29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dušičko, moc s Verunkou gratulujeme k narození Markétky , ale vzali jste to holčičky docela hopem. Odpoledne ještě na bbinetu a najedou v osm večer je malá venku. Přejeme moc a moc zdravíčka pro vás obě....
Není tady
Dušičko, tak velikananánská gratulace Brzy se zotav a Markétce hodně zdravíčka a štěstí v životě
Není tady
Teda dusi jeste den pred tim jsi u nas v letnatkach rikala, jak vsechny holky z jarnatek rodi a ty mas jeste cas.... no ty jsi ho mela, ale Marketka si rekla, ze uz se jichce ven... Tak Vam obema holky gratuluju a at jste hlavne fit!!!
Není tady
Ahoj holky,
dneska jsme přijeli z porodnice. Malá nechtěla papat. Brzy napíšu referátek, ale nejdřív se musíme nějak doma zase zabydlet.
Všem moc moc moc děkuji za gratulace, jste holky moje zlatíčka.
Není tady
To je dobře, že už jste doma. Hezky si to všichni spolu doma užívejte.
Těšíme se na slohovku.
Není tady
Dušičko, to tak hrozně utelko... Nedávno jsi hlásila, že máš // a už jsi maminka!
Přeju ti,abys všechno zvládala s pohodou a nadhedem.
Není tady
Ahojky Dušičko a malá Markétko " Moc vám gratuluji a jste holky šikovný ,že jste už doma
Tak hodně zdravíčka ,lásky a pohody
Není tady
duší no tak sláva,že jste doma,ted už to bude v pohodě......tak at ti Markétka jen a jen roste a těším se,až uděláš její webík,abych se pokochola malou dušičkou:-))
Není tady
Není tady
masule napsal(a):
duší no tak sláva,že jste doma,ted už to bude v pohodě......tak at ti Markétka jen a jen roste a těším se,až uděláš její webík,abych se pokochola malou dušičkou:-))
Masulko, webík mám pod fotkou. dala jsem tam zatím tři fotečky Markétky jinak není čas
Není tady
Ahoj Duši taky ještě jednou moc a moc gratuluju a přeju Vám všem hodně zdraví!!!!Malá je nádherná!!!!!
Není tady
Jůůůůůů, to je nějakej fofr
, gratuluju a přeju hodně zdravíčka všem
Není tady
Přidáváme se ke spoustě gratulací!!! Hodně zdraví, lásky a štěstí a taky jarního sluníčka!!
Iva a Mireček
Není tady
I my se přidáváme ke gratulacím k narození holčičky
Není tady
jj dušičko už jsem si všimla:-) koukala jsem na ní je tak krásná a kluci jak se k ní mají to je nádherný.....tak at jste všichni v pohodě.
Není tady