29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky podle toho v jakém věku...mi to zrovna ted´řešíme na Letňátkách. Miláčkové odmítají mlíčko..a mi nevíme jak na ně.
Doktorka mi říkala ,že 800ml denně.. tak nevím jak ostatní dr. doporučují.. každá říká něco jiného
jsem zvědavá i na ostatní názory maminek
Není tady
V té době Nela vypila asi 420ml a momentálně klesla spotřeba mléka na 360ml... Nahrazuji to více mléčnými výrobky (jogurt, pribiňák, tvarohová activie, sýr kidiboo...)
Není tady
No a co když kojím? Já vůbec nemám představu, kolik toho můj brouček vypije Kojím 3x denně, víc nechce...pochybuju, že za den vyprodukuju 800 ml mléka... Taky teda dáváme jogurt a mléčnou kaši.
Není tady
Ahoj,
pokud ti neějak moc nebrečí...tak se nic neděje...zkus mu dávat třeba( teda nevím podle jakých zásad jedeš) třeba:
ovocné šťávičky, třeba ředěné vodou, čaje od hippu (je tam nejméně eček - myslím) nebo pak jen vodu ..
já už dávno nekojím, mléko dávám 2x -3x )v noci) denně a za den mi toho nevypije moc...tak jen 150ml čaje slazeného, ale někdy ani to ne!!! nechce....v kaši si říkám je taky mléko....no snažim se jí to dávat, ale když nechce - tak jí nenuti (někdy jo , ale aby si neudělala k pití odpor) tak takhle to dělám já.
Někde mi radily holky koupit 100% jablkový džus - mošt a ředit jí ho vodou, vyjde levněji než stále ovocné šťávičky...
Není tady