Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 3. 2007 21:23

evonox
♥♥-----

Onanie

cau,
vedu urcitou protiargumentaci v cirkvi na tema onanie je hrich, dilo dablovo big_smile, pripadne tematiku sexualniho zivota knezich v celibatu.
Z doslechu vim, ze pri totalni absenci projevu sexuality dochazi k rozvoji neurotickych poruch, syndromu viny ci depresi.
Muze mne tu nejaky odbornik potvrdit tyto nazory?
Pripadne nekam presmerovat na webu?
Dekuji

Není tady

#2 26. 3. 2007 22:17

Maxík
Host

Re: Onanie

Jede jeptiška ve vlaku a přistoupí dáma v nádherném kožichu. Jeptiška zbloudivší z cest Páně a střídmosti se osmělí a zeptá se:
"Promiňte, ale prosím Vás, kolik stál ten krásný kožich?" Dáma se lehce pousměje:
"Jednu noc lásky..."
Dáma o něco později svlékne kožich a objeví se nádherný briliantový náhrdelník. Jeptiška, zvědavá, jak kostelní myš, zase nevydrží pokušení, které jí Bůh přichystal, a zeptá se na jeho cenu.
"Dvě noci lásky..." odpoví ona dáma.
Dáma si stáhne i rukavičky a na ruce má decentní, ale přesto nádherný prsten. Přidrzlá jeptiška dávno zbloudilá tisíce kilometrů od cest připravených Boží prozřetelností se zase ptá.
"To byly tři noci lásky," zní odpověď.
Večer jeptiška rozjímá ve své cele a ozve se zaťukání. Jeptiška se zamyslí a řekne k zavřeným dveřím: "Víte co, otče, .... jděte s těma svýma karamelkama do pr...!"

#3 26. 3. 2007 22:19

Snezenka
Host

lol lol lol ......

#4 26. 3. 2007 22:23

evonox
♥♥-----

Jo, Maxiku, tvuj vtipek nadherne demonstruje situaci v cirkvi, ale mne zajima spise obroda Jezisova pisma a pravdy.......proto to sem pisu..........

Není tady

#5 27. 3. 2007 8:46

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Moje životní krédo je " Každý extrém je škodilivý"

A úmyslná sexuální abstinence je extrém - tudíž to nemůže plodit nic dobrého.

Koneckonců, ty pokrtyce s církve, co se tváří jako polosvatí, kážou o morálce a pak se odkryje jejich skutečná tvář - známe že lol A v otázce sexu je příkladů dost a dost usch

Upravil(a) Santala (27. 3. 2007 8:47)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#6 28. 3. 2007 11:31

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

tummenupp Tady není co dodat vystihla jsi to přesně wink

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#7 28. 3. 2007 11:33

janica
♥♥♥♥♥♥-

evonox
tady asi moc žádného odborníka nenajdeš, povětšinou jsme tu laici
být tebou se spíš obrátím třeba emailem na nějakou erudovanou sexuologickou poradnu

Není tady

#8 28. 3. 2007 12:06

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Taky nejsem odborník,ale být delší dobu bez...toho....tak je ze mě neurotická,cholerická saň!!!!!! mad...lollol

Není tady

#9 28. 3. 2007 13:14

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

masturbacia alebo autoerotika (teraz nemyslim na milovanie v aute) je podla mna uplne normalna, zdrava a prirodzena ludska cinnost, ktora nema ziadne skodlive dosledky a taktiez podla mojho nazoru rozhodnie nie je jediny dovod povazovat jej vykonavanie v sukromi za rozporuplne alebo nevhodne voci viere, rozhodne nie krestanskej, ani ziadnej inej s podobnym vyznamom. naopak, vyzyvam tymto vsetkych, aby sa nebranili prezivaniu peknych pocitov... zahodte stud, nehanbite sa sami pred sebou, neochudobnujte sa o krasne veci. nie je na to jediny dovod... bude sa vam zit ovela pokojnejsie a prijemnejsie.

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#10 28. 3. 2007 14:15

Nick3594
Host

Církev je prohnilá instituce, ty toho namelou jen aby lidem zblbly hlavu. Sex je naprosto přirozená potřeba a to i v případě sám sobě.... smile. Já bych tyhle církevní žvanily poslala na práci do dolů, aby taky konečně jednou dělali něco užitečného dumbom.

#11 28. 3. 2007 14:30

corel
♥♥♥♥---

lvice napsal(a):

Církev je prohnilá instituce, ty toho namelou jen aby lidem zblbly hlavu. Sex je naprosto přirozená potřeba a to i v případě sám sobě.... smile. Já bych tyhle církevní žvanily poslala na práci do dolů, aby taky konečně jednou dělali něco užitečného dumbom.

do bane hadam radsej nie, ti prevelebni paprdovia v zivote poriadne nedrzali cakan v ruke, to by bolo viac skody ako uzitku... sorry, nechcem sa nikoho dotknut, naozaj. viem, su aj vynimky... ja som krsteny krestan, vychovany v krestanskej rodine, este pred mozno 10 rokmi som aj chodil do kostola... proste som prisiel na to ze mi to nic nehovori. len mi v tejto suvislosti nie je jasne, ako moze niekto niekomu rozpravat o tom ako vnimat sex a vychovavat deti, ked to sam nerobi - takze o tom prd vie...

Není tady

#12 28. 3. 2007 14:38

Nick3594
Host

Corele, ono je z historie známo, že zrovna církevní činitelé rozhodně v celibátu nežili...... Myslím, že celibát je jeden z mnoha nesmyslů, kterou církev vymyslela.

#13 28. 3. 2007 14:39

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

celibát vymyslel Ježíš wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#14 28. 3. 2007 14:44

Me
♥♥♥♥♥♥-

Celibát církev zavedla kvůli majetku-a jeho dědění.Nejsou děti,není manželka-farářův majetek připadne církvi.Prosté a jednoduché.

Není tady

#15 28. 3. 2007 14:45

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mně se zase líbí ta jejich kázání, jak je homosexualita fůj a bléé a pak se sami zamilují do chlapa, který je sexuálně přitahuje. Není to padlý na hlavu? roll dumbom

Není tady

#16 28. 3. 2007 14:46

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

Celibát církev zavedla kvůli majetku-a jeho dědění.Nejsou děti,není manželka-farářův majetek připadne církvi.Prosté a jednoduché.

To je pravda. Ale pak to dopadá tak, že staří představení obtěžují malý chlapečky.... yikes

Není tady

#17 28. 3. 2007 14:56

corel
♥♥♥♥---

lvice napsal(a):

Corele, ono je z historie známo, že zrovna církevní činitelé rozhodně v celibátu nežili...... Myslím, že celibát je jeden z mnoha nesmyslů, kterou církev vymyslela.

ale ved jasne ze takych pripadov bolo je a bude... ale nemozeme vsetkych, ani vacsinu hadzat do jedneho vreca. urcite je skrytch uchlakov medzi knazmi a duchonymi viac nez dost... je to dobry sposob ako svoje uchylky zamaskovat. ale vo vseobecnosti, odhliadnuc od tychto pripadov si urcite stojim za svojim. v kazdom pripade sa bavme o autoerotike, nie o knazoch, nechcel som odklonit temu.

Není tady

#18 28. 3. 2007 20:54

Maxík
Host

KALIK napsal(a):

celibát vymyslel Ježíš wink

To je asi pěkná blbost! Spíše nějakej trouba pár set let po něm!? Podle některých teorií byl ženatej s Máří Magdalénou ... tillfreds
Ale možná se mýlím, nejsem znalec ... godlike

#19 29. 3. 2007 8:49

Nick3594
Host

Onanie je jedním ze způsobů uvolňování sexuální energie a také metodou, kterak zjistit, co se mi líbí, co mám ráda. A navíc když partner není po ruce, je to ideální metoda, jak si "udělat dobře". big_smile. Sex je přirozená součást života a onanie jako jeden z jeho způsobů také. Můj názor big_smile......

#20 29. 3. 2007 8:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jak často onanujete?

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#21 29. 3. 2007 9:40

Nick3594
Host

Když mám chuť reta

#22 29. 3. 2007 9:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já se neptal kdy, ale jak často wink

Není tady

#23 29. 3. 2007 10:31

Marionka
♥♥-----

Několikrát týdně. I několikrát denně (to hlavně, když koukám na erotický film a jsem u toho SAMA). S partnerem občas.

Není tady

#24 29. 3. 2007 10:44

corel
♥♥♥♥---

sam len ked je frajerka dlhsie prec, povedzme par dni. ale vzajomna onania je u nas uplne beznou praktikou.

Není tady

#25 29. 3. 2007 11:25

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Nikdy tongue

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí