18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, tak Osudovou mi vyfoukly a zbytek si klidně můou nechat... plácnout autora, to umí kadej, ale dílo, dílo... No, tak se ukate znalkyně... Jé, já to nerada poslouchám, tudí v tomto oboru opravdu nemohu ani zajiskřit nato zaplát....
Není tady
Eri - Ale né, Schubert napsal jenom tu 5.
U té 4. jsi taky jmenovala autora mezi jinými. Je to Bach. Ale dílo bylo v této podobě označováno jako - Preludio e Fuga in do maggiore BWV 846. A později vloil do této kompozice svou melodickou linku Charles Gounod, proto toto dílo vstoupilo do dějin hudby jako Ave Maria Bach-Gounod. Takový malý chytáček.
Upravil(a) Mía Kulička (28. 3. 2007 7:18)
Není tady
Jinak, ta 1. - Mozart, to je část Malé noční hudby - Eine Kleine Nachtmusik
Janáček - 2. - to bylo z cyklu Národní tance na Moravě - Folk Dances from Moravia
Upravil(a) Mía Kulička (28. 3. 2007 7:30)
Není tady
No prosím, taková přenádherná disciplínka a zrovínka, kdy bych mohla natrhnout Mackovi aket, tak nemůuůúúúúúú... Na světě nejni kousínek prachmizerný spravedlnosti!
Není tady
Eri
Není tady
Tak jsem něco vyrobila pro ty, co mají problémy s přehráváním melodií... vate si toho, strávila jsem na tom móře svého drahocenného času
Není tady
A u těhle pár tónů chce název písničky a autora?????
Není tady
2. Ovčáci, čtveráci
Upravil(a) Macex (28. 3. 2007 12:34)
Není tady
3. Strejček Donald farmu měl, hýja hýja hou
Upravil(a) Macex (28. 3. 2007 12:37)
Není tady
No, tak schválně... co ten autor ?
Téda, bábi ti dá... já se tu s tem mořím, aby si aj ona přila na svoje....
Upravil(a) Mía Kulička (28. 3. 2007 12:44)
Není tady
No, hledala jsem pro vechny tři. McDonalda se mi nechcou číst zahraniční články, u nás nic napsáno není
a ty první dvě, vude vidím jen autora poslední publika, který ji zrovna zahrnul do své kníky písniček apod...
To nechám na někom jiném... ale udělala si to ikovně... ta trojka mi trvala nejdýl, pořád jsem v tom hledala nějakou známou lidovou a jak jsem si to pořád notovala, tak el okolo kolega a spustil, .... Strejda Donald..... to moc neznám, take to mne vůbec nenapadlo, e dá vedle Ovčáků a Kočky....
Není tady
Simtě, vymlouvá se na nefunkční repráčky či co, ale noty nezná, sice zpívá jako Caruso, ale bez not, take marná snaha.... Ale já jsem si zopakovala to, co jsem nikdy kloudně neuměla....
Není tady
To só lidůvky ... autora nehledej ... to byl takový pokus o prým
Hele, jetě tu mám dvě a u mě to neba:
Není tady
no, to u si přitvrdila s nějakejma kříkama a tak... tak to u jde mimo mne....
Není tady
Vak to nech na bábi, a se ukáe , uvidíme, co v ní dřímá za talenty
Není tady
Teda mě to zní jako
1. Rolničky - Jingle bells
2. Červená řeka
ale já jsem laik, take odborníci se asi buou smát. a ke vemu neznám autory ....
Není tady
Ba ne, Vanil, má recht...
Není tady
Jupíí. to mám radost! To hádání hudby je skvělé, já jsem takový omezenec e v tomhle oboru mám rezervy, je to pro mě dobrá kola. Z not číst neumím, jen kdy noty vidím tak si podle nich zkouím zpívat o trochu ní nebo vý nebo o hodně ní nebo o hodně vý podle toho jak jsou ty noty za sebou
Není tady
Hele a baba si jen tak přiletí, dělá, e si píská a hrozně přemejlí, člověk jí nechá volný prostor a pak jen odsouhlasí Vanilce, e má pravdu.... Kdo bude hádat, podvodnice?
Není tady
No jo, kdy já jsem v jednom kole... Hledám ptáka a zdá se, e jsem si s ním parádně "naběhla na vidle"...
Není tady
Vanilkó (s notami su na tom podobně)
To byly dneskaj mé první samostatné notové zápisy, ale nikoho to nezmátlo, vecko jste uhádly, tak su na ně hrdá
Není tady