27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
666salome napsal(a):
mě nic nedolo ani SZ
Ahoj, zkouela jsem ti poslat MP3 do mailu, ale nějak to nechtělo prolézt.. zkusím dneska jetě jdnou. A jak e ti nepřila SZ? Myslí ta SZ se seznamem?
Není tady
Děkuju e na mě myslí, koukala jsem se neměl by to být problém pokud má dobrou adresu plná schránka není je tam místa dost
nevím asi to chce lézt jen po jedné
někdy se stane něco mezi nebem a zemí
Není tady
Salome, doma mám pomalé internetové připojení a nechce mi to protlačit ádnou MP3, v práci zase nemám MP3 ;o)
Holky, vy, které jste si u mně něco objednaly, slibuju, e do konce měsíce bych měly mít větinu vypálenou. Domluvíme se, jak to ke komu dopravím.
A teď se chci zeptat, znáte holky Shereen? Je to česká tanečnice, tančí naprosto úchvatně. Na téhle fotce jí to ohromně sluí, tak se chci podělit:
Upravil(a) Fatimah (15. 1. 2008 17:54)
Není tady
Fati - je krásná...
Zkuste jetě pouít uschovna.cz nebo poslat muziku přes centrum maily...
Já začínám s tancem v březnu a u se moc těím
Není tady
Včera som mala dos zlý deň - celkovo mám teraz veža roboty a smutné obdobie - ale potom som si la zatancova na vožnú hodinu a vrátila som sa ako nový človek...
Dva razy do týdňa tam chodí tancova aj ena, ktorá dochádza z Levíc - asi hodinu (?) vlakom alebo busom - a niekedy jej nejdú dobre spoje, take domov príde napr. o pol druhej... A ráno vstáva do práce dos skoro. Ale povedala, e tanec jej dáva tožko pozitív, e si nevie predstavi by bez neho.
Ja som tie ila pracova do zahraničia netuiac, kde budem býva, ale u som mala zistené, kde sa dá tancova...
Som asi blázon, ale tanec je pre mňa vééééžmi dôleitý.
Není tady
Holky, vy, co jste si u mně něco objednaly, napite mi, jakým způsobem si představujete předání (jsem z Prahy), a to pro vás nepřipravuju zbytečně ;o)
Jinak se mi povedlo sehnat od Jilliny dvě instruktání dvd - technika + choreografie, tak doma trénuju a trénuju. U se nemůu dočkat, a zase budu trochu normálně vydělávat a budu pokračovat v soukromých hodinách u Aničky (Atiya) ;o)
Selimko - koukala jsem na fotky Brituky, opravdu krásná pejska! Posílám pusu
Není tady
ďakujem, Fati.... Inak, ja budem koncom februára alebo začiatkom marca v Phe.... tak by som niečo doniesla a príp. si vzala na oplátku. S posielaním inak nemám vežmi skúsenosti...
Není tady
Fatimah napsal(a):
A teď se chci zeptat, znáte holky Shereen? Je to česká tanečnice, tančí naprosto úchvatně. Na téhle fotce jí to ohromně sluí, tak se chci podělit:
http://www.shereen.eu/mm_data/gi0000012.jpg
To je houby proti Selimě!!! Té to sluí jetě víc! Naposledy jsem ji viděla v naprosto sexy modrých atičkách se zlatými penízky a bej já chlap....
Holky, já se kromě normálních hodin přihlásila jetě na trajbl (nevím, jak se to správně píe). To teď u z toho budu mít gulá, ale a! Jak říká Sel: "nech sa prsia vybláznia...."
Není tady
Holky tancovaly jste se svíčkami??? Jaké se vám osvědčily??? Vude za sebou nechávám vosk kdo to má pak uklízet
ne se to naučím
abych cvičila nasucho
bez plamene
Není tady
So sviečkami je vraj lepie trénova s nezapálenými alebo umelými... aj kvôli bezpečnosti. Ja som si takto obhorela peknú aktu z Turecka ...
Není tady
Hani napsal(a):
Fatimah napsal(a):
http://www.shereen.eu/mm_data/gi0000012.jpgTo je houby proti Selimě!!! Té to sluí jetě víc! Naposledy jsem ji viděla v naprosto sexy modrých atičkách se zlatými penízky a bej já chlap....
![]()
Holky, já se kromě normálních hodin přihlásila jetě na trajbl (nevím, jak se to správně píe). To teď u z toho budu mít gulá, ale a! Jak říká Sel: "nech sa prsia vybláznia...."
Tribal ma tie zaujíma, budúci piatok, 15.2:, sa idem kuknú na vystúpenie a potom tu bude workshop s Bri Hurley, Amíčkou ijúcou v Brne, tak som zvedauá.... Bola som na nej na tureckom cigánskom tanci a bolo to ...
A minulý piatok, pred týdňom, som videla tribal skupinovo - celkom fajn - a potom tribal fusion, to u bolo na môj vkus dos uletené. Taká temná, psychedelická hudba, kostým s čimami a sieovanými pančuchami - no, nič pre mňa. Ale teraz je to asi vežké móda.
Není tady
Orientalni tanec-mam 1 super prihodu kterou jsme zazili v Egypte.Vecer na animaci prisla domoroda brisni tanecnice,jo docela dodre umela tancovat,pak ale sla mezi sedici divaky a vytahla jednu mladou holcinu(to nemela delat)ta holcina zacla tancovat a ta egyptanka jen cucela jako puk,no mohla se jit pak jen zahrabat,jak jsme pak zjistili,byla to Slovenka a ZAVODNE delala prave orientalni tance ,no sklidila ovace jake jsme jeste nezazili!!!
Není tady
Pri vetkej skromnosti musím poveda, e som mala podobný záitok, a to som vtedy tancovala cca 1 rok... Na plái na druhý deň po tom, čo ma tanečnica vytiahla na parket, mi na plái asi pä zamestnancov hotela vrátane manaéra povedalo, e som bola lepia ako ona...
Není tady
nae holky jsou nae holky
jsi prostě jednička
musí z toho být pěkně paf kdy je tak holčiny ze starého kontinentu převezou
Není tady
Práve som sa vrátila z výborného záitku - orientálneho večera s priam medzinárodnou účasou... Okrem Sloveniek tancovali aj Čeky, vlastne Moraváčky(Brno), Amíčka ijúca v Brne, hrala afgánska skupina(pravý import na prvý pohžad) a v ermiarskych vstupoch sa objavili aj nejakí chlapi . Dobre vymyslené, pestré, v pauzách orientálna poézia, po skončení orientálna diskotéka(aj keď nehrali celkom môj vkus), vonku čačky-mačky od výmyslu sveta - kolegyňa ma musela odtiahnu, aby som neoplieskala aj peniaze, čo nemám .... skrátka výborný záitok. Dúfam, e zanedlho si niečo podobné zopakujem.
Není tady
povyraení je třeba
a peníze tu budou a my tu nebudem abychom si jich uili
Není tady
kde vechny tancujete e tu nezabrousíte
holky kde kupujete střevíčky na tancování já mám pikoty ale koukala jsem e bych chtěla nějaké ty balerínky vyívané ale potřebuji si je zkusit na nohu tak nechci z netu
Není tady
Ahoj, ja mám toho fakt dos v poslednom čase... nestíham... Topky na tančenie k nám nosia buď rovno z Egypta(elastické v dvoch vežkostiach), alebo občas príde taká nejaká sympoka z Brna a donensie na výber... A jedny nie vežmi estetické a neelastické, ale zasa s minipodpätkom - dobré na arabo-flamenco a vade, kde treba dupy - som kúpila za pár eur v Luxemburgu vo výpredaji portového obchodu. V Blave sú dva peciálne obchody s tanenčými potrebami, alebo potom s orient. tovarom- skús tam.
Není tady
Vidím e vechny tancujete kolem oken před velikonoci nepřehánějte to jsou to svátky jara tak si uívejte
Dík Sel
Není tady
Jo absák mám u taky já si zvrtla kotník tak mám utrum u 4 týden a jetě nejméně tři týdny budu doma
Není tady
Chuďka - tak aby sa ti to odbre hojilo. Mojej bývalej učitežke orient. tanca sa stalo tie podobné- karedo si zlomila nohu, tuím v kotníku, a na dos dlho sa vyradial z tancovania - musela aj zrui nejaké kurzy a iné prevzali jej naj- tudentky... To je mrzuté.
Není tady