29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Wink..je to naprosto jednoduché..psala jsem ,že ex bydlí jinde.Takže má svůj život.na barák mi nicnnedává ani na opravy.Já schovávám všechny účty ,atˇmám doklady při případném prodeji nebo výplatě.Barák bez mého svolení prodat nemůže a děti se stěhovat nechtějí,takže prodej tak 5 let ještě nebude,než kluci dostudujou nebo budou mít svůj život.To víš ,že by se mu hodila půlka peněz z baráku..tlačí na něj jeho nová..Ale psala jdsem ,že je v tom ještě firma..není to prostě jednoduché.Když není možná domluva zbývá jen soudní žaloba a tu já dávat nebudu.Platila jsem rozvod a nebyla to žádná levná sranda.Soud to znamená advokát a ,hodně stání a taky hodně peněz.Takže zřejmě tenhle stav vyhovuje i jemu.
Není tady
lištička napsal(a):
to Wink:Já jen se svou troškou do mlýna: Jsem rozvedená a s BM vlastníme rod.dům,který on prodat nechce a vzájemné vyplacení není z fin.důvodů možné.Můj právník mi ale řekl,že pokud bych se odstěhovala,tak inkaso platit nemusím,ani žádnou jeho část.Pokud by ovšem BM třeba hodlal dům oplotit,tak bych byla povinná poměrnou část výdajů uhradit.Nebo prostě cokoli na dobudování a úpravě domu.
Lištičko, ale předpoládám, že inkaso bylo psané na něj, čili kdyby ho neplatil, byl by to jeho dluh, ne? A tím odstěhováním se myslí změna trvalé adresy aneob odstěhování beze změny trvalé adresy?
Jak to budete řešit, že on nechce prodat dům?
Není tady