29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nováček mezi knězi sloužil svoji první mši a měl takovou trému, že skoro nemohl mluvit. Po mši se zeptal svého zkušenějšího kolegy, jaký byl jeho výkon. Ten mu odpověděl: "Když mám strach, že na kazatelně znervózním, postavím sklenici s vodkou vedle sklenice vody. Pokud cítím, že začínám být nervózní, usrknu si."
Další neděli se náš nováček zařídil podle rady svého kolegy. Na začátku kázání opět cítil trému, a tak se napil. Pak už bez problému jen mluvil a mluvil a mluvil. Po mši, při návratu do sakristie, našel na dveřích tyto poznámky:
1. Usrkni si vodky, nelokej ji.
2. Máme deset přikázání, ne dvanáct.
3. Bylo dvanáct učedníků, ne deset.
4. Ježíš byl pomazaný, ne namazaný.
5. Jakub vsadil svého osla, ne posla.
6. Ježíše Krista nenazýváme Jéžou K.
7. Otec, syn a duch svatý nejsou tata, junior a strašidlo.
8. David zabil Goliáše, nedal mu lekci, na kterou Goliáš do smrti nezapomene.
9. Kámen srazil Davida z jeho oslíka, ne oslíka z jeho Davida.
10. Svatému kříži se neříká "velký téčko".
11. Když rozlomil chléb při poslední večeři, Ježíš řekl: "Jezte, neb toto jest mé tělo." Neřekl: "Sežerte mě".
12. Panna Maria není "Mařka, co to nikdy nedělala."
13. Doporučené požehnání před jídlem není: "Číňan, Japonec, pitomec, díky Ti za ten dlabanec, ó Bože".
14. A hříšníci se posílají do pekla, ne do pr....
to Maxík: Každý preferuje jiný typ humoru - mně osobně připadá úroveň "vtipů" této kategorie opravdu hodně školní... Navíc jsem nepostřehla, jak souvisí s tématem onanie. Ale určitě se najde někdo, koho "velký téčko" rozesměje...
Není tady
Mimochodem - všimli jste si, že se tazatelka do této diskuze už nezapojila? Možná jí odradila "úroveň" a "odbornost" některých zdejších výroků :-(
Není tady
k tématu to sice není, ale vtip se mi líbí...pobaví mě pokaždé, když ho potkám
Není tady
Maya:
Upravil(a) Sweepe (20. 6. 2007 16:26)
Není tady
To mi připomíná ta scénka ze Švejka, jak byl na kázání v kostele
Není tady
maya napsal(a):
to Maxík: Každý preferuje jiný typ humoru - mně osobně připadá úroveň "vtipů" této kategorie opravdu hodně školní... Navíc jsem nepostřehla, jak souvisí s tématem onanie. Ale určitě se najde někdo, koho "velký téčko" rozesměje...
S tématem opravdu moc nesouvisí, ale mezi předchozí příspěvky snad zapadá, nebo ne?
A jestli to někomu vadí, tak sorry! Já jsem prostě takovej, že téma, věta nebo jen slovo ve mně asociuje vtípek ...
Maxík napsal(a):
maya napsal(a):
S tématem opravdu moc nesouvisí, ale mezi předchozí příspěvky snad zapadá, nebo ne?
A jestli to někomu vadí, tak sorry! Já jsem prostě takovej, že téma, věta nebo jen slovo ve mně asociuje vtípek ...
V pohodě, nemusíš se omlouvat. Já jsem zase taková, že někdy mám potřebu vyjádřit své (zcela subjektivní) mínění o tom, co mi připadá vtipné a co naopak poněkud jednoduché... Jinak nic ve zlým
Není tady
V jednoduchosti je krása
Není tady
Maxiku, musim rict, naprosto uprimne, slysela jsem uz hodne vtipu, ale tenhle by stal za to naucit se nazpamet!
Nasmala jsem se snad jako nikdy! A uroven vtipu a lidi bych rozhodne nijak neposuzovala, spis zalezi na smyslu pro humor. Jde prece o lidskost! A lidskosti se muze zasmat jakkoli vzdelanej, chytrej a premyslivej clovek...
Není tady
lepista napsal(a):
Co se týká onanie, nemusíme chodit daleko pro důkaz, že je to přirozená věc. I zvířata onanují, kdo z nás neviděl " šukajícího" pejska do polštářku?
kdyby do polštářku.. ještě se ti nestalo, že by ti nějaký pes obskočil nohu?
Není tady
Maxíkův vtip se mi líbí, nepohoršuju se nad tím, proč taky, zasmála jsem se tomu. Nikoho to nezesměšňuje.
A názor na onanii? Viděli jste Pupendo? Jak říká Míla Břečka (J. Dušek): " Onanovali všichni a kdo říká, že ne, ten to dělá dodnes."
Není tady
Modroočka napsal(a):
Maxíkův vtip se mi líbí, nepohoršuju se nad tím, proč taky, zasmála jsem se tomu. Nikoho to nezesměšňuje.
A názor na onanii? Viděli jste Pupendo? Jak říká Míla Břečka (J. Dušek): " Onanovali všichni a kdo říká, že ne, ten to dělá dodnes."
A když říkám,že jo,tak to nedělám?
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A názor na onanii? Viděli jste Pupendo? Jak říká Míla Břečka (J. Dušek): " Onanovali všichni a kdo říká, že ne, ten to dělá dodnes."A když říkám,že jo,tak to nedělám?
Když říkáš, že jo, tak to neděláš sama
Upravil(a) Helča (12. 8. 2007 10:29)
Není tady
Helča napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
A když říkám,že jo,tak to nedělám?
Když říkáš, že jo, tak to neděláš sama:par:
Zase těsně vedle!
Není tady
Těsně vedle to hóóóódně bolí.
Není tady
Modroočka napsal(a):
A před ním to řekl ještě Sigmund Freud
Onanie - kdykoliv jsem v noci sama
Církev, celibát a masturbace - Nedokážu posoudit, proč si ti lidé vybrali takový život a jak řeší své potřeby a touhy, protože jsem nikdy nebyla v jejich kůži, nemám jejich zkušenosti a mám asi i jinak seskládané hodnoty. Ale jedno vím jistě - neznám nikoho, kdo by šel na teologickou fakultu ze zištných důvodů, ale znám hodně idealistů, kteří byli po čase zklamáni - ani ne tak systémem, jako lidmi - jednotlivci.
Není tady
Nežli za ženštinami hampejznými se píditi, lépe jest sám sobě plodníkem svým řádně zatřásti!
(Jan Ámos Komenský)
Jak říká moje kamarádka, nejlepší orgasmus za celý manželství jsem vždycky měla, když jsem si to udělala sama.
Není tady
tak takhle bych dopadnout nechtěla
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jak říká moje kamarádka, nejlepší orgasmus za celý manželství jsem vždycky měla, když jsem si to udělala sama.
chudá holka ...
Není tady
Maxík napsal(a):
Nežli za ženštinami hampejznými se píditi, lépe jest sám sobě plodníkem svým řádně zatřásti!
(Jan Ámos Komenský)
Sa nezdal, tento učiteľ národov!!! Squellá osveta...
Není tady
vašek napsal(a):
Modroočka napsal(a):
chudá holka ...
Chudá na orgazmy, asi hlavne... inak môže kľudne byť bohatá... (alebo si myslel slovenské "chudá" - ako hubená???).
Není tady
vašek napsal(a):
Modroočka napsal(a):
chudá holka ...
Hmm asi dopadnu stejně..... doma zase nic
Není tady
vašek napsal(a):
Modroočka napsal(a):
chudá holka ...
Našla si milence a už má vystaráno.................
Není tady