29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych do tohohle tedy nešla. Přijde mi to pod úroveň. Hodně.
Není tady
Jeňýk, ty si opravdu myslíš, že ti tady někdo napíše, že by do toho šel?
Mnohdy to bývá tak, že odříkaného největší krajíc
Není tady
A Kaliku,
ty bys do toho šel ?? (bacha na to odříkané ...)
Není tady
Natynko, já bych do toho nešel, páč se nerad dělím
Není tady
No vidíš, tak to je stejné jako u mě, protože já se také nedělím ...
A další důvod je hygiena ...
Není tady
no, já myslím, že hygienu u toho budou dodržovat. Takoví blázni snad nejsou Ostatně hygiena se mi zdá v některých případech přeceňovaná
Není tady
no já spíš myslela, že mi každý nevoní .. v tom smyslu, víš. jako svou osobní, lidskou vůní ...
a že by předtím někdo všechny prohlížel a všude vymyl no nevím...
Není tady
...no tak já si spíš říkám, že některé pohlavní nemoce jsou neviditelné. Chlamydie třeba, že (a tam nepomůže ani prohlížení a vymytí) .... no a pak se do toho vrhni.... Krom toho než bych se do tohohle vrhla, tak to bych spíš asi vrhla ... zejména kvůli těm neviditelným chorobám...
Není tady
Viděla jsem jen tu krátkou ukázku, ale stačilo.... Bohužel, v takových chvílích se přistihnu, že bych snad i připustila existenci koncentračních vyhlazovacích táborů pro takový hovada a úchyly... Říkám si hlavně u těch mladých tam, co se toho zúčatnili, kdo a co jim tak "zlomilo duši". Pro ty dívky-zoufalkyně, nemám jiné vysvětlení než , že jsou na drogách ... a tohle je jejich poslední štace
Není tady
KALIK napsal(a):
Jeňýk, ty si opravdu myslíš, že ti tady někdo napíše, že by do toho šel?
Mnohdy to bývá tak, že odříkaného největší krajíc
Co by ne, když třeba nějaká slečna nutně potřebuje nějaký prima hadříky...... tak za padesát tisíc už se dá něco málo nakoupit
No a nějakej pán se tady, v anonymitě internetu, může taky svěřit s tím že má rád pořádný "maso"
Upravil(a) Jeňýk (26. 3. 2007 14:53)
Není tady
No luxus mám sice ráda, ale za jakou cenu .... ?
Pokaždý, když bych si to vzala na sebe, bylo by mi ze sebe blbě (spíš na bli....)
Není tady
tak to já se k tomu klidně přiznám, že to odsuzuju.... tak schválně si to kaliku představ - budeš se tam mačkat se 119 opocenýma nadrženýma týpkama... fuj.... blae ... už jenom z toho pomyšlení mi běhá mráz po zádech, já bych řekl, že sou to maníci kteří si nedokážou prostě jinak vrznout než takhle...... si představ, že by do toho šla tvoje přítelkyně.... a vyvenčilo by se ti do ní třeba 10 chlapů , i když to teď bude znít drasticky a urážlivě tak se tě zeptám: kdyby ses to dověděl... šoupl by si ho ještě do ní ? a co by sis myslel o těch orcoch ? neříkej, že by sis o nich nemyslel, že sou to zasraní úchylové a určitě by si měl sto chutí jim ty ptáky ufikat....jen si to představ... jak si ho starý oplzlý dědek za prachy máčí v tvojí holce na kterou by se v životě nezmohl......hnus.. radši na to nemy\slet...... a toto ti příjde normální ? mě teda ne.....
je něco jiného když se chodí na ty swingrs párty nebo něco takového ale toto je prasečina....to se na mě nezlob....
Není tady
No já nevím, je to hnusný, ale NO A CO? Když to oběma stranám vyhovuje a neubližuje to nikomu (dalšímu)? Otázkou ovšem zůstává to, jestli náhodou většina z těch chlapů nejsou partnery či manžely úplně normálních žen, pro které by takové odhalení muselo být strašlivé. To mi na tom vadí.... Jinak, ať si to klidně dělají, když si to pak po sobě uklidí
Upravil(a) Aqvamarín (26. 3. 2007 16:27)
Není tady
Celtik, s takovou ženštinou bych nechodil (pokud bych o tom věděl). Celtiku, co kdyby to byl tvé přítelkyně koníček si takhle přividělávat a ty by si o tom ani nevěděl. "šoupl by si ho ještě do ní"?
Není tady
Mně to příjde jako harém naruby s příznakem stresu moderní doby. Až na to, že šejk by asi nikdy 50 ženskej za noc nezvládnul
Není tady
no kdybych to nevěděl tak asi jo, ale kdybych se to dověděl , že se ze mě stal nejmíń padesáterák, tak bych ho do ní asi nešoupl
Není tady
Tak asi jediná budu za úchyla, ale na to už jsem si zvykla. Mně se to líbí - myslím jako běžnému konzumentovi po*na. Rozhodně bych se něčeho takového nezúčastnila, ani mě to neláká. Ale spíš mě vzruší takovéhle po*no, než to klasické s vytuněnými znuděnými aktéry a "strk, strk".
Není tady
vytuněnej aktér
Není tady
ja mam teda sex velmi rad, rad si pozriem aj dobre po*no... ale toto mi pripada uplne nechutne... videl som zabery z jedneho... ved to je strasne.
ale ako to uz plati vsade a ako tu uz niekto raz napisal... ak to vyhovuje obidvom stranam... a ak to neublizuje alebo neposkodzuje inych... je to ich vec. Mam rad oralny sex az dokonca, milujem to, ani po*no so skupinovym sexom mi nie je vobec proti mysli, skor naopak. Ale ked vidim ako nejakej babe pcha 100 chlapov do ust a vsade inde... a kazdy kto prave ide okolo si na nej proste ulavi... Je mi z tych chlapov na grcanie (nemyslim z ich tiel, hoci na chlapov nie som ani trochu) a tie baby... neviem... nikdy by som si nedokazal taku zenu vazit a preto by som s takou ani nemohol mat sex... nikdy by som na taku akciu nesiel, to sa radsej vyspim so segrou a budem sa citit ovela lepsie ako po tom bukake... a pekne by sa mi hnusila taka zena. nie pre to mnozstvo semena ani pre jej sexualne tuzby... ale nejak z principu. taketo vyjavy su mi po*n a rozhodne ich nedokazem zaradit medzi normalne sexualne praktiky... aj ked verim ze su zeny, ktorym sa taky zazitok moze pacit. napriek vsetkemu, je mi z toho zle.
Není tady
Vyspím sa so segrou? To Ti připadá méně nechutné?
Mě to teda přijde nechutné stejně. Promiň.
Není tady
lueta napsal(a):
Mě to teda přijde nechutné stejně. Promiň.
v poriadku... mne zase menej. nic to nemeni na tom, ze mi to je nechutne, jedno aj druhe a to je to co som chcel povedat.
Není tady
corel napsal(a):
lueta napsal(a):
Mě to teda přijde nechutné stejně. Promiň.v poriadku... mne zase menej. nic to nemeni na tom, ze mi to je nechutne, jedno aj druhe a to je to co som chcel povedat.
...navyse ziadnu sestru nemam. mozno aj preto mi to pripada menej nechutne ako bukake.
Není tady
abadon : no jako, když to někoho bere takový megagrupáč, tak si spíš řeknu, že je to fakt drak, ale ten kdo provozuje je vadný, to jen aby sis nemyslel, že tě beru jako úchyla..... něco jiného, je dělat a něco jiného je používat to pouze k naladění...
Není tady
Spíš by mě zajímala praktická stránka věci, jak ty holky pak chodily a seděly
? Proti gustu......
Nad tím jsem taky uvažovala. Provozovat to je jedna věc, ale co potom???
Není tady