|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,může mi tu někdo poradit? Mám ročního chlapečka a až donedávna večer před spaním baštil kašičky.Kupovali jsme různé druhy od různých firem. Je to asi týden,co mi začal kaše večer úplně odmítat. Nechce moc ani mlíčko.Poradíte,co dávat prckovi na papání před spaním? Nebo jak upravit jeho jídelníček?
- ráno po probuzení : Nutrilon3
- svačinka - ovoce na různý způsob,bílý jogurt,frutapura.........
- oběd - zelenina+příloha...........
- svačinka - pečivo+ sýry (někdy,džem,babyšunka,...........),střídáme s Nutrilonem 3
- večeře - kaše
Moc děkujeme za odpovědi:)
Není tady
Kluk měl rád třeba chleba s máslem.
Není tady
Čus!Naše malá nechtěla vůbec kaše,do roka a něco jsem ji jenom kojila,když jsem přešli na norm.stravu,tak jsem ji večer uvařila nějakou zeleninu s bram.nebo rýží a později měla taky ráda namazaný chlebík.
[/url]
[/url]Není tady
Tvarohová activie, pribiňák nebo chleba s máslem, lučinou a pažitkou... My taky moc nekašičkujeme...
Není tady