Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 3. 2007 9:12

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Re: Už opravdu nevím,jak dál.Poradíte?

Ellischko taky jsem si to říkala,ale nakonec jsem ten krok udělala,vlastně jsme to chtěli oba,ale bylo spousta proti.U něj hlavně bydlení,u mě společné dluhy,které jsou ale psané na mě.První týden to bylo divné,potom jsem si začla připadat jako znovuzrozená a odlehčená.Najednou jsem dělala jen to,co chci já a teď jsem ráda.Dokonce si po rozchodu teď rozumíme víc než když jsme byli spolu. smile

Není tady

#27 27. 3. 2007 9:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jednou z lidských vlastností je ta, že člověk se někdy ke svým plánům upíná píliš, že přes ně nevidí realitu... stolt

Kali - to, že s někým chodíš - neznamená, že nejsi sám sad bohužel ! ...
U mě to není jenom o tom chození ... určitě se do mých vztahů promítá rodinná situace atd. atd. ... to tu nechci rozebírat !
Já to mám docela srovnané - jen se snažím El napsat i své pocity, aby se necítila, že je na tom tak jediná ! ...
Ono, kdyby nám to v podstatě asi nevyhovovalo ! ...  tak se to řeší !
Určitě co má dělat s našim sebevědomím, zázemím ... já nevím čím vším! ... rozhodně to není tak lehké, jak se to zdá.
A je to samozřejmě v nás, stejně tak jako v protějšku ... má to svůj důvod, příčinu i následek (bohužel)...

Nechápu ženy, co zůstavají s muži tyrany ... přitom bych řekla, že zde se také jedná o určitý druh psych.tyranie - že člověk vlastně uvěří tomu, že ta chyba je v něm, i když na venek 100 x řekne - NÉÉÉ, TO TAK NENÍ. Podvědomě je mu to podsouváno tak dlouho, až tomu sám uvěří ....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#28 28. 3. 2007 8:10

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Ellischko, tak co je nového ? ...

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí