29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky potřebuji radu,prcek 9měs. má teplotu 38,5 zoubek ještě nemáme ani jeden,trochu kuckáme a máme rymku,takže nejspíš nějaká vroza.dala jsem mu panadol-čipek,ale teplota zatím neklesla.měla bych ho raději vzít na pohotovost nebo vydržet do rána?je dost mrzutý a celý rozpálený.nechci nic zanedbat
Není tady
Ahoj Peti zrovna proděláváme to samé , ale už bez teplot . Teplota byla minulý týden a ted už jenom rýma a kašel . Vydrž , ale já dávám místo paralenu NUROFEN sirup je jak na teplotu tak na bolest
Není tady
evule 2 napsal(a):
Po tom sirupku i dřív horečka klesá . Má pomerančovou příchut a malé chutná
.
já vím jen že mě mrzí jak se malinkej trápi...já právě měla doma jen čipky,zítra skočím do lékerny a zkusím koupit ten nurofen.
Není tady
To je fakt , ale děti to snáší lépe . Malá měla teploty dva dny , ale už je to týden co pořád kašle a má rýmu
Není tady
evule 2 napsal(a):
To je fakt , ale děti to snáší lépe . Malá měla teploty dva dny , ale už je to týden co pořád kašle a má rýmu
My poslední dobou pořád z něčím bojujeme,u dr.jsme jako doma:(už i dr říkala,že udělá malému odběry a pošle je na imunologii,jestli mu něco třeba neschází....tak jsem zvědavá jak dopadnem.ale podle mě i na to věčne nachlazení má vliv letošní počasí
Není tady
Určitě je to počasím . Držím palce at dobře dopadnete potom dej vědět jak budou výsledky .
Není tady
Ahojky..take jsme na tom podobne..mala mela teploty 4 dny..ryma jak tram..kasel...ale sedlo nam to na prudusky..a dostaly jsme atb. Ted uz dobry..atb dobirame...ale bylo mi ji moc lito.
Není tady
Péťo kdyby to neklesalo, tak dej do vaničky vlažnou vodu, né studenou, aby měla tak kolem 34-35 stupňů a prďouska v tom chvilinku nech hrát. Je to šetrnější než zábaly a horečka se sráží pomaleji
Není tady
Miškaa napsal(a):
Péťo kdyby to neklesalo, tak dej do vaničky vlažnou vodu, né studenou, aby měla tak kolem 34-35 stupňů a prďouska v tom chvilinku nech hrát. Je to šetrnější než zábaly a horečka se sráží pomaleji
díky za tip.dnes je to zatím ok,ale i tak navštívím lékarnu a raději nakoupim nějaké léky do zásoby-doma budeme dělat novou kuch.takže jedem na pár dní k babiččce atam je menší konec světa:-))
Není tady
ono je to dobre stridat, cipky se smi davat kazdych 6 hodin a ten sirup taky, takze tu teplotu muzes srazet vlastne kazde 3 hodiny - jinak s tou vodou ve vane nam rekli, ze mas normalne napustit teplotu jako kdyz koupes maleho a postupne ji snizovat o 3 stupne
Není tady
my ted taky teplotovaly, doktorka nam doporucila koupit Nurofen a Panadol, to jsou sirupy, ktere se muzou po 3 hodkach stridat, jinak se muzou uzivat co 6 hodina, rikala ze se mame snazit tu teplotu srazit, ze to je dost nebezpecne, takze dva dny jsme sirupovaly a pak prujmovaly asi z tech sirupu:-)
Není tady
malý měl dneska taky teplotu 38,1 (změřenou v zadečku a odečteno 0,5 stupně) dala jsem mu Nurofen sirup a během hodiny mu klesla na 37,2. Je bez rýmy a kašle tak nevím, zoubek nám vylezl před 2 dny tak tím to nebude, akorát je hodně unavený a chce častěji spát. Jak často bych mu měla teplotu kontrolovat, nikdy totiž zatím teploty neměl tak nevím jak potom dál postupovat.
Není tady
My taky střídáme Nurofen a Panadol po 3 hodinách, přesně takhle nám to řekla doktorka. Donedávna nám pomáhaly nejlépe čípky - účinnost opravdu do 10min - měla jsem je velmi oblíbené, ale syn už je odmítá, tak musím dávat sirup, který má výborné dávkování. Sice to nespolkne samotné, ale můžu mu to dát potají do pití :-)
Není tady