14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Mám nachystaný buček, bude se zelím a knedlíkem. Je ale krapet větí take bude stačit půlka. Poradíte co s tou druhou?? Kromě namletí na řízky, karbenátky.. Prostě jak se dá jetě spotřebovat, děkuji.
Není tady
roláda?
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23537
http://zahrada-relax.blog.cz/0607/ladovo-buckova-rolada
ale to mas takmer to iste
Upravil(a) Oxi (27. 3. 2007 11:07)
Není tady
http://recepty.vareni.cz/nakladany-buce … o-experta/
http://www.koreni.cz/recipes.php?rid=90 … 6bc72b7553
http://www.fazole.cz/go/varime/default.asp?recept=83
Není tady
A co třeba holandské řízky-bůček pomlít, osolit, přidat nastrouhaný eidam(na 40dkg bůčku 20dkg sýru) a ve zalít asi 2 dcl mléka. Nechat odleet 2 hod v chladnu a udělat placičky a obalovat jako řízky.
Není tady
kety:
anitaak napsal(a):
Kromě namletí na řízky, karbenátky..
Není tady
a co třeba vrabci nebo kapsu...
Není tady
Vyzkouejte třeba,,Bůčkovou tlačenku" dělávám ji často.Je dobrá teplá ke kai,bramborám.Studenou ji dávám muovi k svačině s okurkou.Nebo podle chuti.
Asi na 1kg bůčku 6 vajec, 4 PL hladké mouky, 4 PL strouhanky,2 ne celé PL Podravky,1 lička grilovacího koření, a kdo má rád ostřejí tak chilli.Můe se přidat okapaná Moravanka (okurku a cibulku na mení kousky nakrájet).Nechat troku uleet.Podle potřeby dochutit. Dát do tlačenkového sáčku(prodávají v papírnictví) Dobře svázat oba konce a dát vařit do věětího hrnce s vodou.Vařít tak 1 1|2hodiny.Zapoměla jsem maso nakrájet na kostičky. Dobrou chu
Není tady
ta bůčková tlačenka vypadá zajímavě, jen bych chtěla vědět, kdybych ji vařila v tlakovém hrnci, jak dlouho, aby se dovařila? 3/4 hodiny?
Není tady
Uvařit, vykostit, nakrájet na "palíky", natřít česnekem, obalit v paprice, zabalit do alobalu a nechat uleet v ledničce... rozbalit a sníst s chlebem a něčím "pikantním"... Je to lepí, ne salám na sváču... Dá se to pouít i do omelety a tak různě, ale studený je to fajn rychlovka, kdy "honí mlsná"...
Není tady
kety napsal(a):
ta bůčková tlačenka vypadá zajímavě, jen bych chtěla vědět, kdybych ji vařila v tlakovém hrnci, jak dlouho, aby se dovařila? 3/4 hodiny?
V tlakovém hrnci se to bude patně vařit. Je to toti delí váleček. Já to vařím ve větím hrnci na knedlíky a asi hodinu a půl.Pak ji nechám dodělat tak půl hoďky odstavenou,ne voda schladne.Pokud jí chcete jíst teplou tak hned vyndat. Já to vyliju celé do dřezu nechám troku okapat vodu,vyndám a opatrně rozříznu obal.
Není tady
Hellga napsal(a):
Uvařit, vykostit, nakrájet na "palíky", natřít česnekem, obalit v paprice, zabalit do alobalu a nechat uleet v ledničce... rozbalit a sníst s chlebem a něčím "pikantním"... Je to lepí, ne salám na sváču... Dá se to pouít i do omelety a tak různě, ale studený je to fajn rychlovka, kdy "honí mlsná"...
Skuste uvařený bůček natřít kaičkou smíchanou z: Podle veliosti masa 2-3 PL papriky, podle chuti chilli, pepř, podravku,česnek(já prolisuju celou paličku) a teplý vývar z masa.Maso tím potřít zabalit do alobalu a nechat uleet je to výborný.
Zdraví Bertinka:D
Není tady
placičky z bůčku-fakt delikatesa!!!
půl kg bůčku-nakrájet na nudličky,2cibule,na měsíčky,4vejce,2líce solamylu,,1líce soli,zázvor, vegeta,worčestr,kmín,pepř,sl.paprika,sojovka.
Ve smícháme,a necháme 2hod odpočinout, tvoří se placičky a opékají se. Já je peču na lívanečníku.
Není tady