29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
cau,
vedu urcitou protiargumentaci v cirkvi na tema onanie je hrich, dilo dablovo , pripadne tematiku sexualniho zivota knezich v celibatu.
Z doslechu vim, ze pri totalni absenci projevu sexuality dochazi k rozvoji neurotickych poruch, syndromu viny ci depresi.
Muze mne tu nejaky odbornik potvrdit tyto nazory?
Pripadne nekam presmerovat na webu?
Dekuji
Není tady
Jede jeptiška ve vlaku a přistoupí dáma v nádherném kožichu. Jeptiška zbloudivší z cest Páně a střídmosti se osmělí a zeptá se:
"Promiňte, ale prosím Vás, kolik stál ten krásný kožich?" Dáma se lehce pousměje:
"Jednu noc lásky..."
Dáma o něco později svlékne kožich a objeví se nádherný briliantový náhrdelník. Jeptiška, zvědavá, jak kostelní myš, zase nevydrží pokušení, které jí Bůh přichystal, a zeptá se na jeho cenu.
"Dvě noci lásky..." odpoví ona dáma.
Dáma si stáhne i rukavičky a na ruce má decentní, ale přesto nádherný prsten. Přidrzlá jeptiška dávno zbloudilá tisíce kilometrů od cest připravených Boží prozřetelností se zase ptá.
"To byly tři noci lásky," zní odpověď.
Večer jeptiška rozjímá ve své cele a ozve se zaťukání. Jeptiška se zamyslí a řekne k zavřeným dveřím: "Víte co, otče, .... jděte s těma svýma karamelkama do pr...!"
......
Jo, Maxiku, tvuj vtipek nadherne demonstruje situaci v cirkvi, ale mne zajima spise obroda Jezisova pisma a pravdy.......proto to sem pisu..........
Není tady
Moje životní krédo je " Každý extrém je škodilivý"
A úmyslná sexuální abstinence je extrém - tudíž to nemůže plodit nic dobrého.
Koneckonců, ty pokrtyce s církve, co se tváří jako polosvatí, kážou o morálce a pak se odkryje jejich skutečná tvář - známe že A v otázce sexu je příkladů dost a dost
Upravil(a) Santala (27. 3. 2007 8:47)
Není tady
evonox
tady asi moc žádného odborníka nenajdeš, povětšinou jsme tu laici
být tebou se spíš obrátím třeba emailem na nějakou erudovanou sexuologickou poradnu
Není tady
Taky nejsem odborník,ale být delší dobu bez...toho....tak je ze mě neurotická,cholerická saň!!!!!! ...
Není tady
masturbacia alebo autoerotika (teraz nemyslim na milovanie v aute) je podla mna uplne normalna, zdrava a prirodzena ludska cinnost, ktora nema ziadne skodlive dosledky a taktiez podla mojho nazoru rozhodnie nie je jediny dovod povazovat jej vykonavanie v sukromi za rozporuplne alebo nevhodne voci viere, rozhodne nie krestanskej, ani ziadnej inej s podobnym vyznamom. naopak, vyzyvam tymto vsetkych, aby sa nebranili prezivaniu peknych pocitov... zahodte stud, nehanbite sa sami pred sebou, neochudobnujte sa o krasne veci. nie je na to jediny dovod... bude sa vam zit ovela pokojnejsie a prijemnejsie.
Není tady
Církev je prohnilá instituce, ty toho namelou jen aby lidem zblbly hlavu. Sex je naprosto přirozená potřeba a to i v případě sám sobě.... . Já bych tyhle církevní žvanily poslala na práci do dolů, aby taky konečně jednou dělali něco užitečného
.
lvice napsal(a):
Církev je prohnilá instituce, ty toho namelou jen aby lidem zblbly hlavu. Sex je naprosto přirozená potřeba a to i v případě sám sobě....
. Já bych tyhle církevní žvanily poslala na práci do dolů, aby taky konečně jednou dělali něco užitečného
.
do bane hadam radsej nie, ti prevelebni paprdovia v zivote poriadne nedrzali cakan v ruke, to by bolo viac skody ako uzitku... sorry, nechcem sa nikoho dotknut, naozaj. viem, su aj vynimky... ja som krsteny krestan, vychovany v krestanskej rodine, este pred mozno 10 rokmi som aj chodil do kostola... proste som prisiel na to ze mi to nic nehovori. len mi v tejto suvislosti nie je jasne, ako moze niekto niekomu rozpravat o tom ako vnimat sex a vychovavat deti, ked to sam nerobi - takze o tom prd vie...
Není tady
Corele, ono je z historie známo, že zrovna církevní činitelé rozhodně v celibátu nežili...... Myslím, že celibát je jeden z mnoha nesmyslů, kterou církev vymyslela.
celibát vymyslel Ježíš
Není tady
Celibát církev zavedla kvůli majetku-a jeho dědění.Nejsou děti,není manželka-farářův majetek připadne církvi.Prosté a jednoduché.
Není tady
Mně se zase líbí ta jejich kázání, jak je homosexualita fůj a bléé a pak se sami zamilují do chlapa, který je sexuálně přitahuje. Není to padlý na hlavu?
Není tady
Me napsal(a):
Celibát církev zavedla kvůli majetku-a jeho dědění.Nejsou děti,není manželka-farářův majetek připadne církvi.Prosté a jednoduché.
To je pravda. Ale pak to dopadá tak, že staří představení obtěžují malý chlapečky....
Není tady
lvice napsal(a):
Corele, ono je z historie známo, že zrovna církevní činitelé rozhodně v celibátu nežili...... Myslím, že celibát je jeden z mnoha nesmyslů, kterou církev vymyslela.
ale ved jasne ze takych pripadov bolo je a bude... ale nemozeme vsetkych, ani vacsinu hadzat do jedneho vreca. urcite je skrytch uchlakov medzi knazmi a duchonymi viac nez dost... je to dobry sposob ako svoje uchylky zamaskovat. ale vo vseobecnosti, odhliadnuc od tychto pripadov si urcite stojim za svojim. v kazdom pripade sa bavme o autoerotike, nie o knazoch, nechcel som odklonit temu.
Není tady
KALIK napsal(a):
celibát vymyslel Ježíš
To je asi pěkná blbost! Spíše nějakej trouba pár set let po něm!? Podle některých teorií byl ženatej s Máří Magdalénou ...
Ale možná se mýlím, nejsem znalec ...
Onanie je jedním ze způsobů uvolňování sexuální energie a také metodou, kterak zjistit, co se mi líbí, co mám ráda. A navíc když partner není po ruce, je to ideální metoda, jak si "udělat dobře". . Sex je přirozená součást života a onanie jako jeden z jeho způsobů také. Můj názor
......
Jak často onanujete?
Není tady
Když mám chuť
Já se neptal kdy, ale jak často
Není tady
Několikrát týdně. I několikrát denně (to hlavně, když koukám na erotický film a jsem u toho SAMA). S partnerem občas.
Není tady
sam len ked je frajerka dlhsie prec, povedzme par dni. ale vzajomna onania je u nas uplne beznou praktikou.
Není tady