Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 4. 11. 2007 22:17

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Orientální tanec

Na orientální tance chodím a jsem nadšená!oblečení nenosím nijak extra, ale určitě bych si chtěla pořídit alespon cinkací šátek.A prý je to dobré po porodu, na zpevnění rodidel....   lol

Upravil(a) lulu24 (4. 11. 2007 22:17)

Není tady

#77 4. 11. 2007 22:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

666salome napsal(a):

gratergratergrater právě toto brečíme a vrtím se i na židli lol zrovna teď tancujeme flamenco a to se mi líbí gloria

Aj my máme voštvrtok arabo-flamenco, alebo arabský španielsky, čo je vlastne kombinácia týchto 2 tancov... tongue Už mám zasa absťák. Aj keď komplikovanejšie dupy mi veľmi nejdú... dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#78 7. 11. 2007 17:53

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Z toho si nic nedělej, mi taky ty kroky unikají lollollol ale hlavně že mě to baví tummenupp

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#79 14. 11. 2007 18:18

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taky zrovna tancujeme arabské flamenco nebo jak se tomu říká big_smile a mě se to moc líbí, místo toho abych si zopákla kroky když za chvíli vyrážím, tady sedím a sedím lol

http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif

Není tady

#80 14. 11. 2007 18:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

My máme zajtra cool a už začíname chorošku, akurát si nič nepamätám... a cez víkend som bola na workshope Turecký cigánsky štýl tongue a to teda bolo niečo.... tummenupp godlike

Upravil(a) Selima (14. 11. 2007 18:39)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#81 15. 11. 2007 20:23

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To by trpěla má peněženka lol já bych asi neodolala gloria

Co je to choroška???

Není tady

#82 22. 11. 2007 23:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Choreografia... dnes sme zasa trochu pokročili, už máme cca tretinu... Ale ja sa občas pri tom cítim ako dopravný policajt, keď mávam rukami grater kapitulation a nie ako Esmeralda alebo nejaká španielska cigánka. Ale vraj sa zlepšujeme, tak budem dúfať. Inak, občas sa tak sústredím a mám takú svalovicu, že zo všetkého najlepšie mi ide ten napätý až bolestný výraz. Už chápem, prečo sa všetky/všetci tak mračia. Bolí to... grater

Brita

Není tady

#83 3. 12. 2007 16:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak, tento weekend som bola na workshope Cigánsky tanec a pravým nefalšovnaým Rómom, choreografom folklórnych súborov... Bol oto také čardášové, dosť fyzicky náročné, ale teda tongue .... Úžasná hudba, úžasný učiteľ aj s chutnou asitentkou a celé to bolo tummenupp godlike A mali sme zdravé, ale chutné obšerstvenie tongue , no proste krásny adventný darček som si dala.

Brita

Není tady

#84 3. 12. 2007 16:55

Sirius
Host

Selima napsal(a):

Tak, tento weekend som bola na workshope Cigánsky tanec a pravým nefalšovnaým Rómom, choreografom folklórnych súborov... Bol oto také čardášové, dosť fyzicky náročné, ale teda tongue .... Úžasná hudba, úžasný učiteľ aj s chutnou asitentkou a celé to bolo tummenupp godlike A mali sme zdravé, ale chutné obšerstvenie tongue , no proste krásny adventný darček som si dala.

Rád bych to viděl. tummenupphjarta

#85 3. 12. 2007 17:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

OK, vo februári ťa pozvem do Blavy... Len ubytovanie ešte budem musieť nejako zmanažovať... P.S. Ak máš hudobný nástroj, dones si ho! rock

Brita

Není tady

#86 23. 12. 2007 17:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Veselý koneic roku, čo najkratší čas bez tanečkov a dobré a veselé vykročenie do nového roku všetkým tancujúcin(i netancujúcim). Selima

Brita

Není tady

#87 4. 1. 2008 21:38

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ahoj brušné tanečnice!
Podařilo se mi sehnat DVD belly dance superstars, tančí tam Jillina a další, kdyby měl někdo zájem, ráda se podělím!
Napadlo mně, jestli byste holky neměly zájem vyměnit si DVD nebo CD s hudbou, stále je to nedostatkové zboží a ty nej songy mám už úúúplně ohrané!

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#88 9. 1. 2008 14:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Anoano, mala by som záujem... Ja mám Altheu, tuším, skrátka niečo U.S., začiatočnícke i pokročilé. A potom hudobné klipy, skôr súčasné a nie všetky sa mi páčia - ale lepšie niečo ako nič. wink Dáme SZ...?

Brita

Není tady

#89 9. 1. 2008 14:09

Somaia
Host

Ano, taky se hlásím Fati !!!! Mám pouze 3 přepálené CD s muzikou Hossan Ramza -best of  a pak směs asi 18, ale moc pěkných tanečních zpívaných orientálek, ale ty když si pustím, tak se nedá sedět v klidu big_smile

#90 9. 1. 2008 14:10

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

já bych taky měla zájem, ale přiznávám, že mám asi 3 CD a ještě nic moc...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#91 9. 1. 2008 14:28

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já bych  uvítala DVD pro začátečnice, kde jsou pěkně vysvětleny všechny taneční kroky.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#92 9. 1. 2008 14:35

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj holky,

dneska večer sesmolím a pošlu SZ seznam toho, co mám.

Není tady

#93 9. 1. 2008 18:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tak CD mám dosť, väčšinou výberovky, ale aj špeciálne, čo som si doviezla z Egypta a Luxemburgu -Mohammed Mounir, veľa Hakima, nejaká Elissa, Samira, Natacha Atlas, 2x Rachid Taha, párkrát Cheb mami(aj koncert), koncert Trois Soleiles z paríža Faudel+Taha+Mami, berber Lounes Matoub, Cheb Hasni, Cheb Khaled, mierne ezotérny Hossam Ramzy, klasické orient. inštrumentálky, Marocký Chalf Hassan... musím si to doma pozrieť.  Plus Rai - to nie je veľmi tanečné: klasické rai Šeicha Rimitti, Cheb Khaled, etc. a aj moderné elektronické. Plus stará hudba Andalúzskych arabov, plus vraj beduínska hudba, plus africké bubny... plus súfi hudba, plus trochu indickej, cigánskej... plus hudobné experimenty a mixy... achjo. Vytláča ma to z izby... roll

Brita

Není tady

#94 9. 1. 2008 18:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Já bych  uvítala DVD pro začátečnice, kde jsou pěkně vysvětleny všechny taneční kroky.

Písnem SZ. Ale až zajtra alebo neskôr.

Brita

Není tady

#95 9. 1. 2008 19:21

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sím já se taky hlásím, já chci taky tancovat na něco nového neohraného, máte to někdo v mp3 aby se to popřípadě dalo poslat e-mailem??? Teď mi zrovna dcera donesla DVD pro začátečníky, ještě jsem to nezkoukla pořádně bylo to přibalené k nějakému časáku tummenupp

Není tady

#96 9. 1. 2008 19:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No tak túto "vysokú technickú" nezvládam, ale ak ma poučíte, môžem skúsiť...

Brita

Není tady

#97 9. 1. 2008 20:56

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Holky, poslala jsem SZ, snad jsem to napsala nějak pochopitelně ;o)
U orientální hudby mám problém, že se ke mně vždycky dostává v podobě CD bez názvu, bez jména interpreta a o názvu skladeb si můžu nechat zdát, takže se dost těžko dělá seznam ;o))

Jinak, kdybyste někdo měli skladbu Alf leila wa leila od Oum Khatloum (v jiné než třičtvrtěhodinové verzi, kterou jsem někde splašila), budu velmi vděčná. Také sháním skladbu od Wardy, jmenuje se Harant cosi...

Mám i nějaké mp3 Salome, zkusím ti něco poslat do e-mailu... kouknu, jak je to velké, nemám zipovací program...

Není tady

#98 9. 1. 2008 21:01

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jinak, už jste holky objevily youtube? Je to učiněná pokladnice... spousty videí se světoznámými tanečnicemi, ale najít nějakou perlu chvíli trvá a kavlita nebývá valná..

Není tady

#99 10. 1. 2008 10:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Fatimah napsal(a):

Holky, poslala jsem SZ, snad jsem to napsala nějak pochopitelně ;o)
U orientální hudby mám problém, že se ke mně vždycky dostává v podobě CD bez názvu, bez jména interpreta a o názvu skladeb si můžu nechat zdát, takže se dost těžko dělá seznam ;o))

Jinak, kdybyste někdo měli skladbu Alf leila wa leila od Oum Khatloum (v jiné než třičtvrtěhodinové verzi, kterou jsem někde splašila), budu velmi vděčná. Také sháním skladbu od Wardy, jmenuje se Harant cosi...

Mám i nějaké mp3 Salome, zkusím ti něco poslat do e-mailu... kouknu, jak je to velké, nemám zipovací program...

Pozriem sa, oum Khalthoum som si kúpila v Luxe, ale názvy som neskúmakla, pr emňa je to taká jednoliata retro hudba s nostalgickým nádychom...

Brita

Není tady

#100 10. 1. 2008 16:24

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

U mě je úspěch když na tom CD je alespoň nějaký název lol ale jsem vděčná za každou skladbu která se mi líbí, tancovat pořád na to samé mě neba, i když některé písničky jsou zvláště oblíbené ale mám asi jen 4 CD a to značně ohrané vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí