Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#126 17. 4. 2008 8:01

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Re: Orientální tanec

Děkuji smile

Ještě to zlobí ale už to nemůžu vydržet a počítám dny - přesně teda za 13 dní jdu tancovat wink jupí jupí nebude to sice žádné velké poskakavání budu opatrná gloria aby se to neopakovalo

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#127 29. 4. 2008 15:48

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak smůla tento týden to mám ještě zakázané ale v pondělí mi končí nemocenská tak ve středu u půjdu gloria

http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif

Není tady

#128 29. 4. 2008 19:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Verím, že sa tešíš... mne to dne snevyšlo kvôli práci a som hotofson... aj fyzicky - ma bolí chrbát- aj psychicky... vo štvrtok je vožno grater netančí sa...

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

#129 30. 4. 2008 13:45

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoooj Sel
Tak si najdi nějakou mužskou obět gloria ty mu zatančíš a on se obětuje a pozve tě na véču když je ten lásky hjarta čas tummenupp

Není tady

#130 20. 5. 2008 13:21

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Ahoj holky, tak jak vám jdou tanečky? Já mám pocit, po třech letech, že neumím nic a jsem totální dřevo. Ale když mě to tak baví! smile Manžel se mě vždycky po návratu z hodiny ptá, jak mi to šlo a já pokaždý odpocvídám, že vůbec. Včera jsem poprvé hrdě pravila, že to bylo úžasný - pily jsme vleže na břiše čaj a kafe a na tanečky nedošlo. big_smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#131 20. 5. 2008 14:01

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Holky, já to naprosto miluju big_smile Dokonce se dokupu i k tomu si přes týden zabřišnit doma, což je u mě skutečnost naprosto nevídaná smile Akorát jsem zjistila, že je to silně návykové, pokud si pár dní nemůžu zabřišnit, tak se pak normálně cítím taková rozlámaná, stav, který byl pro mě dřív normální mi teď vadí wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#132 21. 5. 2008 14:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt Ja mám absák, teraz som mala nútenú (okolnosami) dvojtýždňovú pauzu a už som mala príznaky (bolesti chrbta, nervičky, prudenie, apod.) a zistila som, že je to fakt návykové...

Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 14:51)

Brita

Není tady

#133 21. 5. 2008 15:13

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo jo, už listuju letníma kurzama big_smilebig_smilebig_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#134 27. 6. 2008 21:35

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

grater my skončili kurs a celé léto nic a ani nebude čas ale potom si to vynahradím tummenupp

Není tady

#135 28. 6. 2008 0:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

My sme mali včera večierok v jednom takom menšom kulturáku, musím sa pochváli - tancovala som v 2 bollywoodskych choroškách a obe vyšli... cool Celé to bolo krásne. A pestré... vežmi pekné. V lete bude vožnejší režim, ale niečo bude. Ja naopak rozmýšžam, že ak budem ma menej roboty, skúsim ešte viac tancova.
A neuvažovali ste o dovolenke alebo víkende s tanečkami? Ja som bola minulý rok pri mori a keby som mala prachy, asi idem aj tento rok... grater

Brita

Není tady

#136 30. 6. 2008 7:47

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

V Brně je dobré, že se dá přihlásit na kurz i v přes léto... Bohužel ty celoletní co se mi líbily nakonec zrušili a poslední co se mi zamlouvá je intenzivní během jednoho týdne v červenci... Naštěstí můžu tančit doma, tam to nikomu nevadí a uvažuju o dvou víkendových seminářích...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#137 30. 6. 2008 12:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja pretancujem celé leto... len by sa mi páčilo niečo ako Tanec pod šírym nebom - a to neviem, že by sa u nás robilo... No ale človek nemôže ma všetko, pravda.

Brita

Není tady

#138 30. 6. 2008 12:17

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Celkem by mě zajímalo jak se vyrovnáváte s břišněním během léta... Já tohle ještě moc nezažila, tančím od podzimka... ale teď přes den v těch letních vedrech se pohyb rovná sebevraždě a když si trsnu doma během večera, tak ze mě leje už po pár minutách...

Nemáte nějaký fígl, jak ty vedra přestát a přitom si i s chutí zatančit..?

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#139 30. 6. 2008 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pre mňa bolo skoro transcendelntálne tancova na brehu mora... tongue grater Mmch, tancovali sme pri východe slnka (alebo cvičili dychové cvičenia a izolácie - to aj v mori tongue ) a potom až večer, okolo pol deviatej-deviatej. V horúčavách to odporúčam všeobecne.

Brita

Není tady

#140 2. 7. 2008 12:24

Samum
♥♥♥----
Místo: Praha

Ahoj holky,

tak by mně zajímalo.. setkaly jste se někdy s tréningem chůze v rámci břišních tanců? Jestli jo, jak to vypadalo, dá se to nějak popsat? Teď nemám na mysli nacvičování arabského kroku a tak, ale něco, čemu se říká "tréninková chlze".A jak protahujete svaly a šlachy?

Není tady

#141 2. 7. 2008 13:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Chôdzu ako takú nie, len krok "malfouf", ktorým sa vraj väčšinou prichádza a odchádza. Ja to vidím ako krok-sun-krok, ale taký bočný... wink Naahujeme sa vždy na začiatku, strečingovými cvikmi a cvikmi z tai-či. Na konci máme cviky na uvožnenie a ponaahovnaie chrbtice, tiež z tai-či, jógy a tak rôzne.

Brita

Není tady

#142 11. 7. 2008 15:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Včera som bola po 2 týždňoch na tanečkoch a zistila som, ako mi to chýbalo... kapitulation Som rada, že máme pauzu len týždeň (a ja vtedy pôjdem okúsi iné štúdio wink )... Neivme, čo by som robila. keby orientálneho tanca nebolo... By som si ho musela vymyslie. A mám si vypoču CD Tunisia a vybra prípadne nejakú skladbu na klasiku tongue , nie dlhšiu ako 5 min... Sa hrozne teším.

Brita

Není tady

#143 12. 7. 2008 9:13

maia
♥♥♥----

nasa skupinka cez leto necvici, mame pauzu, takze mi to dost chyba, prave vcera som preto tancovala sama doma smile ale na you tube som nasla fajn videa, dokonca aj lekcie, kde sa daju pohyby pekne sledovat a odpozorovat, napr. s rachel brice je tam par lekcii, tak sa tu skusam vlnit podla nej smile uz sa tesim ked v septembri znova zacneme !!!

Môžeš stokrát opakova "teplo", ale pokiaž neurobíš oheň, teplo nebude.
rómske príslovie

Není tady

#144 12. 7. 2008 12:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Neviem, odkiaž si, ale v lete býva dos víkendových seminárov... ja by som si rada spestrila leto aj takto. Hoci my máme pauzu len týždeň či dva.

Brita

Není tady

#145 11. 9. 2008 18:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U nás boli v elte pouličníé tanečné vystúpenia a zisitla som, že také tie krásne Barbínky zvyknú ma úspech u laikov(hlavne mužov wink ), ale mne sa vežmi páčila jedn Turkyňa(možno nájdem letáčik), čo tancovala originálne a svojsky, a potom Sangíta Shrestová s klasickým indickým tancom. Ale tieto dve boli úúúúžasné! Odporúčam živé pozrie si vystúpenie - najlepšie na živých muzikantov - ak je to len trošku možné.

Brita

Není tady

#146 14. 9. 2008 18:57

žabička
♥------

AHojda holky,
tancuji chvilku, ale mohla by jste mi některá poradit, když bych chtěla nějakou hudbu na břišní tanec, aby tam byly bubínky  a činelky? já  jsem koukala a poslechla si ukázku Hossama Ramzy, a celkem se mi i líbí, ale ještě jsem narazila na Emada Sayyah, ale nejde mi spustit ukázak....tak nevím, máte některá s nějakou hudbou zkušenosti, na co se dobře tančí, prosím?popřípadě zaslat na mail, nějakou MP3, moc prosím wink děkuji moc....žabka

Není tady

#147 5. 2. 2009 17:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne sa dobre tancuje na "žudovú" orientálnu, najlepšie egyptskú, ale to je indi-vindi. Môj obžúbený rytmus je saídi, tak sa dá nájs aj hudba... a durh tanca.

Brita

Není tady

#148 5. 2. 2009 17:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

źudkovia, občas s ami zadarí tancova 2 dni po sebe, vždy u inej učitežky - a je to tummenupp ! keby som mala čas a peniaze, tak neviem, či by som robila aj niečo iné... tongue Teraz začíname s tribalom, aj keď zžahka a s takým skôr klasickým, v štýle Fat Chance Belly Dance. rock

Brita

Není tady

#149 6. 3. 2009 14:16

InayaLolkova
♥------

Ahojky holky, znáte někdo Rashu?Z Brna?Našla jsem pěkný stránečky, má je udělaný nově a moc pěkně. A kurzy nejsou moc drahý yikes)

Není tady

#150 22. 6. 2010 18:03

ajka.ja
♥------

Zvu na ukázkové lekce v září;-)

Orientální  břišní tance, Praha, zrcadlové sály.

Dopoledne hlídání dětí - i miminek.
Důraz na rehabilitační a zdravotní účinky.
www.utancovatse.cz

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí