Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 27. 3. 2007 11:04

anitaak
♥♥♥----
Registrovaný: 13. 9. 2006
Příspěvky: 189

Bůček

Mám nachystaný buček, bude se zelím a knedlíkem. Je ale krapet větší takže bude stačit půlka. Poradíte co s tou druhou?? Kromě namletí na řízky, karbenátky.. Prostě jak se dá ještě spotřebovat, děkuji.

Není tady

 

#2 27. 3. 2007 11:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Bůček

roláda?
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23537
http://zahrada-relax.blog.cz/0607/ladovo-buckova-rolada

ale to mas takmer to iste

Upravil(a) Oxi (27. 3. 2007 11:07)


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#3 27. 3. 2007 11:09

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Bůček


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#4 27. 3. 2007 11:24

kety
♥♥♥♥---
Registrovaný: 20. 10. 2006
Příspěvky: 433

Re: Bůček

A co třeba holandské řízky-bůček pomlít, osolit, přidat nastrouhaný eidam(na 40dkg bůčku 20dkg sýru) a vše zalít asi  2 dcl mléka. Nechat odležet 2 hod v chladnu a udělat placičky a obalovat jako řízky.

Není tady

 

#5 27. 3. 2007 11:57

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Bůček

kety:

anitaak napsal(a):

Kromě namletí na řízky, karbenátky..


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#6 27. 3. 2007 15:51

Ladie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2007
Příspěvky: 2242

Není tady

 

#7 27. 3. 2007 18:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: Bůček

a co třeba vrabci nebo kapsu...


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 

#8 28. 3. 2007 11:06

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 27. 3. 2007
Příspěvky: 12075

Re: Bůček

Vyzkoušejte třeba,,Bůčkovou tlačenku" dělávám ji často.Je dobrá teplá ke kaši,bramborám.Studenou ji dávám mužovi k svačině s okurkou.Nebo podle chuti.
Asi na 1kg bůčku 6 vajec, 4 PL hladké mouky, 4 PL strouhanky,2 ne celé PL Podravky,1 lžička grilovacího koření, a kdo má rád ostřejší tak chilli.Může se přidat okapaná Moravanka (okurku a cibulku na menší kousky nakrájet).Nechat trošku uležet.Podle potřeby dochutit. Dát do tlačenkového sáčku(prodávají v papírnictví) Dobře svázat oba konce a dát vařit do věětšího hrnce s vodou.Vařít tak 1 1|2hodiny.Zapoměla jsem maso nakrájet na kostičky. Dobrou chu


http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

 

#9 29. 3. 2007 14:13

kety
♥♥♥♥---
Registrovaný: 20. 10. 2006
Příspěvky: 433

Re: Bůček

ta bůčková tlačenka vypadá zajímavě, jen bych chtěla vědět, kdybych ji vařila v tlakovém hrnci, jak dlouho, aby se dovařila? 3/4 hodiny?

Není tady

 

#10 29. 3. 2007 14:28

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 5682

Re: Bůček

Uvařit, vykostit, nakrájet na "špalíky", natřít česnekem, obalit v paprice, zabalit do alobalu a nechat uležet v ledničce... rozbalit a sníst s chlebem a něčím "pikantním"... Je to lepší, než salám na sváču... Dá se to použít i do omelety a tak různě, ale studený je to fajn rychlovka, když "honí mlsná"... big_smile

Není tady

 

#11 2. 4. 2007 9:44

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 27. 3. 2007
Příspěvky: 12075

Re: Bůček

kety napsal(a):

ta bůčková tlačenka vypadá zajímavě, jen bych chtěla vědět, kdybych ji vařila v tlakovém hrnci, jak dlouho, aby se dovařila? 3/4 hodiny?

V tlakovém hrnci se to bude špatně vařit. Je to totiž delší váleček. Já to vařím ve větším hrnci na knedlíky a asi hodinu a půl.Pak ji nechám dodělat tak půl hoďky odstavenou,než voda schladne.Pokud jí chcete jíst teplou tak hned vyndat. Já to vyliju celé do dřezu nechám trošku okapat vodu,vyndám a opatrně rozříznu obal.


http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

 

#12 2. 4. 2007 9:55

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 27. 3. 2007
Příspěvky: 12075

Re: Bůček

Hellga napsal(a):

Uvařit, vykostit, nakrájet na "špalíky", natřít česnekem, obalit v paprice, zabalit do alobalu a nechat uležet v ledničce... rozbalit a sníst s chlebem a něčím "pikantním"... Je to lepší, než salám na sváču... Dá se to použít i do omelety a tak různě, ale studený je to fajn rychlovka, když "honí mlsná"... big_smile

Skuste uvařený bůček natřít kašičkou smíchanou z: Podle veliosti masa 2-3 PL papriky, podle chuti chilli, pepř, podravku,česnek(já prolisuju celou paličku) a teplý vývar z masa.Maso tím potřít zabalit do alobalu a nechat uležet je to výborný.
                                  Zdraví Bertinka:Dbig_smile


http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

 

#13 3. 4. 2007 17:55

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 29. 5. 2006
Příspěvky: 17017
Web

Re: Bůček

placičky z bůčku-fakt delikatesa!!!
půl kg bůčku-nakrájet na nudličky,2cibule,na měsíčky,4vejce,2lžíce solamylu,,1lžíce soli,zázvor, vegeta,worčestr,kmín,pepř,sl.paprika,sojovka.
storstarkVše smícháme,a necháme 2hod odpočinout, tvoří se placičky a opékají se. Já je peču na lívanečníku.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů