Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 27. 3. 2007 12:19

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Společný čas s partnerem

Ahojky, venku svítí sluníčko, člověk hned všechno líp snáší a tak je asi nejlepší doba na moje dva dotazy.

* kolik času trávíte s partnerem (o víkendu / v týdnu)
* jak se osamostatnit a nebýt na partnerovi závislá a dokázat si užít odpoledne s kamarádkou bez neustálých myšlenek na něj (když beztak má taky svůj program. smile  )

Díky za tipy.

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#2 27. 3. 2007 12:20

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Re: Společný čas s partnerem

No tak to neporadím, já to mám přesně naopak wink

Jste spolu asi krátce, ne?

Není tady

#3 27. 3. 2007 12:25

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

dudlik jej, tak teď envím, co odpovědět. Na týden ti to neřeknu. u nás to funguje tak, že si jezdíme i naproti k práci, prostě doděláme a jsme spolu - samozřejmě, dkyž je to možné, víkendy spolu. když je nějaká akce - pánská nebo dámská jízda - tak nevím, já mám vždycky co na práci (buď konečně v klidu doma něco udělám nebo zmizím za přáteli, připravuji si věci do práce, obarvím si vlasy, čtu si, jdu na kolo, angličtina, fránina...toho je hodně) a když zmizím s holkama na kafe nebo s s nějakým kamarádem, tak přítel nemá problém se zabavit (sport, TV nebo taky hospůdka, tuhle i kutil ten kutil). Ale vesměs jsme kamarády prolnuli, takže kluci mne tahají i na fotbal (UF!). Kolik času, to asi nejde říct.....
A čím se  zabavit? my máme možná výhodu, že jsme si koníčkama docela sedli. takže prostě dělej něco, co tě baví (časák, knížka, procházka, nákup, domácí práce, sport, kafčo s kámoškou nebo nevím, tak něco....., věnuj se svým koníčkům).
Je, to bylo dlouhý psaní. yikesgloriastorstark

Upravil(a) Nety (27. 3. 2007 12:26)

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#4 27. 3. 2007 12:29

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Aquamarin - jsme spolu dva roky. Spíš až v poslední době nad tím přemýšlím víc, protože mi ty jeho pánské akce (i když jich je míň než úplně na začátku) nějak vadí. Začínám být majetnická gloria a to nechci. hjarta

Potřebuji se nějak přinutit k tomu, abych byla schopná se sama bavit, případně na něj až tak nebrát ohledy, což mi sám doporučuje. Prostě nečekat pořád na něj pořád doma. Doufám, že tušíte, jak to myslím. wink

Upravil(a) Zuzi79 (27. 3. 2007 12:30)

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#5 27. 3. 2007 12:30

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Tak to ti neporadím. Na začátku jsem měla něco podobného, a i když jsem byla na kafi u sestřenice, tak jsem byla jak na jehlách a vůbec jsem se nebavila. Ale pak to prostě samo a pozvolna odešlo. Ani nevím jak.

Není tady

#6 27. 3. 2007 12:37

Aqvamarín
♥♥♥♥---

zuzi, myslím, že tomu rozumím a asi i tuším ten důvod, proč Ti to vadí... Mám pár kamarádek, ktere jsou na tom podobně a skutečně je to jen o tom, že "když jeden někoho pronásleduje, ten druhý o to víc utíká... a naopak" Já byla vždycky spíš ta, která měla spoustu jiných zájmů a mí partneři o to víc potřebovali být se mnou, prostě jim tím pádem chyběl jakýsi typ jistoty, že je skutečně miluju, když bez nich dokážu bez problémů existovat. Necítíš se v tom vztahu náhodou nejistá?

Není tady

#7 27. 3. 2007 13:17

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Zuzíku, koukám, že máš nějaké těžší období, ale neboj, bude zase líp. pussa

A mrkni sem: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=15357 - velice podobné téma

Není tady

#8 27. 3. 2007 13:36

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

No, my s partnerem moc casu netravime - on dela kazdy den cca do 7, ja 3 dny v tydnu do 8, jsem rada, ze prijdu a padnu... Snazime se sejit aspon jednou pres tyden a pak o vikendech... Ale i tak je toho casu malo... Ja jsem na to zvykla, vzdycky jsem mela workoholiky, ale nerikam, ze by mi nevyhovovalo se videt casteji... hmm

cool

Není tady

#9 27. 3. 2007 15:27

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Zuzi79 napsal(a):

Ahojky, venku svítí sluníčko, člověk hned všechno líp snáší a tak je asi nejlepší doba na moje dva dotazy.

* kolik času trávíte s partnerem (o víkendu / v týdnu)
* jak se osamostatnit a nebýt na partnerovi závislá a dokázat si užít odpoledne s kamarádkou bez neustálých myšlenek na něj (když beztak má taky svůj program. smile  )

Díky za tipy.

1.) téměř 100%
2.) hormonální emoční závislost vyprchává do tří let... do té doby se to buď změní na lásku, zvyk, anebo vztah začne divergovat.

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#10 27. 3. 2007 15:51

♥♥-----

.

Upravil(a) Bí (8. 4. 2008 16:09)

Není tady

#11 27. 3. 2007 16:00

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

va Vztah začne divergovat???? to mi nahání husinu....to je jak zkouška z matiky smile ... ale vážně - s partnerem trávím cca 80% volného času (odhadem). Je-li někde sám za svou zábavou, dělám, co je mi libo. Někdy se věnuju dceři, jdeme se psem ven, jdu za kámoškou, čtu, učím se nebo třeba jen tak lenoším. Jde o to najít něco, co tě opravdu bude bavit, že nebudeš mít čas přemýšlet o partnerovi, který s tebou zrovna není.

Není tady

#12 27. 3. 2007 16:02

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo a taky je důležitý si najít nějaký koníčky, který člověk vykonává pořád. Ať má partnera, nebo nemá. Koníčky, kterých se nevzdává proto, aby byl k dispozici partnerovi wink (samozřejmě, že myslím, že platí "všeho s mírou"...nebo s Mírou? ... no, to asi ne.... tongue

Není tady

#13 27. 3. 2007 17:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja mám brušné/orientálne tance, ktoré by som si nenechala vziať ani za nič, a tam sa za mnou teda žiadnemuž neťahá big_smile ... Občas predvediem, čo som sa naučila, to áno, to má úspech, ale inak je to super ako náplň(nie výplň) voľného času... ktorého mám aj tak málo. A pri tanci zabudnem na celý svet, nielen na miláška...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 27. 3. 2007 18:02

Majla
♥♥♥♥---

Já s partnerem trávím jen víkendy a to asi tak 70% času. Vždycky jeden večer z víkendu jdeme ven buď společně, nebo oba zvláš´t. Já jdu tak jednou za měsíc s kamarádkama na dámskou jízdu.Protože se mi už všechny odstěhovaly pryč, tak častěj trávíme čas společně, se společnými přáteli.Důležitý je taky nesedět pořád společně doma, ale zajít mezi lidi, do kina, na výlet. Jinak protože se nevidíme často, tak se snažíme o víkendu co nejvíč užít. On má svoje koníčky, hraje fotbal, já si zas ráda čtu knížky, projedu se na kole, jsem s rodinou. Taky máme oba učení. Dřív jsem taky měla ty pocity, že spolu jsme málo, že je pořád s klukama, ale časem se to zlepšilo, taky vlastně nevím jak. No a taky jsem si uvědomila, že když budu pořád¨s ním a budu ho pronásledovat brzo mu polezu na nervy a to bych nechtěla. Navíc i když jsme pár každý musí mít něco svého, čas pro sebe. Když jsem s kamarádkama sice na něj myslím,ale řeknu si ať se baví, dlouho kamarády neviděl a pak bude zase příulnější ke mě, vyblbne se a myslím, že vztahu to prospěje. Aspoň cítí, že mu dávám volnost a to je hodně důležitý.Ale občas jsem taky majetnická, ne že ne, ale snažím se to nedávat najevo.

Není tady

#15 27. 3. 2007 18:52

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

no s manzou moc casu netravimeon vstava rano brzo ..do prace a vraci se kdyz ja jsem v praci nebo ve skole..... kdyz dojedu domu tak uz spinka hehe ...... spolu cas travime vetsinou doma..oba unaveni tongue...jinak volny cas... sama pro sebe..to je super,chodim plavat,s kamoskama na kafco a tak.a nemenila bych, s manzou jsme si vzacni,skoro vubec se nehadame ...proste super,najdi si konicky co te bavi
si myslim ze to asi prijde casem,ze zacatku jsem take s nim chtela byt nonstop( az mu to asi chudakovi lezlo na nervy hehe )

Není tady

#16 27. 3. 2007 19:00

LOVERKA
♥♥-----

Zuzi....no ak mam byt uprimna tak ja som ako kedy s mojim priatelom.......niekedy sme spolu aj mesiac a sme spolu denno denne,ale inak chodi do prace a to sa vidime tak asi na ten tyzden a potom je zase 10-15 dni prec.......niekedy sa dohodnem s kamaratkami, ze si vyrazime,ale taktiez aj ked som s nimi tak moje myslienky paria mojmu drahemu.......je to sice pekne,ale myslim si,ze je to scasti aj problem,lebo zistujem,ze sa strasne citovo nanho viazem a v pripade, ze sa nieco stane a my sa nahodou rozideme tak to bude velmi bolestive a tazke...........preto si myslim, ze je dobre chodit vonku raz za cas aj s priatelkami a trosku sa odviazat a zabavit a vypustit vsetky myslienky.......neude ho znamenat, ze ho nemilujes....

Všetko čo chceme je niekto kto nás bude počúvať.

Franklin P. Jones

Není tady

#17 27. 3. 2007 22:01

faf
♥♥♥♥♥♥-

No teda, zacinam byt sakramentsky rada, ze mam konicek, pri ktorom mozem travit tolko casu, ze sa zacne vzdy skor stazovat partner, ze sme malo spolu. lol

ale inak mam vztahove "spolubytie" nastavene na maximum, podla mna, ked sa dvaja maju radi, je normalne, ze su vela spolu. Na druhej strane, nie vzdy to z objektivnych pricin ide, ze ano, a na druhej strane, kazdy potrebuje aj svoj priestor... takze asi vsetko s mierou. smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#18 27. 3. 2007 22:17

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Já spí nechápu, proč by ses měla do něčeho nutit? Mě třeba nic mimo domov nebaví a jsem i tak spokojená, na netu nebo poslouchat hudbu, číst si, nepotřebuju u toho mít za zadkem chlapa. Ten můj vypadne na fotbal nebo s kamarády na pivo a to si začnu teprve užívat......  i když mi trvalo dlouho, než jsem na to přišla, můj partner (jsme spolu patnáct let) vždycky měl spoustu zájmů (tenis, fotbal) a mně přišlo, že taky musím mít zájmy když má on, zkusila jsem všechno-posilovnu, aerobic, plavání, vysedávání u kamarádek nebo v kavárně...... nakonec jsem zjistila, že si prostě vystačím sama a tak jednou za měsíc vyrazím s kámoškama.... nevadí mi spousta zájmů partnera a našla jsem si v tom tu krásu být doma sama, pustit si na plný prdy hudbu a číst bulvár... je to asi slaboduchý, ale užívám si samoty a sama doma se nejlíp odreaguju....  teď právě dorazil ze sálovky a vyžaduje moji společnost tak pa, jdu se mu věnovat (za celý dnešek to bude asi půlhoďka než usne lollol )

Není tady

#19 29. 4. 2007 19:44

olafio
♥♥♥----

Tak tohle mi něco připomíná holky a trošku vám všem závidím ... a co ty Zuzi, jak jsi to vyřešila?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí