29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ellischko taky jsem si to říkala,ale nakonec jsem ten krok udělala,vlastně jsme to chtěli oba,ale bylo spousta proti.U něj hlavně bydlení,u mě společné dluhy,které jsou ale psané na mě.První týden to bylo divné,potom jsem si začla připadat jako znovuzrozená a odlehčená.Najednou jsem dělala jen to,co chci já a teď jsem ráda.Dokonce si po rozchodu teď rozumíme víc než když jsme byli spolu.
Není tady
Jednou z lidských vlastností je ta, že člověk se někdy ke svým plánům upíná píliš, že přes ně nevidí realitu...
Kali - to, že s někým chodíš - neznamená, že nejsi sám bohužel ! ...
U mě to není jenom o tom chození ... určitě se do mých vztahů promítá rodinná situace atd. atd. ... to tu nechci rozebírat !
Já to mám docela srovnané - jen se snažím El napsat i své pocity, aby se necítila, že je na tom tak jediná ! ...
Ono, kdyby nám to v podstatě asi nevyhovovalo ! ... tak se to řeší !
Určitě co má dělat s našim sebevědomím, zázemím ... já nevím čím vším! ... rozhodně to není tak lehké, jak se to zdá.
A je to samozřejmě v nás, stejně tak jako v protějšku ... má to svůj důvod, příčinu i následek (bohužel)...
Nechápu ženy, co zůstavají s muži tyrany ... přitom bych řekla, že zde se také jedná o určitý druh psych.tyranie - že člověk vlastně uvěří tomu, že ta chyba je v něm, i když na venek 100 x řekne - NÉÉÉ, TO TAK NENÍ. Podvědomě je mu to podsouváno tak dlouho, až tomu sám uvěří ....
Není tady
Ahoj Ellischko, tak co je nového ? ...
Není tady