: "Stavte raději pyramidy, bo ty paneláky a mrakodrapy vypadají příerně!" - anebo naopak ....
Ne - sorry, e si dělám srandu z váných věcí .
Samozřejmě jsou to krásné obrázky, té jsem měla tu čest něco podobného vidět na vlastní oči - v roce 2002 v Avebury.
Není tady
no Mío, mě u toho mrakodrapovýho napadlo toté, ale ten předtím mi připadá, jak řemdih, tak nevím...Kdyby nebyly z r.2006, myslela bych si, e ony mrakodrapy jsou něco jako otisk 11.září.
Není tady
anebo připomínka ... e jsme nepoučitelní
Není tady
já bych tak tvrdá nebyla - vdy si dobře pamatuju, e kdy jsem byla malá, byl na ivý tvory, přírodu a planetu vůbec docela jiný názor...a to má vlastně jen jedinou generaci.
Není tady
Já vím - jak řikávala moje babička "Svět se mění. My s přírodou bojovali a vy ji chcete chránit..."
Jene těch, kteří mají přehled o tom, co se děje, co by se mohlo dít, a co by bylo potřeba udělat do budoucna - těch je málo, a protoe si nejsou dostatečně jistí v kramflecích, nejsou ani na veřejnosti moc slyet. Slyet jsou předevím ti, kteří často nemají o věci ani páru, ale o to raději prezentují své neověřené dohady (čím kodí té první skupině). A toho vyuívá třetí skupina těch, kteří uvaují stylem "po mě potopa", a kteří odmítají řeit cokoliv, co negativně ovlivňuje jejich zisky. Tito lidé větinou mají přehled stejně jako ta první skupina, ale ke svým protiargumentům vyuívají hódně laické teze té druhé skupiny. A ve valné větině mají úspěch.
A veřejnost? Ta má pocit, e se něco děje, ikdy se v podstatě neděje nic. ivotní prostředí v ČR se nezlepilo díky nějakým ekologickým zásahům, ale díky radikálnímu útlumu průmyslu v důsledku hospodářských změn v 90. letech. Ale spotřeba se tu nezměnila, spí naopak. Znamená to tedy, e si tu spokojeně ijeme na úkor ivotního prostředí jiných zemí ... např. Číny.
Není tady
poletucha napsal(a):
Mě se to moc líbí, chodím se sem kochat, dokonce jsem si říkala, jestli bych neměla změnit profesi.
Nemá, Salve, jetě nějaké obrázky?
Nebo Marku?
Na internetu jsou celé seznamy těchto obrazců od různých průzkumníků. Přihoďte sem něco, nemám tolik času...
Není tady
Hani napsal(a):
Pol,
bych se divila, e zrovna tobě by se tohle nelíbilo, vílo.
Je to krásný, ale - fakt to není nějaká úprava v PC???
Úprava v PC to zajisté není, ledae ty mimozemské lodě si to nejdřív namalují ve svých PC a pak to vypálí tou mikrovlnkou co mají vespod...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Já vím - jak řikávala moje babička "Svět se mění. My s přírodou bojovali a vy ji chcete chránit..." Znamená to tedy, e si tu spokojeně ijeme na úkor ivotního prostředí jiných zemí ... např. Číny.
Anebo Čína na úkor naeho ivotního prostředí...?
Není tady
Kdy se u tak rozplýváme nad obrazci, zajímal by mne vá názor na to, kdo to dělá a proč.
Určitě můeme vyloučit důchodce Daveho a Dozyho v basebalových kiltovkách - mám za to, e by to nezvládli ani s motorovým prknem na ňůrce a tunama FastumGelu...
Není tady
Neumím si představit, e by to mohl někdo vyrobit - ne v tomhle měřítku a tak rychle. Myslím, e je vůbec nikdo nedělá, e se dělají samy, tak, jako kdy nasype třeba na blánu bubnu hladkou mouku a pak pod tím bubnem pustí muziku. a mouka dělá obrazce...vlastně počítač to taky dělá na muziku, e ano? Tak asi tak nějak.... synchronizované mylenky moná...nebo spí podvědomí, nebo dokonce nevědomí. Je jen logické, e se nejvíc objevují právě v Anglii. Ale ty druhé dva jsou opravdu znervózňující..
Není tady
Salvator napsal(a):
Kdy se u tak rozplýváme nad obrazci, zajímal by mne vá názor na to, kdo to dělá a proč.
Určitě můeme vyloučit důchodce Daveho a Dozyho v basebalových kiltovkách - mám za to, e by to nezvládli ani s motorovým prknem na ňůrce a tunama FastumGelu...
No, pokud přijmu mylenku, e obrazce nejsou dílem počítačového mága zde na Zemi , pak se nám logicky někdo (nebo něco) snaí něco sdělit způsobem, o kterém si myslí, e bychom jej mohli pochopit. Jene já to poselství tedy zatím nechápu. Ale ráda se, Salve, nechám poučit a pak si moná utvořím svůj názor na věc. Zatím ho, přiznávám, nemám.
Není tady
Salvator napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Já vím - jak řikávala moje babička "Svět se mění. My s přírodou bojovali a vy ji chcete chránit..." Znamená to tedy, e si tu spokojeně ijeme na úkor ivotního prostředí jiných zemí ... např. Číny.
Anebo Čína na úkor naeho ivotního prostředí...?
Kdepak, je to v nás a v naí nenasytnosti, my vytváříme poptávku a Číňané na ni čile a s úspěchem reagují... a protoe zákon poptávky tu stále jetě platí (čím nií cena, tím vyí poptávka), minimalizují náklady a kalou na ivotní prostředí. Prostě - kdyby neměly prostitutky zákazníky, nebyla by prostituce; kdyby lidé nečetli bulvár, nikdo by se nezalamoval s jeho vydáváním - je to ten samý princip ...
To by bylo téma na dlouhou diskuzi ... ale toho mám dost jinde - mezi tvé krásné kruhy se to tak nějak nehodí .
A jak vznikají? Nevím, neřeím to. Dlouho jsem přemýlela, jak by je někdo mohl vytvořit - jen tak, nepozorovaně, během noci - jestli člověk, nebo vzduné víry, nebo magnetismus.... Pak jsem jeden obrazec viděla na vlastní oči a od té doby to neřeím, protoe vím, e to nevyřeím .
Není tady
ja teda na tyhle kruhy verim, nejsem skeptik, ale mrknete na tu predposledni fotku. poradne. na ten kraj, kde jsou trochu videt stromy. neprijde vam to zvlastni? jako by nefungovala perspektiva. ten obrazec by mel byt trochu protahlejsi, trochu do dalky a ne tak rovnej, viditelnej jako zepredu, kdyz je to foceny tak bocne. ale kdyby to nekdo delal na pocitaci....
Není tady
Já na ně taky věřím, protoe vím, jak je spoluáci mého syna vytvářeli pomocí kůlu. provázku a itokého kotěte ukradeného ze koly.
Není tady
Takový, jako jsou ty nahoře???????? ................................
Není tady
Evi, PC fígl je moný, ale já viděla něco podobného ve skutečnosti ... ale je mi jedno, jestli je někdo dělal pomocí kůlu, provázku a prkna (ikdy tam to asi chtělo trochu důvtipnějí pomůcky) a svítil si na to baterkou nebo jestli je to dílo "vyích energií" ... můj obdiv to má tak jak tak.
Jen nevím, co na to sedláci, to selapaný se jim prý blbě sklízí .
Není tady
Při svých toulkách českým internetem jsem se dostala na stránky "vytvářečů" kruhů a jiných obrazců v obilí a pod. Adresu stránek u si bohuel nepamatuji.
Vyrábí si poměrně sloitá zařízení, vymýlí na počítačích obrazce a postupy...no ale přiznávají, e ne úplně vechna díla jsou jejich. Můou se prý ztrhat smíchy, kdy nějaký odborník ufolog ve zprávách stojí u "jejich" pole a vysvětluje, e to prostě musí být dílem mimozemským, protoe...
Není tady
jo, ty stranky sem taky kdysi cetla.
Miso, jasne, ale jak sem psala, vubec nejde o samotnej obrazec, ale o to jak vypada v souvislosti s temi stromy na kraji (u toho predposledniho obrazku). ten obrazec by musel byt trochu natocenej, jinak to neni mozny, podle me.
Není tady
a není to fuk? Jediný rozdíl vidím v tom, e na PC něco takového vytvoří v nezdravém prostředí a větinou při kafi a cigaretě, co se nikdy nemůe vyrovnat zdravému pohybu na čerstvém vzduchu pod hvězdnatou oblohou
Upravil(a) Mía Kulička (30. 8. 2007 14:37)
Není tady
U nás se kdysi objevily taky takové kruhy v obilí. To bylo vzrůo! Někdo dokonce, kdy stál přímo na oném místě, cítil prý takové divné mrazení.
Není tady