29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
HOLKY JÁ VÁM ZAÁVIDÍM....MUSÍM SE PŘES PRÁZDNINY ODHODLAT A NAJÍT NĚJAKÝ KURZ POBLÍŽ NÁS....JEN TA ODVAHA VYPRAVIT SE TAM POPRVÉ MI ZATÍM CHYBÍ
Není tady
Choď s anajprv kuknúť, na to netreba veľa odvahy... a potom sama uvidíš. Mne OT zmenil život... Hlavne teda zmenil mňa, ale následne aj veľa vecí okolo. Vrátane vzťahov, kamarátstiev, vecí, o ktoré som sa zaujímala... Mala som sakramentské šťastie na učiteľky. Podľa mňa by ti hlavne mala sadnúť učiteľka, ostatné sa poddá.
Není tady
Nela napsal(a):
Hostesko, ty podprsenky jsou pěkné, ale jelikož nemám ideální postavu, netroufla jsem si ještě odhalit břicho.
Takže mám dlouhou širokou sukni, případně kalhoty, tričko a šátek s penízkama. Musím potlačit stud a prostě si vzít alespoň krátké tričko pod prsa. Opravdu to u těch tanců lépe vypadá a lépe se tančí. Naše lektorka nám hned zakázala nosit volná trička. Takže volím kompromis, mám tričko - užší, ale břicho zakryté.
Kašli na holé bruhco, mne sa hrozne páčia elastické šaty vcelku, pošité flitríkmi a korálkami... A tirčká mám tiež väčšinou dlhé, netrvám na holom bruchu, hoci niekedy je dobré vidieť sa, ako robím pohyby. Teraz ale tak fofrujeme, že ledva stíham sledovať učiteľku, kdeže ešte obdivovať svoje brucho...
Není tady
666salome napsal(a):
Holky na co doma tancujete, myslím na jakou muziku já našla na netu jen Arashe, ale už to mám ohrané a když chci procvičovat, nemůžu už žádnou hudbu objevit
poraďte prosím skupinu nebo zpěváka nebo ještě lépe píseň a já se po ní kouknu na netu
dík
Natasha Atlas, Turkyňa Sertab, inak Arabi - Amr Diab, Munír, Hakim, baby - Nancy Ajram, Elissa... Všetci kamoši už vedia, žes om strelená, a nosia mi zo zahraničia CD, príp. DVD s klipmi...
Není tady
666salome napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jaké zkušenosti máte s orientálním tancem??
Kam chodíte, co si oblékáte, jak vás to baví a jak se vám daří
Chodím 6 orkov praivdlene, predtým tak poldruha roka občasné víkendovky(ale tlmočila som vtedy Orientálke, a to bolo iné masíčko... ), som už na ňom závislá. Bola som už aj na dovolenke s OT, tento rok idem druhý raz, ale to je tam skôr pre začiatočníčky, hoci zasa tancovať pri mori je jeden z najsilnejších zážitkov... Chodím do dovhc štúdií naraz a popri OT "ochutnávam" aj cigánsky tanec, Afirku... Darí sa mi striedavo oblačno, ale zlepšuje sa to. Každým razom, každou hodinou. Začiatky boli ťažké, ale mne sa tá hudba tak strašne páčila, že som všetko prekonala. A po pol roku kurzov som bola v Egypte, kde mi domáci tvridli, že som tanečnica, že to mám v sebe, apod...
Asi bolo vidno, že tancujem s radosoťu, že sa skrátka neviem udržať a tancujem. Dosť ma to povzbudilo do ďalšieho zlepšovania. Ja tým ale dosť žijem, počúvam tú hudbu skoro stále, chodím na kurzy arabčiny, čítam knihy o isláme, učím sa variť arabsky
- skrátka sa mi začalo miešať do životného štýlu.
Není tady
Selima dík, ty se máš že máš prima koníčka asi tě to chytlo přímo za srdíčko to já si někdy připadám jako kopýtko
ale hlavní je že mě to baví
teprve jdeme na 8 lekci takže já jsem pravý začátečník
Není tady
Ahojky, orientální tanec je úžasný a nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit jako mě. Já jsem tancovala dokonce před králem Malajsie a to jsem chodila pouze dva roky do kurzu.
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
HOLKY JÁ VÁM ZAÁVIDÍM....MUSÍM SE PŘES PRÁZDNINY ODHODLAT A NAJÍT NĚJAKÝ KURZ POBLÍŽ NÁS....JEN TA ODVAHA VYPRAVIT SE TAM POPRVÉ MI ZATÍM CHYBÍ
Sluníčko, u nás se tance pro velké množství dam rozdělily na dvě skupiny, do první chodí mladé, štíhlé a pohybově nadané a velmi šikovné děvčata, do druhé my ostatní
Jsme tam dámy zralejší, prostorově výraznější a pohybově nepředvídatelné ...
Ale tančíme s radostí a pro radost, neděláme celé dlouhé sestavy, ale spíš krátší úseky, abychom si je pamatovaly a stíhaly je, naše cvičitelka nás samozřejmě respektuje, ale snáží se nás táhnou dál
Musím říct, že tam vládne sranda a pohoda, bezvadně se uvolníme a rozhýbeme a samozřejmě děláme i pokroky. Přiznávám, že bych do jiné skupiny asi těžko chodila, protože bych se možná necítila tak dobře a taky bych nestíhala.
Takže Sluníčko, zjistit co máš poblíž, začít od začátečníků a třeba se to zrovna povede
Pro tělo, páteř i ducha je to balzám
Není tady
Salome teď mě tak napadlo, do kterého města chodíš na břišní?Taky mám za sebou 8 hodin břišních.Jestli náhodou nejsme ve stejném sále?
666salome napsal(a):
Selima dík, ty se máš že máš prima koníčka asi tě to chytlo přímo za srdíčko
to já si někdy připadám jako kopýtko
ale hlavní je že mě to baví
teprve jdeme na 8 lekci takže já jsem pravý začátečník
Není tady
savéla napsal(a):
Jsme tam dámy zralejší, prostorově výraznější a pohybově nepředvídatelné ...
To je tak krásně napsané jsem prostě zralá a prostorově výrazná
Není tady
Koukám Romčo jestli je ten datum narození opravdový že jsem o jeden měsíc starší tedy pardon zralejší
Upravil(a) 666salome (1. 5. 2007 9:52)
Není tady
Datum je pravdivý, jsi opravdu o den a měsíc zralejší.Jsem z moravěnky, a na břišní chodím do Ostravy do DKMO.
666salome napsal(a):
Koukám Romčo jestli je ten datum narození opravdový že jsem o jeden měsíc starší
tedy pardon zralejší
Není tady
U nás je to rôzne, ale napr. na voľné hodiny chodia ženy od cca 20 do 50 rokov, všetkých veľkostí, farieb a tvarov - a je to práve preto fajn. Každá tancuje inak, na každej to inak vyzerá, ale práve tá pestrosť je podľa mňa zaujímavá. A každej sadne niečo iné - ja trpím pri závojoch a krekhých, skoro baletných kreáciách, a naopak sa vybláznim pri shimmi a dupoch, pri palicovom tanci a rezkom folkóre, príp. pri cigánskych tancoch - tie zasa nemusia presne tie éterické víly vážiace 40 kg aj s topánkami...
Prýv raz je možno lepšie zhrabnúť kamošku ako posilu a ísť vo dvojici, ale ja už som zažila, že prišli dve baby - jedna stiahla tú druhú, ktorá sa nechala nahovoriť "len na ten jeden jediný raz" a nakoniec pôvodná záujemkyňa odpadla a dodnes deň(asi 4 roky) chodí už len "pôvodne sprievodkyňa". Nikdy nevieš predvídať, čo sa stane.
Není tady
Jo to znám mě kdysi kámoška stáhla na cvičení, odpadla po druhé lekci a já chodím dodnes i když nepravidelně
Není tady
Včera jsem si koupila pás růžový se stříbrnými penízky, jen teď udržet ten rytmus a lekce nám skončily
budou až zase na podzim
Není tady
13 června máme takovou opakovací - rozlučkovou lekci abychom všechno přes léto nezapoměly
BUDE SE MI STÝSKAT
Holky kam chodíte když lekce skončí???
Není tady
Ahoj, ráda bych vás pozvala do svého nového internetového obchodu s potřebami pro orientální tanečnice. Najdete ho na adrese http://www.shop.khalida.info Nabízím kostýmy a doplňky pro tribal, indický i klasický styl, postupně budu rozšiřovat sortiment o další zboží. Už nyní si můžete objednat šavle, kuchi tribal šperky a kostýmy přímo na míru
Není tady
Jejda se ukončenou sezonou to tady umřelo ještě že nám to od září zase začne
Není tady
Už se moc těším, příští pátek to vypukne. Už jsem si nechala šít nové kalhoty, aby se mi dobře tancovalo.
Není tady
Ahoj holky,
začala jsem docházet na soukromé hodiny k Atiye a je skvělá, vřele doporučuji. Teď otevírá v Praze nové studio, jmenuje se Salome. Je hrozně milá a není to taková ta rychlokvaška, která má za sebou dva kurtzy a otevírá vlastní studio ;o)
Není tady
666salome napsal(a):
Jejda se ukončenou sezonou to tady umřelo
ještě že nám to od září zase začne
U nás je v lete najviac intenzívnych workshopov, týždňových kurzov... aj víkendovky. A ja som bola aj pri mori s tanečkami. No, niežeby som mala svalovicu z toho tancovania, ale vyskúšala som si aj latino... a tka.
Není tady
Ja som si po dvojtýždňovej pauze uvedomila, ako mi tanec chýbal. Čo preboha robíte, keď nemôžete z nejakého dôvodu tancovať dlhšie???
Není tady
právě toto brečíme a vrtím se i na židli
zrovna teď tancujeme flamenco a to se mi líbí
Není tady