29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aha, už sice pozdě, ale přece, to tvé Baru, bude asi dobré, ale chlebové těsto to nebude, já dělám vyloženě z chlebového a to je asi takto: 1 kg hladké mouky, ve trošce mléka kvásek (1 - 2 kostky) s troškou cukru.. to všechny znáte, mouku posolím, pokmínuju, naliju kvásek ale pak už zadělávám těsto VODOU !! Po vykynutí těsto dám do vymazaného pekáče, do toho těsta zastrčím klobásky, uzené.. běženě v roce i párky... prostě co je z takových uzenin zrovna doma, to těsto pak musí být nahoře zacelené, aby to nikde nevyčnívalo jako ty uzeniny.. dám péct a během pečení mašlovačkou potírám ale vodou zase, né vejcem..... nahoře před pečením můžete posypat kmínem, sezamovým semínkem, hrubou solí - kdo co má rád.... když se to krájí tak je vlastně plátek chleba a v tom kolečka klobásky nebo jiné uzeniny:-)
Není tady