6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky poradte prosim - vim, ze nektera z vas ma docela zkusenosti s homeopatikama, tak bych chtela poprosit o radu. Malej ma uz vic jak tyden rymu, den je to lepsi a nanovo. Vubec nevim, co s tim. Tak bych chtela zkusit homeopatika. Mohly by ste mne poradit, ktery se na to daji pouzit? Uz mne z toho zacina hrabat , v noci spatne spi standartne, takze su uz docela nevyspala, za tech par mesicu, a ted este ma porad nos plnej hlenu, takze se mu spatne pije z prsu, breci a dopoledne, kdy sem s nim chodivala spat, neni schopnej usnout v postylce. Musim ho vzit do kocarku. Tak pokud nektera vite jaky homeopatika bych na tu rymu mohla vyzkouset, tak bych byla moc vdecna za radu
Není tady
Diky moc
Není tady
Klasická homeopatie rýmu neléčí-ono je to taky nesmysl,rýma je reakce organismu-čistí se.
Není tady
ja homeopatii moc neverim. Na muj vkus az prilis zredena ucinna latka. Nedam dopustit na curenzym - hlavne co se imunity tyce.
Není tady
musim rict ze ani ja nemam s homeopatiky na rymu dobrou zkusenost. nezda se mi ze by nam pomohly. to radsi saham po osvedcenem preventanu junior... co se homeo tyce tak mi zabraly ty na boleni briska (kdyz byli jeste miminka), jinak nic moc, a to je zkousim, nase pediatricka je taky homepatka.
Není tady