29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
666salome napsal(a):
mě nic nedošlo ani SZ
Ahoj, zkoušela jsem ti poslat MP3 do mailu, ale nějak to nechtělo prolézt.. zkusím dneska ještě jdnou. A jak že ti nepřišla SZ? Myslíš ta SZ se seznamem?
Není tady
Děkuju že na mě myslíš, koukala jsem se neměl by to být problém pokud máš dobrou adresu plná schránka není je tam místa dost
nevím asi to chce lézt jen po jedné
někdy se stane něco mezi nebem a zemí
Není tady
Salome, doma mám pomalé internetové připojení a nechce mi to protlačit žádnou MP3, v práci zase nemám MP3 ;o)
Holky, vy, které jste si u mně něco objednaly, slibuju, že do konce měsíce bych měly mít většinu vypálenou. Domluvíme se, jak to ke komu dopravím.
A teď se chci zeptat, znáte holky Shereen? Je to česká tanečnice, tančí naprosto úchvatně. Na téhle fotce jí to ohromně sluší, tak se chci podělit:
Upravil(a) Fatimah (15. 1. 2008 17:54)
Není tady
Fati - je krásná...
Zkuste ještě použít uschovna.cz nebo poslat muziku přes centrum maily...
Já začínám s tancem v březnu a už se moc těším
Není tady
Včera som mala dosť zlý deň - celkovo mám teraz veľa roboty a smutné obdobie - ale potom som si šla zatancovať na voľnú hodinu a vrátila som sa ako nový človek...
Dva razy do týždňa tam chodí tancovať aj žena, ktorá dochádza z Levíc - asi hodinu (?) vlakom alebo busom - a niekedy jej nejdú dobre spoje, takže domov príde napr. o pol druhej... A ráno vstáva do práce dosť skoro. Ale povedala, že tanec jej dáva toľko pozitív, že si nevie predstaviť byť bez neho.
Ja som tiež išla pracovať do zahraničia netušiac, kde budem bývať, ale už som mala zistené, kde sa dá tancovať...
Som asi blázon, ale tanec je pre mňa vééééľmi dôležitý.
Není tady
Holky, vy, co jste si u mně něco objednaly, napište mi, jakým způsobem si představujete předání (jsem z Prahy), ať to pro vás nepřipravuju zbytečně ;o)
Jinak se mi povedlo sehnat od Jilliny dvě instruktážní dvd - technika + choreografie, tak doma trénuju a trénuju. Už se nemůžu dočkat, až zase budu trochu normálně vydělávat a budu pokračovat v soukromých hodinách u Aničky (Atiya) ;o)
Selimko - koukala jsem na fotky Britušky, opravdu krásná pejska! Posílám pusu
Není tady
ďakujem, Fati.... Inak, ja budem koncom februára alebo začiatkom marca v Phe.... tak by som niečo doniesla a príp. si vzala na oplátku. S posielaním inak nemám veľmi skúsenosti...
Není tady
Fatimah napsal(a):
A teď se chci zeptat, znáte holky Shereen? Je to česká tanečnice, tančí naprosto úchvatně. Na téhle fotce jí to ohromně sluší, tak se chci podělit:
http://www.shereen.eu/mm_data/gi0000012.jpg
To je houby proti Selimě!!! Té to sluší ještě víc! Naposledy jsem ji viděla v naprosto sexy modrých šatičkách se zlatými penízky a bej já chlap....
Holky, já se kromě normálních hodin přihlásila ještě na trajbl (nevím, jak se to správně píše). Tož teď už z toho budu mít guláš, ale ať! Jak říká Sel: "nech sa prsia vybláznia...."
Není tady
Holky tancovaly jste se svíčkami??? Jaké se vám osvědčily??? Všude za sebou nechávám vosk kdo to má pak uklízet
než se to naučím
abych cvičila nasucho
bez plamene
Není tady
So sviečkami je vraj lepšie trénovať s nezapálenými alebo umelými... aj kvôli bezpečnosti. Ja som si takto obhorela peknú šaktu z Turecka ...
Není tady
Hani napsal(a):
Fatimah napsal(a):
http://www.shereen.eu/mm_data/gi0000012.jpgTo je houby proti Selimě!!! Té to sluší ještě víc! Naposledy jsem ji viděla v naprosto sexy modrých šatičkách se zlatými penízky a bej já chlap....
![]()
Holky, já se kromě normálních hodin přihlásila ještě na trajbl (nevím, jak se to správně píše). Tož teď už z toho budu mít guláš, ale ať! Jak říká Sel: "nech sa prsia vybláznia...."
Tribal ma tiež zaujíma, budúci piatok, 15.2:, sa idem kuknúť na vystúpenie a potom tu bude workshop s Bri Hurley, Amíčkou žijúcou v Brne, tak som zvedauá.... Bola som na nej na tureckom cigánskom tanci a bolo to ...
A minulý piatok, pred týždňom, som videla tribal skupinovo - celkom fajn - a potom tribal fusion, to už bolo na môj vkus dosť uletené. Taká temná, psychedelická hudba, kostým s čižmami a sieťovanými pančuchami - no, nič pre mňa. Ale teraz je to asi veľké móda.
Není tady
Orientalni tanec-mam 1 super prihodu kterou jsme zazili v Egypte.Vecer na animaci prisla domoroda brisni tanecnice,jo docela dodre umela tancovat,pak ale sla mezi sedici divaky a vytahla jednu mladou holcinu(to nemela delat)ta holcina zacla tancovat a ta egyptanka jen cucela jako puk,no mohla se jit pak jen zahrabat,jak jsme pak zjistili,byla to Slovenka a ZAVODNE delala prave orientalni tance ,no sklidila ovace jake jsme jeste nezazili!!!
Není tady
Pri všetkej skromnosti musím povedať, že som mala podobný zážitok, a to som vtedy tancovala cca 1 rok... Na pláži na druhý deň po tom, čo ma tanečnica vytiahla na parket, mi na pláži asi päť zamestnancov hotela vrátane manažéra povedalo, že som bola lepšia ako ona...
Není tady
naše holky jsou naše holky
jsi prostě jednička
musí z toho být pěkně paf když je tak holčiny ze starého kontinentu převezou
Není tady
Práve som sa vrátila z výborného zážitku - orientálneho večera s priam medzinárodnou účasťou... Okrem Sloveniek tancovali aj Češky, vlastne Moraváčky(Brno), Amíčka žijúca v Brne, hrala afgánska skupina(pravý import na prvý pohľad) a v šermiarskych vstupoch sa objavili aj nejakí chlapi . Dobre vymyslené, pestré, v pauzách orientálna poézia, po skončení orientálna diskotéka(aj keď nehrali celkom môj vkus), vonku čačky-mačky od výmyslu sveta - kolegyňa ma musela odtiahnuť, aby som neoplieskala aj peniaze, čo nemám .... skrátka výborný zážitok. Dúfam, že zanedlho si niečo podobné zopakujem.
Není tady
povyražení je třeba
a peníze tu budou a my tu nebudem abychom si jich užili
Není tady
kde všechny tancujete že tu nezabrousíte
holky kde kupujete střevíčky na tancování já mám piškoty ale koukala jsem že bych chtěla nějaké ty balerínky vyšívané ale potřebuji si je zkusit na nohu tak nechci z netu
Není tady
Ahoj, ja mám toho fakt dosť v poslednom čase... nestíham... Topky na tančenie k nám nosia buď rovno z Egypta(elastické v dvoch veľkostiach), alebo občas príde taká nejaká sympoška z Brna a donensie na výber... A jedny nie veľmi estetické a neelastické, ale zasa s minipodpätkom - dobré na arabo-flamenco a všade, kde treba dupy - som kúpila za pár eur v Luxemburgu vo výpredaji športového obchodu. V Blave sú dva špeciálne obchody s tanenčými potrebami, alebo potom s orient. tovarom- skús tam.
Není tady
Vidím že všechny tancujete kolem oken před velikonoci nepřehánějte to jsou to svátky jara tak si užívejte
Dík Sel
Není tady
Ja som skôr bola chorá ... Takže včera som bola a zajtra si možno strihenm až dve hodiny - mám už absťák...
Není tady
Jo absťák mám už taky já si zvrtla kotník tak mám utrum už 4 týden a ještě nejméně tři týdny budu doma
Není tady
Chuďka - tak aby sa ti to odbre hojilo. Mojej bývalej učiteľke orient. tanca sa stalo tiež podobné- škaredo si zlomila nohu, tuším v kotníku, a na dosť dlho sa vyradial z tancovania - musela aj zrušiť nejaké kurzy a iné prevzali jej naj- študentky... To je mrzuté.
Není tady