27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Děkuji
Jetě to zlobí ale u to nemůu vydret a počítám dny - přesně teda za 13 dní jdu tancovat jupí jupí nebude to sice ádné velké poskakavání budu opatrná
aby se to neopakovalo
Není tady
Tak smůla tento týden to mám jetě zakázané ale v pondělí mi končí nemocenská tak ve středu u půjdu
Není tady
Verím, e sa teí... mne to dne snevylo kvôli práci a som hotofson... aj fyzicky - ma bolí chrbát- aj psychicky... vo tvrtok je vožno netančí sa...
Není tady
Ahoooj Sel
Tak si najdi nějakou muskou obět ty mu zatančí a on se obětuje a pozve tě na véču kdy je ten lásky
čas
Není tady
Ahoj holky, tak jak vám jdou tanečky? Já mám pocit, po třech letech, e neumím nic a jsem totální dřevo. Ale kdy mě to tak baví! Manel se mě vdycky po návratu z hodiny ptá, jak mi to lo a já pokadý odpocvídám, e vůbec. Včera jsem poprvé hrdě pravila, e to bylo úasný - pily jsme vlee na břie čaj a kafe a na tanečky nedolo.
Není tady
Holky, já to naprosto miluju Dokonce se dokupu i k tomu si přes týden zabřinit doma, co je u mě skutečnost naprosto nevídaná
Akorát jsem zjistila, e je to silně návykové, pokud si pár dní nemůu zabřinit, tak se pak normálně cítím taková rozlámaná, stav, který byl pro mě dřív normální mi teď vadí
Není tady
Ja mám absák, teraz som mala nútenú (okolnosami) dvojtýdňovú pauzu a u som mala príznaky (bolesti chrbta, nervičky, prudenie, apod.) a zistila som, e je to fakt návykové...
Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 14:51)
Není tady
my skončili kurs a celé léto nic a ani nebude čas ale potom si to vynahradím
Není tady
My sme mali včera večierok v jednom takom menom kulturáku, musím sa pochváli - tancovala som v 2 bollywoodskych chorokách a obe vyli... Celé to bolo krásne. A pestré... vežmi pekné. V lete bude vožnejí reim, ale niečo bude. Ja naopak rozmýžam, e ak budem ma menej roboty, skúsim ete viac tancova.
A neuvaovali ste o dovolenke alebo víkende s tanečkami? Ja som bola minulý rok pri mori a keby som mala prachy, asi idem aj tento rok...
Není tady
V Brně je dobré, e se dá přihlásit na kurz i v přes léto... Bohuel ty celoletní co se mi líbily nakonec zruili a poslední co se mi zamlouvá je intenzivní během jednoho týdne v červenci... Natěstí můu tančit doma, tam to nikomu nevadí a uvauju o dvou víkendových seminářích...
Není tady
Ja pretancujem celé leto... len by sa mi páčilo niečo ako Tanec pod írym nebom - a to neviem, e by sa u nás robilo... No ale človek nemôe ma vetko, pravda.
Není tady
Celkem by mě zajímalo jak se vyrovnáváte s břiněním během léta... Já tohle jetě moc nezaila, tančím od podzimka... ale teď přes den v těch letních vedrech se pohyb rovná sebevradě a kdy si trsnu doma během večera, tak ze mě leje u po pár minutách...
Nemáte nějaký fígl, jak ty vedra přestát a přitom si i s chutí zatančit..?
Není tady
Pre mňa bolo skoro transcendelntálne tancova na brehu mora...
Mmch, tancovali sme pri východe slnka (alebo cvičili dychové cvičenia a izolácie - to aj v mori
) a potom a večer, okolo pol deviatej-deviatej. V horúčavách to odporúčam veobecne.
Není tady
Ahoj holky,
tak by mně zajímalo.. setkaly jste se někdy s tréningem chůze v rámci břiních tanců? Jestli jo, jak to vypadalo, dá se to nějak popsat? Teď nemám na mysli nacvičování arabského kroku a tak, ale něco, čemu se říká "tréninková chlze".A jak protahujete svaly a lachy?
Není tady
Chôdzu ako takú nie, len krok "malfouf", ktorým sa vraj väčinou prichádza a odchádza. Ja to vidím ako krok-sun-krok, ale taký bočný... Naahujeme sa vdy na začiatku, strečingovými cvikmi a cvikmi z tai-či. Na konci máme cviky na uvožnenie a ponaahovnaie chrbtice, tie z tai-či, jógy a tak rôzne.
Není tady
Včera som bola po 2 týdňoch na tanečkoch a zistila som, ako mi to chýbalo... Som rada, e máme pauzu len týdeň (a ja vtedy pôjdem okúsi iné túdio
)... Neivme, čo by som robila. keby orientálneho tanca nebolo... By som si ho musela vymyslie. A mám si vypoču CD Tunisia a vybra prípadne nejakú skladbu na klasiku
, nie dlhiu ako 5 min... Sa hrozne teím.
Není tady
nasa skupinka cez leto necvici, mame pauzu, takze mi to dost chyba, prave vcera som preto tancovala sama doma ale na you tube som nasla fajn videa, dokonca aj lekcie, kde sa daju pohyby pekne sledovat a odpozorovat, napr. s rachel brice je tam par lekcii, tak sa tu skusam vlnit podla nej
uz sa tesim ked v septembri znova zacneme !!!
Není tady
Neviem, odkiaž si, ale v lete býva dos víkendových seminárov... ja by som si rada spestrila leto aj takto. Hoci my máme pauzu len týdeň či dva.
Není tady
U nás boli v elte pouličníé tanečné vystúpenia a zisitla som, e také tie krásne Barbínky zvyknú ma úspech u laikov(hlavne muov ), ale mne sa vežmi páčila jedn Turkyňa(mono nájdem letáčik), čo tancovala originálne a svojsky, a potom Sangíta Shrestová s klasickým indickým tancom. Ale tieto dve boli úúúúasné! Odporúčam ivé pozrie si vystúpenie - najlepie na ivých muzikantov - ak je to len troku moné.
Není tady
AHojda holky,
tancuji chvilku, ale mohla by jste mi některá poradit, kdy bych chtěla nějakou hudbu na břiní tanec, aby tam byly bubínky a činelky? já jsem koukala a poslechla si ukázku Hossama Ramzy, a celkem se mi i líbí, ale jetě jsem narazila na Emada Sayyah, ale nejde mi spustit ukázak....tak nevím, máte některá s nějakou hudbou zkuenosti, na co se dobře tančí, prosím?popřípadě zaslat na mail, nějakou MP3, moc prosím děkuji moc....abka
Není tady
Mne sa dobre tancuje na "žudovú" orientálnu, najlepie egyptskú, ale to je indi-vindi. Môj obžúbený rytmus je saídi, tak sa dá nájs aj hudba... a durh tanca.
Není tady
źudkovia, občas s ami zadarí tancova 2 dni po sebe, vdy u inej učitežky - a je to ! keby som mala čas a peniaze, tak neviem, či by som robila aj niečo iné...
Teraz začíname s tribalom, aj keď zžahka a s takým skôr klasickým, v týle Fat Chance Belly Dance.
Není tady
Ahojky holky, znáte někdo Rashu?Z Brna?Nala jsem pěkný stránečky, má je udělaný nově a moc pěkně. A kurzy nejsou moc drahý )
Není tady
Zvu na ukázkové lekce v září;-)
Orientální břiní tance, Praha, zrcadlové sály.
Dopoledne hlídání dětí - i miminek.
Důraz na rehabilitační a zdravotní účinky.
www.utancovatse.cz
Není tady